Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

macro yazma

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

beyler macro yazmayı nerden öğrenebilirim bilen warmı??
sitede verilen linklere baktm açılmyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya herangi ib macro yani macro yazmayı öğrenim ihtiyacıma göre yazarm bide bişey sorcam gece macroya bırakmak için en ideal yer neresi acaba bi ara bi dungeon vardıda adını unttum :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

burada butun komutlar var. istedigin bir seyi yazmak icin /komut yaziosun ara vermek icin /pause zaman yaziosun. basit macrolari kendin yaparsin, kasis olanlari da netten bulursun biri yapmistir mutlaka. birz dene kendin bulursun bisiler zaten.ya cok basit bir anlatim oldu ama burdan anlatmasi da cook zor. kendin biraz karistir ufak denemeler yap annarsin zaten .[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

[Bu mesaj barbu tarafından 01 Haziran 2005 07:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...