Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Merhabalar, wow account'umun 3. ayı dolduğunda kapatmıştım. Hem oyun için vaktim kalmadı hem de sıkmıştı. Hani tatilde ya da ilerde expension pack gelince falan açar oynarım diye satmayı düşünmüyordum, ama vazgeçtim. İlerde bir mmorpg için ayırcak vaktim olursa da başka bir mmorpg oynarım. Neyse account içinde char'lar: Kane - Burning legion (PVP) - Level 60 Orc Warrior Hargath - Burning Legion (PVP)- Level 18 Troll Mage Hargath - Silvermoon (Normal) - Level 22 Dwarf Priest * Silvermoon en yüksek nüfusa sahip normal sunucu. + hatırlayamadığım bir kaç kıvır zıvır char. Neyse, Kane'i anlatayım. - 300 Alchemy/Herbalism var. Bir çok recipe vs. Bankada zilyon herb var. Guild için yaptığım ama aceleyle account'ı kapattığım için vermeyi unuttuğum 50'y yakın major mana potion. 30'a yakın dreamless sleep potion var. First aid de 300 tabii. 100 civarı fishing ve cooking var. - Epic mount var (beyaz). 100g'ye yakın para var (sanırım daha fazla ama tam miktarını hatırlamıyorum). - Rank 8 (Blood Guard, 2000'den fazla HK; CP sayısını hatırlamıyorum ama rank 8'in en üstlerindeyim, bırakmadan önceki hafta ranking 8'di). PVP Trinket'i de var. - Tanking ve pvp için iki ayrı set var: PVP seti (parantez içindekiler enchant'ler): Arcanite Reaper (Crusader) Breastplate of Valor (+100 hp) Bracers of Valor (+7 stam) Spaulders of Valor - Helm of Valor - Boots of Valor (+7 stam) Omokk's Girth Restrainer - Reiver Claws (+7 agi) Eldritch Reinforced Legplates (+40 armor) The Emperor's New Cape (+50 armor) Will of Martyr - Myrmidon's Signet (EPIC) - Painweaver Band - Blackhand's Breadth - Barov Peasent Caller - Tanking seti: The Cruel Hand of Timmy (Weapon Chain - Immune to disarm) Draconian Deflector (+7 stam ya da mithril shield hatırlamıyorum) Breastplate of Valor (+100 hp) Redoubt Cloak (+50 armor) Grimy Metal Boots (Mithril Spurs) Force Imbued Gauntlets (+7 stam) Helm of Awareness (+40 armor) Warmaster Leggings (+40 armor) Medallion of Grand Marshal Morris - Stoneform Shoulders - Handcrafted Mastersmith Girdle - Bracers of Valor (+7 stam) Ring of Protection - Myrmidon's Signet - Blackhand's Breadth - Counterattack Lodestone - - Ek olarak valor setinin yukarda yazmadığım diğer parçaları, sırf set tam olsun diye bankada duruyor. Valor setinin tamamı var yani. - Ayrıca immune to disarm özelliği olan Death Grips adlı gauntlets da var. Ayrıca adını hatırlayamadığım bir sürü mavi item da var. - Özellikle iyi tarafı, Kane'in insan ilişkilerinin iyi olması. Nerdeyse herkes tarafından sevilir. İlk level 60 warrior'lardan olduğu için bilinir de. - PvP ekipmanlarıyla 4900-5000 arası hp alıyor. %26 ya yakın crit şansı. Crit şansı başka item'larla abartılabilir ama stam'dan kısmak istemedim. - Tanking seti ile 7200'e yakın armor. %15 dodge, %15 parry ve %5 block şansı. Yaklaşık 365 defense oluyor. [ Edit: PvP için aldığım ama kullanmadığım bir iyi parça daha var: Ribsteel Footguards Valor setinin 5 parçayla +50 attack power mı ne vermesinden dolayı bunu kullanmıyordum. ] [ Edit: Ranged silah olarak Ancient Bone Bow var. Bow skill'i 300. ] - Talentler şu anda 31 arms / 20 fury. MS talenti. Burda 2. mesajda atmış olduğum template. Son olarak, Breastplate of the Chromatic Flight adlı süper plate chest parçası bitmek üzere. Yapımı için bulması birbirinden zor onlarca parça istiyor. Ben
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 heh ustelik harcadigin vakit icin mi para istiyorsun ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 120 euro çok fazla, ama ebay'de satarsın istediğin fiyata.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bir arkadaşla anlaştık bile. Pazartesi alıyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu karakter 120 eurodan fazla eder yahu. Hangi mantıkla çok fazla deniyor anlamak mümkün değil..
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben char imi. Level 50 Human Warrior. 2 hafta restli. Burning legion da talentler super duzenlenmisti. Çok iyi itemler vardi ustunde.isimlerini hatirlamiyorum simdi. warrior icin en uygun sekilde enchantli. Mount tabiki 130 gold para ve amazon.co.uk den getirttigim(50 milyona) Official guide ile birlikte 135 milyona satabildim.
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lvl50 karakterlerle 60larımı kıyaslıyorsun? madem öyle karakteri geçelim,itemlarda sadece epic mount nerdeyse senin tüm mal varlığına bedel
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende o parayi etmez yada o char satilmaz demedim, kaldı ki arkadas satmıs. ayrica ben , senin begenmedigin level 50 char. imi official guide ile birlikte 135 milyona sattigim icin ucuza gittigini dusunuyorum. [Bu mesaj SethValor tarafından 29 Mayıs 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu karakteri satman yazık + 120 euro az bir fiyat[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bence de az olmus o para biraz sabretse daha iyi bir paraya satabilirdi ama bir de söyle düsünün eleman oynamis eglenmis sIkIlmis simdi muhtemelen hem maliyeti karsiliyor hem kar ediyor:) Diyeceksinizki adam o kadar saat kasmis ama sonuçta o saatlerde eglenmiste. WoW sanirim 50 euro civari 3 ayda 13 eurodan 30-40 euro kari var gene iyidir:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 harbi yazık ya bş kere 3 ayda odedigin para 40 dolar 30 € en az 200€ eder bence adamlar osiris (uo) acc lerini 300$ a satıyorlarsa.[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 150 euro'ya anlaştık zaten. Ebay'le uğraşsam daha iyi bir fiyata da satabilirdim büyük ihtimalle, ama uğraşmak istemiyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bir de mirage 3 ayda nasil bu kadar kastin ya epey oynadin herhalde o itemlar boru diil[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oeh 600€ ve 800$ a 2 account satan arkadaşım var. seninki bariz para abi. ucuza satsan bile harcadığın vakte yazık oyun için.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 800$a kim acc alicak acaba??[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Muhtemelen o accda bi sürü level 60 hepsinde bir sürü güzel item binek vesaire fln vardir 800$ ne ya araba var o paraya.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Account alım-satım işine gireyim ben. Paralara bak hey yavrum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Lvl 60 karakterler ebay'de genelde 200-250 euro arasına gidiyor. 800 falan imkansız bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: W3r3wolf, 29 Mayıs 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Account alım-satım işine gireyim ben. Paralara bak hey yavrum. Harbiden o dedigi paralar mümkün olsa bu isi meslek edinirim ben.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya ben onu soracam. Bu acc aldık diyelim serial numarasını veriyor bize şifreyide veriyor. Sonradan sorun olmaz mı? Adam seriali verip acc yi çaldılar dese falan? Alacam onun için tırsıp alamıyorum. Bilgisi olan?[signature][hline]Buyu Lvl 4x Mage Effect klanı Diez
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sanmıyoru o şekilde account'u geri verceklerini. Ama sen yine de secret question'ın cevabını da al.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hayır secret question ile birlikte mail adresini de girmek gerekiyor. Account bilgilerinden mail adresini değiştirdikten sonra secret question kullanılarak şifre geri gönderilemiyor. En azından wow'da böyle. Denedim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Evet account bugün öğlen SeLDoM adlı arkadaşa 150 euro'ya satılmıştır. SeLDoM'a güvenip parayı önceden yollamayı kabul ettiği için çok teşekkürler ve iyi oyunlar. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
SeLDoM Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bende ayrica Mirage arkadaşıma teşekkür ederim yardimina çok ihtiyacım olucak yani. Sevgiler..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Öne çıkan mesajlar