elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 the only escape from the destruction is self-destruction...[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Teoriye bakın hele; Mardukun ortaya çıkışıyla ilgili; Şimdi bu mal Amerikalılar philedelphiya deneyindeki gibi bişi denicekler sonuç olarak koca gezegeni içimize alcaz; Eger juiterden 3 kat buyukse uzerine yerleşebiliriz yani dunyanın ona çarpması sadece goktaşı etkisi yapar :)... Bu arada hep soledim gene soyluyorum; Ya bizden onceki uygarlıklar da cok gelişmiş ama boyle bir felaket tarafından yok edilmiş(ya da kenidlerini marduka taşımışlar) iseler?Belki hatıra olsun belki bizden sonra biri yaşar diye piramitleri inşaa ettiler.(bu durumda piramitlerin çok daha yaşlı olmaları gerek)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ahahah uzerinde yasamaya baslamislar ne demek ya. durak sanki dunya. - dunyada inecek kalmasin, mars yolculari, 5 dakika sonra marduk kalkacaktir.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Marduk tam çarparken üzerine zıplıycam, sonra ver elini o gezegen senin bu gezegen benim heytttt be dünya yokmuşşş[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Marduk'la randevu adlı bir kitabı okudum eğlendim çok saçmalanmış bir şeydir. Neyse Marduk'u beklemiyorum. Marduk gelirse Dünyanın sonu ya da Kıyamet kopması gibi kötü şeyler olamayacaktır. 21. yüzyılda ilerledikçe iyi niyetli birçok insan dünyanın üzerinde felaketler getirecek değişiklerin yaşanacağına dair korkunç tahminlerde bulunmaktadırlar. Maya takviminin 2012 yılında bitecek olmasıyla birleşen psişik kehanetler bu negatif düşünceleri daha da kuvvetlendirmektedir. "Dünya değişiyor"un tam olarak tehlikeli fiziksel kargaşa yaratan bir durum anlamına gelmediğinin farkına varmamız oldukça önemlidir. Gezegenimizde şimdi görülmekte olan değişikliklerin nedeni suç, sosyal karmaşa ve birbirimize yapmış olduğumuz haksızlıklardır. Mayalı bilginler, bizim şimdi 21 Aralık 2012 tarihinde başlayacak olan "Beşinci Güneş Dünyası"na yaklaştığımız için bir geçiş ve kaso halinde bulunduğumuza inanmaktadırlar. Onlar bu gündoğumunda, güneşin doğduğu zaman Samanyolu ve ekliptik düzleminin kesişme noktasını birleştireceğine inanmaktadırlar. Antik Mayalar bu astrolojik olayın farkındaydılar ve bu yüzden bu tarih onlara takvimlerini sonlandırmaları için uygun bir zaman dilimi sunmuştur. Mayalı ileri gelenler, 2012 yılının Aralık ayında dünyanın sona ereceğine inanmıyorlar, sadece dünyamızın şekil değiştireceğine ve komzik enerjiden dünyamıza doğru bir kanal açılacağına ve bizi daha yüksek bir titreşim alanına çıkaracağına inanıyorlar.. Ciddi söylüyorum bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yani ölmiycez titreşcez[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 annamadım ben[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Tarih_hastasi, 27 Kasım 2004 14:34 tarihinde demiş ki: komzik enerjihehe çok eğlendim :)[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused [Bu mesaj OutTrader tarafından 29 Kasım 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 buyursun gelsin.. biz dünyalıyız ey marduk dostuz.. takıl bize hayatını yaşa.. senin uydun olalım.. gibi vaatler sunabiliriz[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Uzaylılar barış için gelmeyeceği kesin. Uzaylılar gelmeden büyük bir ordu ve savaş hazırılığı yaparsak iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Abi bi süre Amerikan filmi izlemeyi bırakmalı ve dinlenmelisin[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Eheue uzaylılar mı?Nası gelsinler bea hadi geldiler diyelim neden bizi dövsünler.Di mi ama...Hey,hey hey!Aman tanrım. *Göğsünde bir lazer demeti şeklinde hava deliği açılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Penthesilea, 13 Aralık 2004 12:25 tarihinde demiş ki: Abi bi süre Amerikan filmi izlemeyi bırakmalı ve dinlenmelisin meehehhehe..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 beyler şu an yanımda marduktan iki tane siyah giymiş adam var gözlüklü mözlüklü bişeyler ve beni götürceklermiş ben önemliymişim marduk dunyaya çarpcagında benim zarar görmemi istemiyolarmış. adamlar diyoki beni götürmeden önce son kez paticike bişeyler yaz da çükün düşmesin diyolar.neyse bende bu yazıyı yazıyom. ya şimdi adamlar marduk a şey diyolar.işte marduk dana gibi gezegenmiş falan.içinde yaşayanlarda aynen senın benım gibi kişilermiş yani insanlarmış.ama milyarlarca yıl önce insanlığın ileri bi teknolojiye geçmesiyle birlikte tüm insanlık bu yeni ve dünyadan milyonlarca kat verimli ve temiz dunya ya göç etmişler.dur sonrasını soruyum heh sonra şeymiş işte bunnar da dünyanın gelişmesi uzun bi zaman alıcagı için arada bir dünya ya gelip bizi kontrol ediyolarmış ki biz de bunnara uzaylı diyomuşuz adamlar güceniyolarmış. neyse sonra dunyanın tam kıvamına geldiği günü bekliyolarmış kı bu da 2012 imiş.2012 de adamlar gezegene b,i motor takıcaklarmıs aynı bu uzay gemilerine taktıkları gibim bişey yerçeimini falan kaldıran bi sistem ve bu sistem sayesinde boşlukta istedikleri gibi hareket ediceklermiş.bunu neden söylemişler onu da acıklıyım.şimdi bu yerçekimini kaldırma teknolojisi sayseınde istdikleri yere istedikleri an gidebilceklermiş ki bu da sacma gelmesin bize diye adam söledi. Şu sol tarafımdaki zenci lavuk. ahh abi vurma annatıyoz tmm. neyse 2012 geldimi bunnar bizim dunyanın yanına park etceklermiş sonra marduk yolcusu kalmasın diye baıra baıra (aksaraya aksaray bir ki gibim. ) ama bunnarın planları boyle.ama adamlar her hangı bı arıza olurda gomersek diye benı almışlar falan filan.neyse arkadaşlar ben kaçtım.birazdan marduka ışınlancam edit yaparım yazıya nasıl bi yermiş annatırım .[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: SoulCube, 13 Aralık 2004 12:45 tarihinde demiş ki: beyler şu an yanımda marduktan iki tane siyah giymiş adam var gözlüklü mözlüklü bişeyler ve beni götürceklermiş ben önemliymişim marduk dunyaya çarpcagında benim zarar görmemi istemiyolarmış. adamlar diyoki beni götürmeden önce son kez paticike bişeyler yaz da çükün düşmesin diyolar.neyse bende bu yazıyı yazıyom. ya şimdi adamlar marduk a şey diyolar.işte marduk dana gibi gezegenmiş falan.içinde yaşayanlarda aynen senın benım gibi kişilermiş yani insanlarmış.ama milyarlarca yıl önce insanlığın ileri bi teknolojiye geçmesiyle birlikte tüm insanlık bu yeni ve dünyadan milyonlarca kat verimli ve temiz dunya ya göç etmişler.dur sonrasını soruyum heh sonra şeymiş işte bunnar da dünyanın gelişmesi uzun bi zaman alıcagı için arada bir dünya ya gelip bizi kontrol ediyolarmış ki biz de bunnara uzaylı diyomuşuz adamlar güceniyolarmış. neyse sonra dunyanın tam kıvamına geldiği günü bekliyolarmış kı bu da 2012 imiş.2012 de adamlar gezegene b,i motor takıcaklarmıs aynı bu uzay gemilerine taktıkları gibim bişey yerçeimini falan kaldıran bi sistem ve bu sistem sayesinde boşlukta istedikleri gibi hareket ediceklermiş.bunu neden söylemişler onu da acıklıyım.şimdi bu yerçekimini kaldırma teknolojisi sayseınde istdikleri yere istedikleri an gidebilceklermiş ki bu da sacma gelmesin bize diye adam söledi. Şu sol tarafımdaki zenci lavuk. ahh abi vurma annatıyoz tmm. neyse 2012 geldimi bunnar bizim dunyanın yanına park etceklermiş sonra marduk yolcusu kalmasın diye baıra baıra (aksaraya aksaray bir ki gibim. ) ama bunnarın planları boyle.ama adamlar her hangı bı arıza olurda gomersek diye benı almışlar falan filan.neyse arkadaşlar ben kaçtım.birazdan marduka ışınlancam edit yaparım yazıya nasıl bi yermiş annatırım . :) Lüften yalan söylemeyiniz. Bahsettiğin adamları çok iyi biliyorum. Sitemizdeki Siyah giyen adamları çok hakkında bilgi vermiştim. ( Men In Black ) Marduk Dünya'ya çarpması söz konusu değildir yanılıyorsunuz. Neler olacağını çok iyi biliyorum efendim şimdi bakın ki 21. yüzyılda ilerledikçe iyi niyetli birçok insan dünyanın üzerinde felaketler getirecek değişiklerin yaşanacağına dair korkunç tahminlerde bulunmaktadırlar. Maya takviminin 2012 yılında bitecek olmasıyla birleşen psişik kehanetler bu negatif düşünceleri daha da kuvvetlendirmektedir. "Dünya değişiyor"un tam olarak tehlikeli fiziksel kargaşa yaratan bir durum anlamına gelmediğinin farkına varmamız oldukça önemlidir. Gezegenimizde şimdi görülmekte olan değişikliklerin nedeni suç, sosyal karmaşa ve birbirimize yapmış olduğumuz haksızlıklardır. Mayalı bilginler, bizim şimdi 21 Aralık 2012 tarihinde başlayacak olan "Beşinci Güneş Dünyası"na yaklaştığımız için bir geçiş ve kaso halinde bulunduğumuza inanmaktadırlar. Onlar bu gündoğumunda, güneşin doğduğu zaman Samanyolu ve ekliptik düzleminin kesişme noktasını birleştireceğine inanmaktadırlar. Antik Mayalar bu astrolojik olayın farkındaydılar ve bu yüzden bu tarih onlara takvimlerini sonlandırmaları için uygun bir zaman dilimi sunmuştur. Mayalı ileri gelenler, 2012 yılının Aralık ayında dünyanın sona ereceğine inanmıyorlar, sadece dünyamızın şekil değiştireceğine ve komzik enerjiden dünyamıza doğru bir kanal açılacağına ve bizi daha yüksek bir titreşim alanına çıkaracağına inanıyorlar. Sana bir cin çarpmışsın öyle ki bu forumda yazmanızı istiyorlarmış (!) Marduktakiler bizim gibi olamazlar Onlar 4.boyuttaki varlıklar. Biz deki 3.boyuttayız. Birbirlerine aynı olduğunu hiç sanmıyorum. Anu, Marduk ve onlara bağlı kraliyet ailesine sesleniyorum ki siz bizi güçle durduramazsınız biz de size sevgi güçle yeneceğiz ve durduracağız. Öyle ki büyük zafer biz de olacaktır. Milyalarca yıl önce insanoğlunun var olması mümkün değildir. 3 milyon yıl önce insanoğlu Evren'de doğdu!.. Marduklular yarı sürüngen yarı insan varlıklardır onlar da Orion kökenli idiler. Bir kez dünyamıza gelmişler Yecüc ve Mecüc olarak Bize çok kötü davrandılar ve feci katlettiler. Hainleri hiç sevmiyorum kusura bakmayın. Senin söylediklerin düzgün olmadığı ve çok saçma olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 tarih hastası o nası bi gramer öyle ya soulcube'ün yazısıda süper olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 herşeyi tiye almasnaız olmaz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 6.5 yil kaldi saka maka : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Amerika patlatır korkmayın :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Palavra yaw bunlar kanmayın böle saçma şeylere Kıyamet israfilin boruyu çalmasıyla kopacaktır ve kıyamet hemen zınk diye kopmaz (yani 2 dakka sonra kopmaz) 100 200 yıl alır belirli başlı özellikleri vardır en basitinden , açlık zaten kuranda yazıyordu sanırım dünya kıyamet dönemine girmeden önce bolluk içinde olcakmış :hmm sanırım biz bolluk dönemindeyiz[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 marduk çarparken israfil boru üflese?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Olmaz 2012 kıyamet icin cok erken[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o_O nerde biliyon?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Off yukarı okusana BRE! ne dedik yaa gözlerde problemmi war ya[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Erutan, 31 Mayıs 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Olmaz 2012 kıyamet icin cok erken ehaha olmaz! daha kiyamet kopamaz![signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar