karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Evet bu konuda birkaç sorum olacaktı.. 1)Oyun geldimi ?,ne zaman sürülcek türkiyeye ? 2)Oyun hakkında ufak bir bilgi.. 3)Oyun paralımı ? 4)Tavsiye edermisiniz ? 5)Level sistemi mi kullanılıyor ? 6)Silahlı,dan dun fln mı yoksa yumruk fln mı yoksa 2 si birden mi ve son olarak yani 7)silahlar nereden çıkıyor,bulunuyor..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 oyun paralı hem silahlı he yumruklu vede level sistemi kullanılıyor cevapların bazıları bunlar gerisini beni aşıyo :)[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Sorduğun soruların cevabını oyunun kendi sitesinde bulabilirsin.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 www.thematrixonline.com[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] [Bu mesaj Nebuch tarafından 29 Mayıs 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dewil Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yaw bnde mrk ediom bu oyun ne zamn sürülejek türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 turkiyede su an bulabilirsin.Kadiköyde görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar