nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 arkada$lar nıck ıme uygun bır avatar arıyorum mesela ıskeletın elınde bir sigara veya duman resmi vs. avatar olarak koyacagım[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bende sana uygun bi resim vardı ama bilgisayar çok karışık baya bi resimle dolu bulunca sana yollarım.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kucult bi programla ama kullanıcaksan *!Google'a grim fandango yazip bulmustur* *!Bu Berk'in avatari miydi die dusunur* *!İsi saglama alip olay yerinden uzaklasir*[hline]Mekteb-i SultaniKing of Chaos[Bu mesaj Saykoleo tarafından 13 Şubat 2003 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bi tane buldum ama sade biş bu bilmiyorum belki beğenmezsin.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!icq no: 97135892send me a mail to : [email protected][Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 13 Şubat 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 *!Arama yapip onun olmadiini anlar* *!Her suclu gibi olay yerine geri doner*[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 [hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netKing Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bu da birinin imzasiydi galiba :) Raistlinin?[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos [Bu mesaj Saykoleo tarafından 13 Şubat 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bilmiyorum valla benim pcde 3 yıldır duruyo:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bak burda oleymis imzasi[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 açılmıyo resim linkinede gittim ordada yok :) neyse önemli deil nette aynı yerden bulmuş olabiliriz 3 yıl önce şubat ayı gibi resim-animasyon vsvs biriktirmeye kastıydım ozmlardan bulduydum bunu nico ya iyi gider bence heh[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 uahah cok ii ya ufaltıp yapalım 45x50 yaparsanız sevınırım mafya türü resmi[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 buyrunuz kullanınız ben artık kullanmıyorum haz da etmiyorum yani kullanmaktan keyfiniz bilir[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar