HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hepsi de soad hastası olurlar yanlız , hiçbirinin soad sevmediğini görmedim...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yok ben onu da gördüm merak etme. milli kahramanları değil yani :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: StRencher, 31 Mayıs 2005 19:03 tarihinde demiş ki: benim ermeni arkadaşlarımla yaptığım tek kavga system of a down'un hangi şarkısının daha iyi olduğu :) :lol: benim ermeni arkadaşlarım sevmezler system of a dawn genelde yarısı clubber yarısı ibrahim tatlıses ve hiç değişmez ahmet kaya ayrıca en merak ettiğim konu şu... ermeniler kötü cart curt sevmiyoruz diyen herkes system of a dawn dinliyo... (system of a dawn türk düşmanı bir gruptur ve türkiyede asla konser vermeyeceklerini açıkladılar. )[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yok aslında sonra verebiliriz dediler de işte ermeni fanlarının gözünde imajlarını bozmamak için muallaktalar.[signature][hline] Editle gelen not: Aslında türk düşmanı da değiller. p.l.u.c.k.'ı sadece bir imaj için yaptılar. onun dışında adamların tüm akrabaları türkiyede. ama işte diaspora çok sevdiği için aradalar.. Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 31 Mayıs 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gelmezler bence , linç edilirler bi şekil :B[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gelirlerse de kimsenin haberi olmaz, mhkitaryan ermeni lisesinin salonunda bi gecelik söler giderler :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 doğruysa eğer çok çok üzücü bi durum.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bugün Sabah'ta vardı böyle bir konu...daha ne sorunlar var...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sheref, 31 Mayıs 2005 17:29 tarihinde demiş ki: daha türkler anadolunun kapılarını açmadan içeri girmeden önce süryaniler, ermeniler, gürcüler rumlar bu topraklarda yaşıyorlardı... Ben Ermeniler, Rumlar, Süryaniler ve Gürcüler ile büyüdüm. Kendimde aslen Gürcistanlıyım. Biri gelmiş diyor ki Ermeniler Zengin... cevap vereyim: Evet Ermeniler genel olarak doğru haraketler ve dürüst ticaretleri ile zenginler. Varlık vergisi ile kıçlarınki donlara kadar alınmış olsada, evlerine girilmiş, evleri yakılmış, tüm varlıklarına el koyulmuş, gasp edilmiş, ezilmiş olsalarda, azim ve temiz karakterleri ile yine başarılı olmuşlardır. tabi bu sadece ermeni kardeşlerimiz için değil tüm rum gürcü süryani keldani ve diğerleri de için. Dini özgürlük konusuna gelince evet ermeni rum gürcü keldani ve süryanilerin dini gereksinimlerini yerlerine getirmelerinde bir problem yok. Okullarında kendi dilleri ile eğitim de görüyorlar, dernekleri de var. evet isimlerini telaffuz etmek zor bazılarının onlarında buna pek kırıldıkları yok genel olarak... Ermeni ermeniden başkası ile beraber olmaz konusuna gelince, her ne kadar ırkçı bir yaklaşım gibi görünsede genelde ailelerde hristiyan-hristiyan evliliği yapılsın isteği olduğu için bu durumlar olur, ayrıca benim sevgililerimin büyük bir bölümü ermeniydi, gerçi bende hristiyanım o ayrı... Din, Mehsep yada ırkı ile Kimseyi dışlayamaz, küçük göremessiniz. Rumlar ermeniler gelmeden once de Hattiler, hititler, sumerler, Frigler, Likya, Kimmerler, vs. vardi Anadolu'da, ne oldu yani? Simdi bunlar Yunandi falan demeyin bana. Yunanlilar cok daha sonradan geldiler. Ilk kolonileri Ege kiyilarina kurduklari zaman Yunanlilar, Anadolu bos degildi! Bu arada Turklerin ilk kez 1071'de geldigi konusu o kadar net degil, cok daha onceden gelen hristiyan ve yahudi Turk boylari var, hatta Pagan Turkler dahi Anadolu'ya gelmis. Bizans ordusunda bile 7-8nci yuzyillarda Turk birlikleri vardi. Buna ne diyor papazlar? Ornegin : Massagetoi, Skythikon, Tourkopoloi birlikleri sayilari onbinleri asan tamami Turk birlikleridir ve Bizans ordusunda parali-asker idiler (Turkish mercenaries)**. Kuman'larida unutmayalim, bunlar da Anadoluya yerlesmis hristiyan Turklerdir. Irkciliga karsi ciktigini iddia ediyorsun, ama ermeniler temizdir, caliskandir, durusttur gibi genellemeler siralayarak kendin en buyuk irkciligi yapiyorsun. Hic mi ise yaramaz ermeni cikmamis yani? Yani 13 yasinda kizi olduren ASALA ermeni degilmiydi? Yoksa azimli calisma dedigin bu cinayetler mi? Bu da irkcilik degil mi? Ermenilerin baskalariyla evlenmedigini soylemissin, bu dogru, katiliyorum. Rumlar, ve ermeniler Turkleri her zaman hor gordukleri icin, kucuk gordukleri icin bir Turkle evlenmezler. Azimli calisma yaptiklari dogru, ama amaclarinin temiz oldugu tartisilir. **Kaynak : Byzantine Armies ,Ian Heath, Angus Mc.Bride, sayfa:21-23,34,35, Osprey Military Publishing, Oxford, UK [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 31 Mayıs 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ermeni türk gurcu bıdı bıdı bıdı... Irkmı kaldı artık be.Kaçımız safkanız?hem ole olsak ne farkeder?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Başkalrı da öle düşünse..[signature][hline]Amon Amarth'dan sonra Pleysbocu oldum ben. Evri miihih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çok sevgili demirbilek2 arkadaşım. yazılarından izlediğim kadarı ile gerekli kültürü almış, kelimelerini ince elemiş sık dokumuşsun. Diyosun ki ermeniler iyi diyerek ermenileri savunuyorsun, hiç mi kötü ermeni çıkmaz diyorsun. kötü olan ermenileri siz sıraladığınız için ben onlara hiç değinmedim. evet ermeniler vakti zamanında buralarda yaşarlardı, (ilk onlar geldi demiyorum türk devleti kurulmadığında onlar devlet ile yaşardı buralarda) osmanlı devletinin son zamanlarında wilson ilkelerini kendi lehlerine kullanarak 5 ilde ermeni devleti kurmayı hedeflediler, ermeni ve rum insanları (kimine göre ermeni çeteleri) dağlara çıktı [spo1=neden dağa çıktılar]çünkü türkiyedevleti bölünmesin o bölgelerde çoğunlıuk sağlansın diye ermenileri sürmek yada öldürmek koşulu ile temizlemeye çalıştılar[/spo] bunlar Milli Eğitim bakanlığının tarih kitaplarında anlatıldığı kadar yalın ve basit işler değil. [spo2=lise tarih kitabı ne yazıyo ki]lise tarih kitaplarında ermeniler çoğunluğu sağlamak için türkleri öldürdü türklerde gelip ermeni çetelerini öldürdü diye yazar.[/spo] insanlar yaşadıkları yeri vermemek evlerinden kovulmamak için herşeyi yapar bunları pek *!aman allahım ne yapmışlar şerefsizler* tarzında düşünmemek tarih konuşuyorsak birazda onların açısından bakmak lazım. onların açısından bakmaz isek bilimsel açıdan düşünemeyiz. çok fazla uzatmakta istemiyorum yazıyı. çünkü ister istemez bende konudan sapıyorum... Ermeniler neden türkler ile evlenmemeye gayret gösteriyor? aslında ermeni erkeklerinin türk kızı almam yada ermeni bayanlarının *!ıyyk* türk mü benden uzak olsun gibi bi takıntıları yok... Olay tamamiyle, kültür uyuşması meselesi, ermeni bir kadın türk müslim bir erkekle evlendiği zaman eşi evinde ona nasıl davranır, ibadetini rahat yapar mı? aileleri işe nasıl bakar gibi konuları düşünerek ilişkiyi uzun vadeye taşımıyor. Türk ve ermenilerin evlendiklerini çok sefer gördüm. ama genel olarak erkeğin ailesi bı gavuru aldın getirdin, işte bu domuzda yer, cart curt, ara bozmalar oluyor. [li]belli bir yaşın üzerinde olma tutucuğunu var tabi[/li] bunun bilincinde olan kişide evlenmiyor. türkiye nüfusunun istanbul izmir ankada antalya gibi gelişmiş şehirleri dışında özellikle kırsal kesimlerde hristiyan kişiler hiç sevilmez alışveriş yapılmaz muhattap olunmaz. son 20 senede olan aşırı göç bu zihniyetleri büyük şehirlerimizin en orta yerlerine kadar taşımış durumda. yoksa ermeniler türklerden iğremiyor, küçük görmüyor vs.. Bende Hristiyanım, bende Gürcistanlıyım (türkiyede 90 harbinde gelen gürcüler gibi zoraki müslüman olmayanlardan) bizim halen gürcistan ile ilişkilerimiz x yerli olupta w yerinde yaşayan ama x yerine sürekli gidip gelen ve memleket olarak bilen birinden farksız. Yani bir ermeni türkler hakkında ne düşünürse bende onları düşünüyorum. Hristiyanların ve Yahudilerin çoğunlukta olduğu bir okuldan mezun oluyorum bu sene. (gerçi yaşım 21 :) ) her sabah istiklal marşının o okulda nasıl gururla söylendiğinin en yakın şahidiyim. Saygılarımı sunuyorum parmaklarım yorulduğu için burada bitiriyorum yoksa daha yazacam yani gaza geldim...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 system of a down bi acıklama yapmıstı sanki yaw biz turk dusmanı deilz flan die... bide bi turkle duet yada o tarz bsi yaptlar die biliorm... yoksa ben ruyamda mı grdum:) olablir hee bisi demiorm yani eheehhe[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Oncelikle iltifat icin tesekkur ederim. Bu konuda son olarak sunu soyleyeyim yalniz: Ermeniler hic bir yerde cogunluk degillerdi, onun icin Turk-Kurt koylerini temizleyerek hayali bir Ermenistan kurmaya calistilar. Tabii gol maya tutmadi. Su veya bu oldu ona girmeyecegim simdilik. Hepimizn bildigi gibi karsilikli olaylar oldu, vs.. Sonucta gecmis bizim bugun neler yapacagimizi baglamamali. Bundan sonra neler olacagi onemli. Karsilikli olarak gelisir hersey. Biz bu gune bakalim, Ermenistan su an bir liman sehrine ihtiyac duyuyor, hatta bir liman icin yanip tutusuyor. Butun komsulari ile arasi kotu oldugu icin tikanmis ve bogulmak uzere. (Belki Gurculerle normaldir bilmiyorum, ama cok super olmadigi belli). Trabzon'u istiyorlardi ama o olmayacak gibi gozukunce de Gurcistan'a veya Rusya'ya bagli Ozerk cumhuriyelere yuklenmeye basladilar. Simdi Gurcu olarak isin bu yonunu de dusunun. Ruslar Adige ozerk cumhuriyetini fesh etmeye calisiyorlar, ve buraya Ermenileri yerlestirdiklerini duyuyoruz, bu konuda ne diyorsunuz? Bu arada Gurcu demisken, Gurcistan'in azinliklara nasil davranildigi konusunu Abhaz ve Cerkes arkadaslarimiza soralim. Bunlarin da bazi ciddi sikintilari var, benim Kafkas forumlarindan falan gordugum kadariyla. 'dinime kufreden musluman olsa' diye eski bir soz vardir. Ruslarin yaptigi rezilliklere ise hic girmeyecegim, zaten Kafkas kokenli her arkadasimiz bunlari bilir. Su an Turkiye'deki Ermeni ogrencilerin sikayet ettigi olaylari bir Cecen duysa tatli tatli gulumserdi herhalde. Ruslar dunyanin en buyuk suc ve soykirim imparatorlugudur. Ozetle dunya Turkiye'den ibaret degil. Cok cok genis, sinirlarin otesini gorecek vizyon gerekiyor bu konulari anlamak icin. saygilar, hurmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ermeni devletinin yaptığı ve planladığı hiç birşeyi onaylamam... zaten ermenilerde ermanistandan kaçıp buraya çalışmaya okumaya geliyor. özellikle gürcistana gidiyorlar okumaya[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bizim Türk milleti bazı konularda balık hafızalı olup bazı konularda fillerden daha hayvani hafızaya sahip oluyoruz.Olan olmuş Ermeniler bir şekilde gaza getirilimiş onlar gaza gelince bizde elimize almış satırı baltaya ( Erneniler in de satıra karşı Fransız ve İngiliz yapımı silahları vardı ilahi adalet ) girmiş birbirine.Şimdi üzerinden N yıl geçmiş.Artık deşmenin alemi yok.Deşenle muhattap olmanında anlamı yok gibi geliyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar