MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: NuKe, 31 Mayıs 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Ermenileri sevmiyorum, gıcık oluyorum. Ama bizim ülkemizde sığınıyor ve burada yaşamayı yeğliyorsa, bence böyle davranmamak gerek. Ne sığınmasından bahsediyorsun. Ermeniler de, zazalar, çerkezler, kürtler, rumlar, süryaniler, gürcüler ve aklıma gelmeyen bir dolu ulus gibi bu ülkenin asli unsuru. Senin bu toprakta ne kadar hakkın varsa onunda var..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 asli unsuruysa, kendi kendilerini "azınlık" sınıfına sokup kendi kendilerini asimilet etmeye çalışmasınlar. kimsenin bu ülkenin vatandaşlığına yaraşır şekilde davrananlara sözü yok. ha fakat sen bu ülkede yaşa, burdan ekmek ye, sonra da yediğin kaba yap. işte o zaman o olmaz. dünyanın neresine gidersen git tepkiyle karşılaşırsın. orası öyle.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Boyle Adamlar oldugu surece olucak boyle seyler asırı ırkcılıgın ulkeyı kurtaracagına ınanıyoalr daha kotusu ulkeyı guruplastırıyorlar Burdakı gıbı yakarıyorlar turklerı ayırmak ıstıyorlar dıye ama bırbırınden ayrılan bızız devamlı kendı ıcımızde azınlıkalr olsuturuyoruz o bılmemne turku bu suralı bu buralı dıye turk dunyası gıbı bırı krıgız bırı ozbek bırı azerı vs vs vs kendı aramızada bırlık olamıyoruzkı emrmenılerle bırlık olalım ılla bırılerının bayrak yakamsı veya Ata ya laf etmesı gerekıyor bırlık olabılmemız ıcın cok yazık[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Biz bınlertce toplumun mırasını bıraktıgı bır vatanda yaşıoruz.Kımseyı ayırmadan kımsenın dın ,ırk,cinsiyet veya herhangıbir ozelliğine bakmadan TÜRKÜM demesine katılmamız gerekirken bu tür ınsanları gerek aşağılayıcı gerekse kucuk dusurucu davranışlarda bulunmak Turkiyenın bölünmez bütünlüğüne yapılan bir saldırıdır bence. Türkiyede herkim olursa olsun Türküm dediği ve vatanına baglı kaldıgı surece Türktür kayırılması yannış ve üzücüdür...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 +1 Dogru , cok kulturlu bir toplumuz. Bu asla degismeyecek.... Birbirimizi oldugumuz gibi kabullenmemiz, tahammul edebilmemiz, tolerans gosterebilmemiz lazim. Bunu yaparsak, diger ulkelerin arasindan siyrilip buyuk bir guc haline geliriz. Bunun bir guc haline gelmesi bizim elimizde. Ornegin, ermeni asilli bir vatandasimiz Isminin yanlis telaffuz edilmesine kiziyorsa, gidip dogrusunu ogretsin, dogrusu sudur, senin boyle demen beni uzuyor desin. Bakalim neler olacak. Bize yurtdisinda gosterilmeyen saygiyi biz kendi icimizde kendi insanimiza gosterebilmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: [b]nedanko, 31 Mayıs 2005 13:32 tarihinde demiş ki: said: NuKe, 31 Mayıs 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Ermenileri sevmiyorum, gıcık oluyorum. Ama bizim ülkemizde sığınıyor ve burada yaşamayı yeğliyorsa, bence böyle davranmamak gerek. Ne sığınmasından bahsediyorsun. Ermeniler de, zazalar, çerkezler, kürtler, rumlar, süryaniler, gürcüler ve aklıma gelmeyen bir dolu ulus gibi bu ülkenin asli unsuru. Senin bu toprakta ne kadar hakkın varsa onunda var.. çok güzel söylemişsin nedenko... daha türkler anadolunun kapılarını açmadan içeri girmeden önce süryaniler, ermeniler, gürcüler rumlar bu topraklarda yaşıyorlardı... Ben Ermeniler, Rumlar, Süryaniler ve Gürcüler ile büyüdüm. Kendimde aslen Gürcistanlıyım. Biri gelmiş diyor ki Ermeniler Zengin... cevap vereyim: Evet Ermeniler genel olarak doğru haraketler ve dürüst ticaretleri ile zenginler. Varlık vergisi ile kıçlarınki donlara kadar alınmış olsada, evlerine girilmiş, evleri yakılmış, tüm varlıklarına el koyulmuş, gasp edilmiş, ezilmiş olsalarda, azim ve temiz karakterleri ile yine başarılı olmuşlardır. tabi bu sadece ermeni kardeşlerimiz için değil tüm rum gürcü süryani keldani ve diğerleri de için. Dini özgürlük konusuna gelince evet ermeni rum gürcü keldani ve süryanilerin dini gereksinimlerini yerlerine getirmelerinde bir problem yok. Okullarında kendi dilleri ile eğitim de görüyorlar, dernekleri de var. evet isimlerini telaffuz etmek zor bazılarının onlarında buna pek kırıldıkları yok genel olarak... Ermeni ermeniden başkası ile beraber olmaz konusuna gelince, her ne kadar ırkçı bir yaklaşım gibi görünsede genelde ailelerde hristiyan-hristiyan evliliği yapılsın isteği olduğu için bu durumlar olur, ayrıca benim sevgililerimin büyük bir bölümü ermeniydi, gerçi bende hristiyanım o ayrı... Din, Mehsep yada ırkı ile Kimseyi dışlayamaz, küçük göremessiniz.[/b][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sheref, 31 Mayıs 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Din, Mehsep yada ırkı ile Kimseyi dışlayamaz, küçük göremessiniz. Niye ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaşım inadına mı yapıyorsunuz ne demek niye?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Aykırılık yaparak saygı gorucegını sanıyo okadar sen takma annamaz o zaten nıye demesınden belli;)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: navyamphs, 31 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki: said: sheref, 31 Mayıs 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Din, Mehsep yada ırkı ile Kimseyi dışlayamaz, küçük göremessiniz. Niye ? dışlayamassın çünkü anayasanın 10. maddesinin 1. fıkrasına göre herkes dil,ırk,renk,cinsiyet,siyasi düşünce, felsefi inanç,din,mezhep,ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 E tamam kanun önünde eşittir. Ben savcı değilim, hakim değilim. Salaklık derecesinde iyiniyet gösterisi yapacak biri hiç değilim.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ayıptır sorması insan damı değilsin. saygılı bir insan olmak için sadece yasalar gerekmiyor. toplum içinde genel ahlak kuralları da vardır..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: navyamphs, 31 Mayıs 2005 17:50 tarihinde demiş ki: E tamam kanun önünde eşittir. Ben savcı değilim, hakim değilim. Salaklık derecesinde iyiniyet gösterisi yapacak biri hiç değilim. Ne iyi niyeti yaw sen kimsin?? snin iyi niyetine kimsenin ihtiyacı yok zaten, sadece kötü niyet gösterirsen bunun suç olduğunu öğren... Kimsenin sana ihtiyacı yok farkındasın değil mi? senin iyi niyetine yada salatalık showlarına hiç ihtiyacımız yok[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: StRencher, 31 Mayıs 2005 17:52 tarihinde demiş ki: ayıptır sorması insan damı değilsin. saygılı bir insan olmak için sadece yasalar gerekmiyor. toplum içinde genel ahlak kuralları da vardır.. güzel söylemişsin[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Siz burada yanlış birşeyi buyuk bir pişkinlikle savunuyorsunuz ya gerçekten sizi kutluyorum nasıl oluyorda saygısızlık derecesınen warıcak cumlelerı bukadar gonul rahatlıgıyla soyluorsunuz=? Siz Ermeniyi veya herhangı bırını gerekırse Türk'ü küçük görürseniz ,saygısızlık edersenız bunun sheref arkadaşımızın dediği gibi hem toplum tarafından hemde yasalar tarafından cezasını almak durumdasınız.Senin bu topraklarda nekadar yaşama hakkın warsa herhangıbır canlınında bu topraklarda yaşama şansı senden fazla olmıyacak şekılde yani SENLE EŞİT bir şekilde var. Yasalarımız tarafından da bu durum koruma altına alınmıştır.Sen kimsin ki bir ermeni yi küçük görüceksin?[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 herkezi küçük görüyorum.. eheh.. :p..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Biraz Global olun Global. *!gora'da ki uzaylılara "ulan biraz insan olun repliği" gibi söyler*[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bizim okulda 2 ermeni öğrenci var...din dersinden geçen yıl kalmış(ve bu yılda kalıcak olan) bir öğrenci olarak bu arkadaşlara imreniyorum...din dersine girmiyorlar... biri iyi bir çocuk ama öyle ezilmiyorlar yani..diğerini de sevmiyorum...ama ikiside bir işe yaramaz adamlar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 din derslerinden kalıyolar mı??? Dilekçe verdikleri taktirde din dersine girmek zorunda değiller. din dersine girmek istemiyosan baban gelsin bizim ailemiz ateist biz inançsızız oğlumun din dersi görmesini istemiyorum der ve tavrını koyarsa sende yasal olarak girmeyebilirsin. Laik demokratik Türkiye Cumhuriyetinde olduğumuzu unutma...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o olayın bir şartı var...lise 1 de ilk dönem din den muaf olduğunu belirtceksin... ben dua okutmaya başladığı günden itibaren babama yalvarmaya başlamıştım...baba ateis olduğumu söyle dilekçe vs. verelim...çok kızmıştı...dine önem vermesede ders olm dersini görüceksin lafına getirmişti konuşmayı...tüm namaz dualarını okutmuştu bir kaçta sure vs.. topu topu 3 dua okuyabilmiştim...ve bu yüzden sınıfta kaldım..bu sene de kalıcam...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Mandooo, 31 Mayıs 2005 18:29 tarihinde demiş ki: o olayın bir şartı var...lise 1 de ilk dönem din den muaf olduğunu belirtceksin... ben dua okutmaya başladığı günden itibaren babama yalvarmaya başlamıştım...baba ateis olduğumu söyle dilekçe vs. verelim...çok kızmıştı...dine önem vermesede ders olm dersini görüceksin lafına getirmişti konuşmayı...tüm namaz dualarını okutmuştu bir kaçta sure vs.. topu topu 3 dua okuyabilmiştim...ve bu yüzden sınıfta kaldım..bu sene de kalıcam... yok şart falan yok okul din dersine gir bi akım başlatma diye öyle şeyler öne sürüyor. çünkü herkesin din ve vicdan özgürlüğü vardır. ve dinini ne zaman değiştireceğin senin bileceğin iş...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ermeni bir arkadaşım var ve hiçbirşeyden şikayetçi değil ya da alıştı...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benim ermeni arkadaşlarımda hiç bişiden şikayetci değil, sadece bazen "ermeni istemeden vermeli" gibi sözler duyup olay yerine kurşun saçıyoruz :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eheh ilginç :D[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benim ermeni arkadaşlarımla yaptığım tek kavga system of a down'un hangi şarkısının daha iyi olduğu :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar