Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ermeni Öğrenciler

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

bir aralar ASALA vardı. hatırlayanınız varsa. dünya nın en büyük caddelerinde okumuş, bilgili türk diplomatlarını vuruyorlardı. ne oldu onlara bileniniz var mı?tetikçilerin ve üyelerin hepsi aynı şekilde caddelerde evlerinde öldürüldü. ve bu olay dünya'da ilk defa tamamen bitirilen bir terör örgütü olarak tarihe geçti[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi bakin, objektif olmak gerek. Ermeniler bize 1 yaptiysa biz de onlara 1 yaptik. Hala düsmanlik yasatmak cok anlamsizca.
Hele ki, Türkiye gibi cok irkli bir devlette böyle ayrimlar yapilmamali. Hem uluslararasi konularda sürekli koz olarak kullanilan Ermeni sorunu yüzünden (ki ellerine sacma sapan bir sekilde daha fazla koz vermeyelim, ayrim yapmadigimiz görülsün) hem de bu hareket Atatürk milliyetciligine tamamen karsi.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 30 Mayıs 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
bana üzücü gelmedi...

ırkçılık mı var abi sende nasıl üzücü gelmedi.
Türkiye Ermeni'lerini öpün başınızın üstüne koyun. Dünya üzerinde Ermeni Soykırımına inanmayan ermeniler sadece onlar. Onlar ki bizi savunabilmek için kendi anavatanlarındaki soydaşlarından yedikleri küfürlere göğüs geriyorlar. Tutupta ayrımcılık yapılması cahillikten başka birşey değil. üzücü gelmedi demek ise ayrı bir terbiyesizlik bence...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea biz onlara ne yaptık?

her ermeni aynı olacak diye bir şey yok ki!
adam türk düşmanıysa sende ona gereken tepkiyi verirsin ama değilse onu dışlamak yanlış olur. kurunun yanında yaşıda yakmış oluruz.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 30 Mayıs 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Penthesilea biz onlara ne yaptık?

her ermeni aynı olacak diye bir şey yok ki!
adam türk düşmanıysa sende ona gereken tepkiyi verirsin ama değilse onu dışlamak yanlış olur. kurunun yanında yaşıda yakmış oluruz.

biz yaptiklarina karsilik verdik belki, 0 dan birsey yapmadik haklisin.
ama kurunun yaninda yasi da yakarak, 1 milyondan fazla ermeniyi zorunlu olarak Sam'a ve dolaylarina göc ettirdik.
Iddia edildigi gibi bir katliama girmedik tabiki, ama bebeginden yaslisina savasin zor yillarinda o kadar mesafeyi yüzbinlerce insana zorla yürüttük. Hastalik, salgin, aclik, yaslilik gibi sebeplerle de haliyla cogu telef oldu. Aralarinda elimine edilmesi gereken suclular oldugu kadar, sucsuzlar da vardi.

Onlarin yaptigi harekete daha dogru bir cözüm bence yoktu, dogrulugunu veya yanlisligini savunmuyorum. Sadece ortada bizim de bu sekilde attigimiz bir adim var.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 30 Mayıs 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
said:
BOccOB, 30 Mayıs 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
bana üzücü gelmedi...

ırkçılık mı var abi sende nasıl üzücü gelmedi.
Türkiye Ermeni'lerini öpün başınızın üstüne koyun. Dünya üzerinde Ermeni Soykırımına inanmayan ermeniler sadece onlar. Onlar ki bizi savunabilmek için kendi anavatanlarındaki soydaşlarından yedikleri küfürlere göğüs geriyorlar. Tutupta ayrımcılık yapılması cahillikten başka birşey değil. üzücü gelmedi demek ise ayrı bir terbiyesizlik bence...
budur abi.
gercekten adamlar bunu reddettiklerinden vatan haini muamelesi görüyorlar.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir kaç yazı okumuştum. "Zorunlu Göç" den sağ kalanlarla yapılmış röportajlar.
Türkiye ermenilerinin dedikleri şunlar.
Bizi öldürdüler, astılar kestiler soykırım yaptılar ama Türk'lerin bunda hiç bir suçu yok. Tamamen bir devlet politikasıydı yaşananlar. Türk halkıyla biz hep iyi geçindik, geçinmeyede devam edeceğiz.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv**
Sosyal ağlarda paylaş

Her olay zamanın şartlarına göre değerlendirilmeli,biz 1 milyon ermeniyi zorla sınır dışı ederken muhtemelen o zamanın siyasetçilerine ve askerlerine tek yol bu gibi gözükmüştür.Ama o zamanın insanları! ermeni toplumunun kışkırtma ile hareket ettiği tabiki doğru ama biz ilk önce kendimize bakalım, bugün ermeni soykırımı "terosini" savunan adamlar ne kadar körse birebir aynı adamlardan bizde de var, hem onlar kendi devletlerine, cumhuriyetlerine, atalarına ihanet ediyorlar. Biz milletçe ilk önce içimizdeki parazitleri ayıklamalıyız.[signature][hline]Şino Mori.
Sosyal ağlarda paylaş

31.07.1980 gunu yukarda resmini gordugumuz 13 yasindaki Turk kizini 'point-blank' alnindan tek kursunla vurdu ermeniler.

Biz zaten Turk ermenileri rencide olmasin diye agzimiz acmadik yillardir. Ne oldu? butun dunya bizi susuyoruz diye haksiz saydi. Ama artik susturamazlar.

http://www.ermenisorunu.gen.tr/turkce/index.html

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 30 Mayıs 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 30 Mayıs 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Sen ordaki türk öğrencilerin ne halde olduğunu biliyo musun?
o buna göre hiçbirşey arkadaşım..emin ol hiçbişii

biz de diyoruz ki onlar bize böyle yapıyolar diye bizde yapmayalım.
Eğer ermenistanda okuyan türk öğrencilere kötü muamele yapılıyorsa oradaki elçiliğin efendim dış işlerinin bu öğrencileri savunması lazım.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Birkac soysuz PKK li zamaninda 30 bin vatandasimizi öldürdü diye, biz de aynisini mi yapalim Kürt halkina?
Yanlisa yanlisla mi gidelim?

Cok sacma yani "Oradaki Türkleri bir bilsen" olayina girmen. Yanlisa yanlisla gitmek asla ama asla uzun vadeli cözüm getirmez.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Sosyal ağlarda paylaş

ismileri yanlis okuyolar diye bozuluyorlarmis, yazik, cok ayip etmisiz valla, uhuhu, bizden adam olmaz zaten. yok kendimizi affettirmek icin ulkenin yarisini verelim bari.

Yabanci bir ulkede benim de ismimi yanlis soyluyorlar, bu gayet dogaldir. Ben dogustan ermenice ogrenip bunun ismini ezbere hem de duzgun telaffuzuyla bilmek zorundamiyim? Bir japon veya amerikali benim ismimi ne kadar duzgun okur? Ben buna bozulmuyorum, yani demek ki benim de buna uzulmem lazimmis.
Sosyal ağlarda paylaş

@demirbilek:asiilasyon politikası uyguluyoruz,adamalarına kültürlerini sürdürmelerini bile engelliyoruz,vakıflar mal edinemiyor,kanun çıkmasına rağmen hala devam ediyor bu sorun...adam okulunda istediği gibi kendi dilini öğrenemiyor,o okullara türk müdür baş yardımcısı gibi ırkçı bir sıfat adı altında müdürden daha fazla yetkiye sahip insnlar gönderiyoruz..gavurdur diye suratına tükürüyoruz....kiliselerini taşlıyoruz,duıvarlarına ölüm sloganları yazıyoruz.Zamanında varlık vergisi adı altında adamları sömürdük,6-7 eylül olaylarını düzenledik devlet olarak gayrimüslimleri sindirmek için daha sayayım mı.....

Yazık ki bu ülkede hala ittihatçı zihniyeti hakim!![signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 30 Mayıs 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

khirshah:

kendi dillerininde anaokullari bile var, birak bunlari. Ayrica dini ibadet ozgurlugu de var, katolik ve ortodoks ermeni kiliseleri var. Vakif konusunu bilmiyorum ama cok cok zengin olduklarini cok iyi biliyorum. Suratlarina gavur diye tukurmemiz gereken bir madde yok bizim anayasada, bundan eminim.....

Ulan adamlar Tarkan'in sarkilarini Rusca soyleyen bir rus sarkicisi vardi, onu bile olum tehditiyle Yerevan konserini iptal ettirdiler siz hala biz boyle kotu insanlariz, boyle barbariz diye masal anlatiyorsunuz. Ittihat zihniyetinden bana ne, ben 173 yasindamiyim? 2005 yilinda varlik vergisi falan var mi onu soyle? gecmise mazi derler. Cok ezmisler sizi.

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 30 Mayıs 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak hepinize gazetelerin ne kadar yozlasmis olduklarindan bahsedecektim ama sonra hepinizin zaten su zamana kadar oorenmis oldugunuzu dusundum.

sonra ne kadar yalaka olduklarini anlatacaktim ama su gune kadar farketmemisseniz zaten benim elimden bi sey gelmeyecegini dusundum.

simdi siz bana bu habere, bu gazetelere, bu roportajlara inandiginizi soyluyosunuz?

benim okulumda da ermeniler vardi. insanlar bu siz-biz diye ayirmak o kadar kolay diil, buzuk ister. o cocuk gidip ailesine anlattiginda acaba o ooretmen gorevde ne kadar kalir... gidin isinize ya...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan adamlar Tarkan'in sarkilarini Rusca soyleyen bir rus sarkicisi vardi, onu bile olum tehditiyle Yerevan konserini iptal ettirdiler siz hala biz boyle kotu insanlariz, boyle barbariz diye masal anlatiyorsunuz. Ittihat zihniyetinden bana ne, ben 173 yasindamiyim? 2005 yilinda varlik vergisi falan var mi onu soyle? gecmise mazi derler. Cok ezmisler sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...