Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue lara En iyi skiller yardim lutfen

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

leatherworking SAKIN AMA SAKIN alma!! rezalet bişiy....lvl 40 dan sora hiç bi boka benzer bişiy yapamıyosun...bi stormshroud set bi de devilsaur set var onlar da aman allahım neler neler istiyolar...git herbalism alchemy al shadow prot potion yap bol bol priestlere kaybetmezsin..[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

Herb/Alchemy alırsan ilerde çulsuz kalırsın :).Gerekli regleri toplarmak saatler alıyor(serverın boş bir saatiyse bilemem tabi).Potionlardan sadece bazıları satabiliyor AH da ki onlar da en sakat ve sıkıcı yerlerde çıkan reglerden oluyor :).Transmute olayı ise 2 günde bir yapılabiliyor,2 günde bir 4g kazanabiliyorsun burdan da :),hatta daha da düşüyor bu 4g.

Ben şahsen 295 alch/300 herb dim şimdi weaponsmith/mining oldum.En azından loota yakın sağlam itemlar yapılabilir ve çabuk ve yüksek fiyata satıyorsun.Ek olarak Glimmering Mithril Insignia ile priestların gıcık instant fearına sadece gülümseyip kesiveriyorsun :).

Yada crafting hiç alma,sadece skinning/mining al,en zenginleri onlar :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Leather SAkın Alma ben bi bok yedim aldım :)
silmeyi bile düşünüyorum o kdrda kastık :([signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 298 lw var ve aldıhımada hiç pişman değilim çünkü para kasmak için almamıştım zaten. kendime helm opf fire ve stormshroud set yaptım. ve ileride gayette güzel epic eşyalar yapılailiyor. tamam bunlar için pattern veya yapım için gerekli eşyalar lasım ve bunları bulmak oldukca zor ama imkansız degil:) bi gün bi raidde gidersin şansına cıkar karşına falan.

ama doru lw den para kazanma işi zor ben anca 2 tane helm of fire satmıştım ha gider stormshroud set yapıp koyarsam ah ya o da gider ama gercekten zahmetli onuda yapmak.[signature][hline]WOW
Damodar-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 31 Mayıs 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
Herb/Alchemy alırsan ilerde çulsuz kalırsın :).Gerekli regleri toplarmak saatler alıyor(serverın boş bir saatiyse bilemem tabi).Potionlardan sadece bazıları satabiliyor AH da ki onlar da en sakat ve sıkıcı yerlerde çıkan reglerden oluyor :).Transmute olayı ise 2 günde bir yapılabiliyor,2 günde bir 4g kazanabiliyorsun burdan da :),hatta daha da düşüyor bu 4g.

Ben şahsen 295 alch/300 herb dim şimdi weaponsmith/mining oldum.En azından loota yakın sağlam itemlar yapılabilir ve çabuk ve yüksek fiyata satıyorsun.Ek olarak Glimmering Mithril Insignia ile priestların gıcık instant fearına sadece gülümseyip kesiveriyorsun :).

Yada crafting hiç alma,sadece skinning/mining al,en zenginleri onlar :).

herb-alchemist im
şu anda epic mountumla geziniyorum, pazarı iyi etüt edersen, fiyatları ve arzı doğru belirlersen her şekilde paranı kazanırsın
Sosyal ağlarda paylaş

para kazanmak istiyorsanız gathering alıcaksınız bu akdar basit yani.
en basit ve hızlı para kazanma yöntemi.ama L60'ta ne olur onu bilemiyorum.L39'da 220bs 220 civarında mine vardı.35g vardı anca. bs ile yaptığım eşyalar satılmıyordu veya karı çok düşük oluyordu sildim bs'yi herbalism aldım.2-3gün içinde 80g'a yakın para kazandım elimdeki oreları ve otları satarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Herbalism / Alchemy alinabilir.

Mining / Engineering alinabilir.

ama bu saatten sora LW alinmaz : ) Alan kisiler zaten bellidir, gerekli epicleri guildinizden LW sahislara yaptirirsiniz itemlari verip.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

ben mühendis degilim, ama miningde iyi para var onu biliyorum.
bazi quest itemlarini yapabildiginizden mühendislikte de iyi para var diyebiliriz bildigim kadariyla.
genelde mühendislerin yaptigi itemlarin cogu kullanmak icin engineering istediklerinden kullanma amacli satis pek olmuyor. Ama mesela green lens diye bisi var, enchanterlar aliyorlar onu 5-6 golda, large radiant shard yapiyorlar disenchant edip.

Para var yani, en azindan LW Den daha fazla : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

eşeklik edip de rogue uma LW aldığıma bin pişmanım
hele bi de oyun yapısındaki değişikliklerin elemental e yönelmemle çakışması nedeniyle daha da bi pişman gibiyim

mining şart yanına da skinning diyorum
gathering abanma olayına ısındım.tavsiye ederim.[signature][hline]Sinister sinister nereye kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...