fredy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 İyi Günler Herkese... ben bilgisayara formatı çekiyorum her zamanki gibi xp'yide kuruyorum sonra ilk olarak driverları tanıttıktan sonra her zamanki gibi uo'yu kuruyorum patchide yüklüyorum sonra clienti çalıştırdığımda verifying account kısmında kalıyor hiç kıpırdama olmuyor bilgisayarda kilitlenmiyor altındaki çarpıya basıncada hiç sorunsuz anında kullanıcı adı şifre kısmına geliyor ne bilgisayarı kilitliyor nede oyuna giriyor biraz yardım edermisiniz?[hline]İcq = 224455507 GodFather Orion En Büyük Erdem Affetmektir ! Where Will You Go ?
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Girmeye çalıştığın sunucudandır sorun veya ipyi yanlış girmiş olabilirsin.[hline]deep.
fredy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 girmeye çalıştığım yerin ipsi doğru hepsini denedim zaten serverda sorun yok çünkü ben cafedeyim diğer bilgisayarlarda giriyorlar ben bu bilgisayarı kuracam sonra imajını alıp bütün bilgisayarlara atacam...[hline]İcq = 224455507 GodFather Orion En Büyük Erdem Affetmektir ! Where Will You Go ?
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Client 2.0.3 ü indir OldSphere.Com Burdan Client Library bölümünden[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur
macc Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ultima Online klasöründeki Desktop klasörü içindekileri sil veya taşı muhtemelen dene olur... Bence Desktop'un bozulmuş....
Öne çıkan mesajlar