Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter...

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

bitmiyo kardeşim...
her sabah daha guzel bı gun olucak diye uyanıyorum ama bi değişiklik yok hep rutin hep rutin hayattan artık hiçbir zevk almamaya basladım ... eskiden ne kadar guzeldı hayat bana göre.. arkadaslarla gezıyodum eylenıyodum ... şimdide gezmıyo değilim ama hıc bısey eskısı gıbı dııl... yada hersey eskısı gıbı ben eskı ben dıılım.. kendımden bısıler gitti .. ne gitti onu bulabılsem telafi etmeye calısıcam ama bi turlu beceremıyorum.. telafi etmeyi değil gidenlerı bulmayı.. bir bulabılsem hayatımdan nelerın gıttıgını belkı de hersey eskısı gıbı olucak. aşırı depresif bi donemdeyım..

ailem ile konusamıyorum bu konuyu cunku gecer gecer cekerler yada terapi lasım .. lutfen bana bi yol gösterin dayanamamaya basladım...[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Sosyal ağlarda paylaş

seninki fazla slayer dinlemektendir muuhtemelen :)
bir aralar banada olmuştu geçer diyorum.
şu dünyada yapılabilecek en son şey boş boş durmakmış gibi geliyor artık bana[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım yaş ilerledikçe herhangi bi yaş grubu için de geçerli yani bu,insan farklı şeyler yapmak istiyo ki çok doğal bence.Klişe olabilir çok ;ama bi hobi edinirsen şu geçiş sürecin daha güzel geçebilir..Ne biliyim sabah kalkıp,koşmak sonrasında eve gelip duş alıp,kahvaltı yapmak,güne erken başlamak(Çok mu gay oldu ? =p)..Herneyse spor yapabilirsin inanılmaz rahatlatıcı bişey bana kalırsa...Bi de bunalım müzikler dinleme =]..[signature][hline]Still Goin' Wild !
Sosyal ağlarda paylaş

bir kulağın seslerde bir kulağın sessizlekteyse gitme zamanı gelmiş demektirr bunların ikiside yoksa demektirki ortam yaratma zmnı gelmiş demektir :D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Katalanzar alakasız bı sekılde işi polyannacılıgıa vurmasak diyorum.

Bu arada anladıgım kadarıyla gelip gecici bi donem bu sendeki yakında atlatacagını dusunuyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

eyer bu kadar musuzsan neden bişeyleri deiştimeye çalışmıyorsun.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

birde giden bişeyleri arama hayatında, hiç bir şey kopmuyor bizden yanlızca deişiyoruz ve bu deişimde eskiye bağlılık istei arttıkça mutsuz oluyoruz. demek istediğim olayları oluruna bırakma zamanı değil deişiyorsun ve deişirkende kendine bir yön çizmelisin[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

sorumululuklarını yerıne getirmeden rahat edebiliyosun yani? hmm ben yapmam gerektiğini bildiğim bişeyi yapmaz veya ertelersem rahat edemiyorum mesela. bu işi asıyım nası olsa sonra yaparım şimdi arkadaşlarımla gezmek varken vs diye bi düşünceye kapılırsamda gittiğim yerde eğlenemiyorum[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
Owumyr of Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

tatile çık.
hani gerizekalı amerikan filmlerinde "tatile çıkmam lazım" denir ya, aslında o kadar salak bir laf değil:) finaller falan varsa bitir sonra bi kaç adam topla(görmekten sıkılmadıklan olsun) deniz güneş binlerce kokuuuu misali at kendini:)
değişiklik iyidir, sonra "memleket hasretiyle" dönüp daha çok seviyorsun yaşadığın mekanı.[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...