cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ArkadasLar IcInde sozLuk u itiraf i arkadaslik portal i dowland i forum haberi biLmemnesi zartI zurtu oLan bir siteyi bitIrmEk uzereyiz kIsaca editor lazim bize site adini merak ediyorsanIz bokvarsendegel.com İlgiLenen ya burada cevap yazsinlar yada [email protected] a mail atsinlar msn den de uLasmak isterseniz [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 böyle domainle.. zor..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hIc zor diyil :) cok IlgI cekIyor Inan senIn gIbI herkez dusunmuor daha sIteyI acmadan yonja comda fan actIm ekLemek Istersen [email protected] gunde 4-5 KIsI eKlior 130 a yakIn uyemIz oLdu 2-3 haftada ve gelen tepkiler cok iyi acilinca gorursun ne zor cIddeN ilgilenen yazi yazabilicek dosya ekLiyebilicek vs. Lutfen ulassinlar..[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence güzel isim ;) ama gidip mesela kız arakdaşıma bokvarsendegel portalında editorum ehehe dersen sie der :([signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Vallaha hocam heue basta bende oyle bi dusundum fLn ad tersmi fLn diye yokLama yabtIm sordum kIzlara heue kopan hasta oLan cok oLdu heue yonja da ekLiyen 5 kisi varsa 2-3 u kIz kisiden kisiye gore degisio biri manyak koptum oLdum harika diyo biri ne bicim Lan o site diyo anLamadim gitti ama bence harika bir isim ya zaten bitince kImse kotu diyimicek :)) ve o kotu diyenlerde sIrf meraktan oLsa yine üye oLucak sayfalari gezicekler.. bu siteyi 1 milyon kisi duysa yüzde 80 i meraktan girer haksIzmIyIm ??:)) iyi kaLin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben editörüm buyrun?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 editörden notlar; Ben bir bokvarsendegel editoruyum buraya yeni sıçtım gelin sizde...[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 www.patidebokvarsurekliaynısiteadresiicintopicaciyorsun.com adresi icin editör aranjör makinist komunist arıyorum bende[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 milyarlarca sinek yanılıyor olamaz! bok var, siz de gelin! al sana süper slogan buldum, para da istemiyorum tepe tepe kullan.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 mauaha[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben sie git demek istememiştim başta hafif bi dokundurayım dedim ama olmadı neyse artık arkadaşlar anlatmışlardır heralde hoho[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 IlgILenmedIgInıZ konuya Mesaj atmayIn sIzlere gidip sIte adInI yorumLayin demedim zamanindada oyle bir topic acmistim gidip orada zirvalayabilirsinzi... sImdI sadece buraya editorLuk oLayi iLe ilgiLenen birisi varsa... bIr seyLer yazssinn.. sizler diil.. Emege saygI...!!! Ben burada reklam yapmaya calismiyorum site acik diiL gorduqnuz gibi hic bir halt da yok icinde neyse arkadaslar uzatmiyicam greksiz yorumlar yapmayin iyi kalinn[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 güzel güzel el atmayın çoğuca uğraşıyor birşeyler yapmaya çalışıyor. Isim aşırı itici değil. ayrıca kızların hoşuna gider böyler şeyler örnek; --askm girsene bak çok güzel www.bokvarsendegel.com --puuhahuaa peki askm ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ilgilenen varsa msg atsin yorum yazmayin iyi kaLinn[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar