Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arkadaşlar, Knight Online'dan bıktım artık. Bunun yüzlerce sebebi var ve bunları yazmayacağım. Wow oynamak istiyorum. Sanırsam benzer tip oyunlar. Şimdi hiçbir şey bilmiyorum oyun hakkında ve birisi bana en baştan nasıl oyun alınır, nasıl girilir, karakterler nasıldır anlatabilir mi lütfen. İlk girenler için bir başlık bulamadım sitede, buraya birisi ayrıntılı bir biçimde yazarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 walla annatılmaz araştırcak okucan.Başın arıcak gözlerin acıcak [ben bı gunde eşşek gibi yazı okumuştum].Yukarda linkeler var hepciini oku. ve ko yla kıyaslama.Çunku bu oyunun altında blizzard var, ben bile tahmin etmiyordum bu kadar sağlam bir oyun çıkarabilceklerini[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 www.wow-europe.com[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rescala Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 zaten wow orj cdsini aldıında icinden turkce anlatımı cıkıor ve ing anlatımlı bitane daa varki herseye anlatıor yani icindekileri okusan bile örenirsin bunun içinde önce cdyi alman gerek[signature][hline]World Of Warcraft [ Ragnaros ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar