Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya delircembi söz vardı?

Grizzly

Öne çıkan mesajlar

said:
Ardeth, 09 Şubat 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 09 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
"acaba bu lafları daha once kac kıza soyledim ?" duygusunun kayboldugu zaman ki guven mi.

Ne alaka anlamadım? Hatta kel alaka desem?
Sevdiğim bir insan için özel bir yerim varsa, ve ben o yere layık davranabiliyorsam bu ilişkinin sevgisel açıdan dürüstlüğünde hem ona hem kendime güvenebilirim.

yani diyorsun ki. ben iliskiyi haketmek icin ozel ilgi gosteriyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Özel olmada da dürüstlük olacak diye birşey yok tabi.
Özel olma konusunda birey karşısındakini kandırabileceği gibi kendiside kandırabilir, sadece o anlık, geçici ihtiyaçlardan dolayı. Ama bu tür belirsizlikler hayatın bir çok yerinde var, bukadar derinden kazarsakta bu sefer kendi altımızı kazmış oluruz.(bence)
[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Şubat 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"keremcan keremcann ,bidaha accunu açık unutma lan!" der tek geçerim yani süper bi aşk şiiri :P keşke banlamasalardı keremcan şimdi cuk oturucak bi şiir yazardı buraya :D neyse şaka bi yana şidi grzly kardeşim, kasma kendini rahat ol.nasılsa çok büyük bi ihtimalle kıza söyleyeceklerinin, söylemek istediğin şeylerle yakından uzaktan alakası olmayacak, öyle bi heyecanlanacaksınki değil aklındaki söz, "selam" bile zar zor çıkacak ağzından...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Sosyal ağlarda paylaş

la cemaat bu kadar hararetlenceni bilsedim bu konunun sormasdım yaww... nese yine de saolun. ayrıca evet o beş satırlık şiir muhabbetinin tam devamı oldu. şimdi size 1,5 senedir kimseye anlatmamış olduğum hikayeyi anlatıcam. Gerçekten kimse bilmiyor. Ama sizden bi zarar gelmez :) size anlatım neden o sözü çok istediğimi. biraz uzun olucak ama Okursanız çok sevinirim ve düşüncelerinizi paylaşırsanız.

Şimdiden okumaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

herşey geçen sene kasım ayının başlarında başladı. aynı sınıfta arkadaştık. Derken nasıl olduğunu anlayamadan gitgide yakın hissetmeye başladık birbirimizi. Gerçekten aramız çok iyi idi. Kızdan yavaş yavaş hoşlanmaya başladım. İlk zamanlar diyodumki '' hoş kız hani çıksak fena olmaz'' zamanla daha da yakınlaştık. dert ortağı gibi bişey olduk birbirimize. 2004 nisanında çok fuzuli bi konuda tartışıp bana küstü. neyse dedim üstüne gitmiyim nasıl olsa gelir. TAM 3 AY KONUŞMADIK sınıfta birbirimizin gözünün içine bakıyoruz ağzımızı açmıyoruz. Allahım onunla konuşamadığım her dakika bana işkence geldi. akşamları uyuyamaz oldum. saatlaerce onu hayal etmeye başladım. ve yazın temmuz ayında bi akşam üstü beni gördü ve
-Hala küsmüyüz? dedi. abi o an herşey benimdi. Delirdim sevinçten ama hiç bozuntuya vermeden gayet ciddi durmaya çalışmaktayım ama olmadı tuttum yanaklarından öptüm dermişimmm...
-hayır değiliz dedim. gülümsedi biras konuştuktan sonra evlerimize gittik. o gece sevinçten uyuamamıştım. heyyy beeeeeee...

zaten genelde onu düşünüyordum artık aklımdan hiç çıkmaz oldu. Herşeyimi ona bağladım. öhöemm. yannış anlaşılmasın:) yaninasıl desem ya o olmadan bişi düşünemez oldum. Yemek yemem çalışmam uyumam herşeyi onun için yaparmış gibi oldum. halada öyleyim ya. kızdan sadece hoşlanırken kıza çok fena bağlandık. olayda burda patlak verdi. hoşlanırken ona söyleyebilirdim. ama şimdi... o kadar imkansızki.
bana okadar ulaşılmaz geliyorki. ya kızı görseniz öle güsel biri de deil. Hade len de git işine dersiniz. Ama ne bilim işte. 1,5 senedir aklımı kullanmaya çalışıyorum. kalbimi bastırmaya çalışıyorum. ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. aynı sınıftayız olumsuz şeyler olur diye korkuyorum, lise sonuz yani ne bilim aklıma ii ihtimallerden çok hep kötü ihtimaller geliyor.
Ona hissettiklerimi söylesem ters bi cvevap alırımdiye nasıl tırsıyorum anlatamam. öle böle diil 1,5 sene. Ayrıca yanında katlandığım acılar cabası. kız kimlerle çıktı. bana her çıktığını anlatmıştır. ben bir elim cebimde yumrugum kenetlenmiş, yüzümde ona karşı yapmacık bir gülümseme. deliriyodum kıskançlıktan. offfffffffffff
zaten bilmiyorum şubat tatilinden bir kaçhafta önce bana karşı tavırlarıda değişmeye başladı daha soğuk. şimdi ise ara sıra konuşmakta. ulan ben neler yapmadım be kız için... babam işçiemeklisi aldığı para belli.4kişilik aile. yani anlıcanız aldığım haftalık bu seneye kadar 5milyon idi bu sene 10 milyon almaktayım :P kızın doğum günü geldi geçtiğimiz kasımda o dfoğum günü için kaç hafta yemedim içmedim para biriktirdim hediye aldık.herkes 1 koydu ben 10 koydum misali verdik parayı. işin garibi kızı kız arkadaşları bu kadar düşünmöüyo en yakınları. yılbaşı hediyesi falan gene böleyemedikiçmedik para tuttuk cepte. Bu ikisi sadece maddi olanına örnekti. daha neler neler. Manevi olanları elbette çok daha fazla. bana erkek arkadaşlarından dert yanardı ona akıl verirdim. ailesiyle probleri lurdu gene ben ne olursa olsun en ufak şeyde ben yardımcı olurdum. Rüyasını dahi bana anlatırdı :) şimdilerde ise.......
onu deli gibi sevip ona dokunamamak çok fena koyuyo. geceleri yatarken çektiğim kalp çarpıntıları, ağrıları çok sakat boyutlara ulaştı. daha çok şey var anlatılcak ama yeterince uzun oldu.

Uzun lafın kısası kıza çok fena aşığım. Ve ne zaman sölicemi buldum.OKULUN SON GÜNÜ.

O olumlu cevap werirse bütün yaz görüşürüz
hayır olumsuz bir cevap verirse yazın yüzünü hiç göremem ve unutmam daha kolay olur. şimdi sölersem, kız 1 metre ötemde hergün yüzyüzeyiz kafayı yerim.

Şimdi sölemememin bi sebebide işte çok korkmam.

Şimdi benim bu hikayem üzerine duygu ve düşüncelerinizi alırsam çok sevinirim ama lütfen 'OLM SEN ENAYİSİN' gibi bişey olmasın. Olumlu yada olumsuz olabilir ama yukardaki gibi de olmasın.[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm kaçıncı sınıfsın? Şu açıdan sordum lise3sen eğer yaşayacağın olumsuz olaylar gerçekten össyi etkileyebilir ama bence lise2 falansan ve öyle endişelenecek birşeyin yoksa söyle. Hatta tabi lise3ün ortasında çat diye ayrıladabilirsiniz oda var :p Hayatta risk almak lazım bazen.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

lise sonum ardeth.
işte bi korkum da o.

ama warya hep şunu dedim. kabul etmesse; bir gün buna çok pişman olucak gelipkendisi yalvarıcak. bi bakımada böle tesselli etmekteyim olumsuz cevba karşı kendimi[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin!
Sosyal ağlarda paylaş

müsadenizle ben artık yatıyım. yarın gitmem gereken bir okul
var. zaten şimdi yatarım, onu kafamdan atana kadar saat 2yi geçer. yarın okurum yazdıklarınızı. hepinize ii geceler[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin!
Sosyal ağlarda paylaş

O genellikle sadece kendini avutmak olur öyle düşüncelerden kurtulmak hayatını daha rahat ilerletmene yardımcı olur gördüğün gibi hayatını baltalıyor öyle düşünceler :)

sen bilirsin arkadaşım sonuçta gidip sormazsanda bütün sene devamlı olarak aynı şiddette için içini yiyecek, sorarsanda kabul etmezse zamanla azalacak daha şiddetli ve acılı (:-p) olsada. Ha ama össyede az zaman kaldı hani :-p

Ulan hakkaten ne bu öss ya hayatımızı össye göre endekslettiriyolar resmen. İyikide bitti gitti yani :-p
Boş ol boş ol boş ol demek istiyorum össye burdan[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Şubat 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu akşam beraberdik. 4 arkadaş sinemaya gıttik. abi ne güseldi sadece dirseğimin 1cm2lik bölümü ona dokunmaktaydı.

çok güdsel yine eskisi gibi muhabbet ettik:)

aşk abi aşk...

ona hislerimi açtığım gün devam edicem bu konuya.
21 ay sonra aldığım cevap başlığında :)[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...