Curunir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Selam shakedown bölümünde takıldım trgamer dan felan baktım çözümü için polis giysisi felan giyin öyle gidin diyor bide bombalar nasıl kurulup patlatılıyor bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 biraz bölümü anlatırsan yardımcı oluırum.tam hatırlayamadım.[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki: coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bu kacinci vice city yazisi oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 heh 10'u rahat devirdik:)[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki: coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 LevieMaxilack lance le birlikte alışverişmerkezine gidiyorsun işte diazın malikahaneyi aldıktan 2 bölüm sonra falan geliyor bu görev.Görevin adı cop land alışveriş merkezinde bi kafeyi patlatman gerek he unutmadan polis arabasına binmem felan gerekiyor(buna anlam veremedim bindikten sonra hala mor işaret aynı yerde kalıyor) böyle görev işte PS: ilk yazımda yanlış yazmışım görevin ismi Cop Land[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Abi 2 yıldız yaparak garaja 2 polis çekecen bizim elemanlar halledip bunları giysilerini alıyolar sonra arka taraftada boş polis arabası var ona atlayıp gidiyosun cafeye patlatıp geliyosun kapiş?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Anladım saol :)[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bende malibunun the driver görevinde takıldım yarıştığım Hillary adlı oğlan şöfer hemen patlatıyo arabasını yerin dibine falan griyo bug oluyo hep ve 1. olsam bile adam öldüğü için paso mission failed bir taktik falan var mı?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Patchinde acaba yola girme buglarını temizlemişler midir?Patchini indirsem mi acep?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yaf ben film studyosundaki reklam brosurlerini dagıtma isini hala yapamadım kazmayım galiba di mi ehueeh ![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kastım geçtim hauuah banshee ye bindim yarışta sentinelden inip 1. oldum tabii :D neyse en son Phil'i açtım %100 bitirecem 1 hafta içinde kararlıyım :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 %100 derken unique jumplar , paketler ve yan görevler dahil oluyo belirteyim.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hepsini yapcam hidden packs ve unique jumpların yerleri var.Rampageleri ve diğer yan görevleride kasarız artık %100 :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 unique jumplar çok garip yerlerde söyliyim leveldan bakarak yap.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben o bolumu gecerken baya kastım Dukkanı patlattim sora yıldız 6 ya geldi her yerden bişiler gelio falan bide ne zaman alısveris merkezinden cıksam polisler lastigimi patlatiodu. patlak lastiklerlen o garaja tekrar nasıl gittigimi haıtlramıorum bile[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar