tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bence asıl eziklik kendi ezikligini saklamak icin baskalarını ezik olarak gostermektir... kimse sahsi algilamasin uzerine alinmasin kendi fikrim budur.[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sunu yapan ezik bunu yapan ezik, ne guzel kardesim. Madem oyle diyosunuz verin msn adreslerinizi ne kadar karizmatikmis biz de gorelim. Nickten insan tahlili mi olur be peh. Bırakın bunları. FRP Master kızın nicki iyi guzel de senin de nickin cok b@b th3 k3nkmis gozumuzden kacmadı sanma =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yani adamların nickleri yüzünden az kalsabirbirinize sövceksiniz sizene ya eziklikse bile kendileri düşünsün kırmayın kalbinizi dimi dahhat ileriye gidin onlarla çok istiyosanız msn den dalga geçin ki daha bi heyecan ortamı olur :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bu eziklikse ben eziğim.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya öle acaip niklerde tek kıl olduklarım uzun olanlar. arkadaş adam bir yazıyor şarkı sözünü "a" dese bütün ekran doluyo. rahatsız gereksiz bi uygulama. illa insanlar şarkı sözü görsün diyosan msn'de artık bi yer var- yazıyor amacı da gayet açık- oraya yaz. di mi?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 benim nickimi gören insanlar budala , geri zekalı , abaza fln diye düşünüolar ilk önce . insanları ön yargıyla yaklaşmamak lazım , eğer beni tanıdığı halde öle düşünen biri varsa düşüncesine saygı duyarım ama sadece bir nickle tahlil yapılamaz !!![signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 mail adresleirnin sabt olması büyük şans[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bide benim gibi denyolar var nick diye cümle yazıyo msne[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya bazilari o an melankoliye girer melankolideki halini nick oalrka yazar ya UYUZ olurum Muallacıgım cok kötüyüm hastayim ölicem sensiz hayat............ diye nick !![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 valla miranda kullanıyorum kim nickini ne yapmış hiç uğraşmıyorum. hakkaten hala msn'de yok mu bu özellik? yani kişie özel isim yazma özelliği? bi aralar yoktu da?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 msgplus hayallerinizin ötesinde ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 aslında microsoft bu instant messenger işini hiç iyi beceremiyor bence. ama işte nasıl olduysa webcam, avatar derken ayarttılar milleti, bizim gibi icq'cular da mecbur kaldılar msn'e geçmeye.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: sanerixx, 30 Mayıs 2005 23:08 tarihinde demiş ki: valla miranda kullanıyorum kim nickini ne yapmış hiç uğraşmıyorum. hakkaten hala msn'de yok mu bu özellik? yani kişie özel isim yazma özelliği? bi aralar yoktu da? msg plus sayesinde var. bende onun sayesinde cok rahatım. listeme aldıgım adamı direk renameliyorum. sonra extra bi durum olusa gidip bakıyorum nickine. yani onun dışında isimlerle cok rahat[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: sanerixx, 30 Mayıs 2005 23:11 tarihinde demiş ki: aslında microsoft bu instant messenger işini hiç iyi beceremiyor bence. ama işte nasıl olduysa webcam, avatar derken ayarttılar milleti, bizim gibi icq'cular da mecbur kaldılar msn'e geçmeye. kraldı be icq şimdi bi giriyorum kimse olmuyo msn7 çıktı iyice mertlik bozuldu[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 zgrw açarmısın abi nedir msgplus? ne artısı var?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Msn yavas yavas zaten kullanıcıların isimleriyle işi bitirme yolunda. en son gelen yeniliklerle hangi sarkıyı dinledigini fln da otomatik olarak yazma muhabbeti falanda geldi. Zaten turk kullanıcılar ne yaptıklarını saniye saniye upload ediyolar :P Millet birbirinin ne mok yedigini cok merak ediyo. Bide birbirlerinin yüzüne söyleyemediklerini msn name'lerine yansıtan insanlara cok saygı duyuyorum. Binbir kelimenin arasından en gereksiz olanı secip msn isimnlerine hiç dusunmeden ekliyolar. Benim msn de yaklasık 170 kişi bulunmakta. Netlimiterden bakıyorum download/upload trafigi bazen 8/5 falan oluyo yaw. Sırf adamlar habire isim değiştirkleri için. Bence msn'de sabit isim sistemine sadık kalmalı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 gelin gençler hepinizi mirandacı yapayım, fakat webcam olayından peşinen vazgeçmek şartıyla ahaha[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 msne ekler fln getiriyor www.msgplus.net tavsiye ederim messenger 7.0 dan önce handwrite fln bunla gelmişti . msn7.0 daki pek çok yenilik , önceden msgplusda vardı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 30 Mayıs 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 30 Mayıs 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Evet icq zamanında ne kraldi ya ve adamlar o istende iyi anliyodu fakat eheh msn naaptiysa cekicilik yaratti geciverdik msn e :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 olsa vazgeçem :D[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sen onu bırak da msn plus beyefendı ne kadar ram kullanıyor ne kadar cpu harcıyor ondan bahset bize?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Birde msn'ine eklenti programlar yukleyerek bazı gereksiz olaylardan kurtulabiliyorsunuz yukarıda plus lafları falan gecmiş. Size bu gibi programların işlevini acıklayan bir site verim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 miranda da güzel olay ama sanki bış bi pencere duruyomuş listede kimse yomuş gibi hisettitiyo bana :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: sanerixx, 30 Mayıs 2005 23:16 tarihinde demiş ki: sen onu bırak da msn plus beyefendı ne kadar ram kullanıyor ne kadar cpu harcıyor ondan bahset bize? hiç bişi hissettirmiyor oldukça az harcıyor[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 8mb kullanıyo görünüyo bende msnplus[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar