elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 son günlerde daha sık görmeye başladım. her reklamda sağ köşede sol köşede orada veya burada bir "bu bir reklamdır" yazısı var .. eskiden yoktu bunlar neden konuluyor artık ? bu yazıyı koymaları konusunda aklıma bir neden geliyor. sizler aptalsınız aslında bu bir reklam :D niahahahah[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 reklam süresinden daha uzun ya da bir dizinin parçasıymışcasına full diyalog olan reklamlarda oluyor genelde[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yok ya... Mesela bi program var reklama giriyoz diolar. Önce "bu bir reklamdır" yazısıyla reklam veriyolar sonra "REKLAMLAR" adı altında reklam veriyolar... Sonra bi daa "Bu bir reklamdır" diolar... öle öle annelerini yad ettiriyolar.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 artık türk izleyicisi ekranlarla o kadar bütünleşiyorki nerede ara verildini unutuyor zorunlu ihtiyaçlarını gideremiyorlar o yüzden gerekli bir hatırlatma bence her programda olsun[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: StRencher, 31 Mayıs 2005 17:48 tarihinde demiş ki: reklam süresinden daha uzun ya da bir dizinin parçasıymışcasına full diyalog olan reklamlarda oluyor genelde sebebi bu geyiğe bağlamaya gerek yok[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sheref ok öyle oluyor .hatta ilk olarak beyaz show da vardı. arada tipler girdiği zaman ürünü tanıtıyorlardı ve showun içinde oluyordu o reklam. böyle olunca bu bir reklamdır yazısı oluyor.. fakat ben alakalı alakasız tüm reklamlarda görmeye başladım. mesela demin avrupa yakasını izliyordum tarkanlı avea reklamı girdi aşk çekilmez olur vs.. burada da bu bir reklamdır yazıyor. bizler aptalmıyız her reklamda bize hatırlatma gereği duyuyorlar[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 rtük kuralları...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o zmn rütük aptal =) Şeref ne demeye getirosun açık konuş![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bizler deil ama türk izleyicisinin çou aptal[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 rtük gizliden mesaj veriyor bize :D yani ben her bu bir reklamdır yazısını gördüğümde kendimden utanıyorum ben aptalmıyım ne demek şimdi bu bir reklamdır .. cık cık cık[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kimse aptal değil yasalar tarafından böle istendiği için yaptırı uygulanmasın diye konulan bir yazı.Ornek olarak bazı shoelarda Beyaz show Coni Wayt gizli reklam oldugu için o yazıyı koymalıdır. Reklam aralarından sonrakı bır yerde gıren herangıbı tavsiye edilen bir mal vs. olunca dırek reklam ıbaresını koymalılar.Esas amac gızlı reklamları onlemek tabi.[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bide gizli reklam olayı çıktı... markaların resimleri üzeride görüntüyü bulandırıyolar türk seyircisi de anlamıyor onun ne marka olduğunu :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 heueuhe walla hiç anlamıyz .d[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 reklamdan söz açılmışken buyrun bakın reklamları oyluyonuz http://www.reklampark.com/[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çünkü reklamlarımız ve dizilerimiz okadar saçmaki hepsi aynı:) reklam yaparlar. boru reklamında 5 yaşında bebe oynar. duvar yalıtım boyasında 6 yaşında bebe oynar "KİM KOYKAAAY?" yapar. dizi oynar gene 5 yaşında bebe büyüklerine laf sokar. aynı bok[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 rtük reklamlarala ilgili düzenlemeye gitmişti onu legal olarak delmek için.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Chemical, 31 Mayıs 2005 18:09 tarihinde demiş ki: boru reklamında 5 yaşında bebe oynar. duvar yalıtım boyasında 6 yaşında bebe oynar "KİM KOYKAAAY?" yapar. aslında onlar çocuk işçi çalıştırıyorlar. (çocuk ürünleri üretenler hariç) fırat boru (hiçbişey olmaz, döşiyelim ağbi!) artık çalıştırmıyor, o ayrı (şuanki reklamında yok o çocuk)[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 "advertorial" deniliyor galiba ona.. normal reklamlardan çok daha pahalı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çocuğun anası babası izin veriyo size ne :lol: hem reklamın iyisi kötüsü olmaz. aslında en iyi reklam en çok eleştri alan yada gündermde bi şekilde kalan reklamdır.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Chemical, 31 Mayıs 2005 18:09 tarihinde demiş ki: çünkü reklamlarımız ve dizilerimiz okadar saçmaki hepsi aynı:) reklam yaparlar. boru reklamında 5 yaşında bebe oynar. duvar yalıtım boyasında 6 yaşında bebe oynar "KİM KOYKAAAY?" yapar. dizi oynar gene 5 yaşında bebe büyüklerine laf sokar. aynı bok boru reklamında bebnin ne işi var ne diyor bebe ( bu boru çok kalın almakla bitmiyor her eve lazım en çok karaköye.Kıçıma alıyıom kıçıma alıyom popom yine ufacık :P) hay be patlattın yine espiriyi chemical[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar