Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bende Enoach şahsını gördüm salute attım. wave aldım :)[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: dwight, 31 Mayıs 2005 16:06 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 30 Mayıs 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Tartışmak için yer aramayın allah aşkına.. (Greek - French?) "Turks" guild ismi policy'e uymuyor, şikayet geldiği anda değişir. Bunu bir kenara bıraktım, BL Horde factionunda oynayan tipleri biliyorum ve verecekleri tepkileri rahatça düşünebiliyorum. Neyse, eminim yavaş yavaş sizlerde anlayacaksınız. Bazıları racial reactiondan 3 gün acc suspend yediği için çok iyi biliyor galiba:P Abi adam Türkiye'ye laf etti, bende "uygun" bir üslupla cevap verdim, 3 gün suspend ettiler naapiim yane :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Aynısı benımde başıma geldı.. Bızım guıldımızın adı Turkcraft Zenedarda oynuyoruz. Önce sm de adamdan yuksek zar atıp ıtemı aldım dıye + turkum dıye partyden atıldım. Daha sonrada Yunan bebelerının laf saldırılarına uğradım gereklı cevabı verdım suspendı yedm[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar