Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yerel ağ

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar ben evde şimdi 2 bilgisayar kurdum da bunlar arasındaki ağı nasıl yapılandıracağım ethernet karlarından bağladım kablo ile ama yine de ağı görmüyor ne yapmam lazım bu konularda hiç iyi değilimdir yardım lütfen[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarım dan özelliklere gir orda bilgisayar adı kısmında çalışma grubu var onların 2 bilgisayarda aynı olması gerek+birini ana makina olarak dierlerinide ana makinaya bağlanan bilgisayar yapman gerek sora ağ bağlantılarımda yerel ağ simgesine sağtıklaıp tcp/ip özelliklerinde ip yi otomalik olarak al var onu yap aynışekilde altındaki dns yide otomatik yap sora ev yada işyeri ağ kurma sihirbazını aç ve adım adım izle ...ben böle yapmıştım...[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Sosyal ağlarda paylaş

Wİn XP kulşlandığını varsayıyorum

ağ bağlantılarım -sağ klik- özellikler:
yerel ağ bağlantısı (modemşinle olan bağlantı) - sağ klik- yine özellikler
Orada "Bu bağlantı aşağıdaki öğeleri öğeleri kullanır:" var. Orada NWLink IPX/SPX/NETBIOS uyumlu aktarma iletişim kuralı" var mı diye bakıyoruz. Yoksa "ekle" - "iletişim kuralı" - "ekle" ile ekliyoruz. yerel ağ bağlantısı 'nı kapatıyoruz. Ağ bağlanıtları hala açık. Sağ tarafta "Ev veya küçük işyeri ağı kur" sihirbazını çalıştırıyoruz. Ve sihirbazı takip ediyoruz. Daha sonra bilgisayarım - sağ klik - özellikler- bilgisayar adı 'ndan çalışma grubuna bakıyor gerektiği yerde "değiştir" ile bütün bilgisayarlarda aynı olmasını sağlıyoruz.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 30 Mayıs 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
Wİn XP kulşlandığını varsayıyorum

ağ bağlantılarım -sağ klik- özellikler:
yerel ağ bağlantısı (modemşinle olan bağlantı) - sağ klik- yine özellikler
Orada "Bu bağlantı aşağıdaki öğeleri öğeleri kullanır:" var. Orada NWLink IPX/SPX/NETBIOS uyumlu aktarma iletişim kuralı" var mı diye bakıyoruz. Yoksa "ekle" - "iletişim kuralı" - "ekle" ile ekliyoruz. yerel ağ bağlantısı 'nı kapatıyoruz. Ağ bağlanıtları hala açık. Sağ tarafta "Ev veya küçük işyeri ağı kur" sihirbazını çalıştırıyoruz. Ve sihirbazı takip ediyoruz. Daha sonra bilgisayarım - sağ klik - özellikler- bilgisayar adı 'ndan çalışma grubuna bakıyor gerektiği yerde "değiştir" ile bütün bilgisayarlarda aynı olmasını sağlıyoruz.

yaff bende de war böle bi sorun ağ kuramıorum bu arada xp lerin biri home biri pro ondan kaynaklanıo olabilir mi? yukarıdakileri yapsam kurulurmu home ile pro arasında ağ?[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...