Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya arkadaşlar ben evde şimdi 2 bilgisayar kurdum da bunlar arasındaki ağı nasıl yapılandıracağım ethernet karlarından bağladım kablo ile ama yine de ağı görmüyor ne yapmam lazım bu konularda hiç iyi değilimdir yardım lütfen[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşlar yanıt bekliyorum koca pati de yok mu bilen ya[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bilgisayarım dan özelliklere gir orda bilgisayar adı kısmında çalışma grubu var onların 2 bilgisayarda aynı olması gerek+birini ana makina olarak dierlerinide ana makinaya bağlanan bilgisayar yapman gerek sora ağ bağlantılarımda yerel ağ simgesine sağtıklaıp tcp/ip özelliklerinde ip yi otomalik olarak al var onu yap aynışekilde altındaki dns yide otomatik yap sora ev yada işyeri ağ kurma sihirbazını aç ve adım adım izle ...ben böle yapmıştım...[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ipx protokolü iki bilgisayarda da kurulu olsun. O sihirbaz bunu kurmuyo.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya iyi demişsin de ipx protokolü ne demek ve nasıl kurulur[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya arkadaşlar ben yine yapamadım bir arkadaşımız bunu bana sıfırdan anlatabilir mi yada öğrenebileceğim bir yere link verebilir mi lütfen ya[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Wİn XP kulşlandığını varsayıyorum ağ bağlantılarım -sağ klik- özellikler: yerel ağ bağlantısı (modemşinle olan bağlantı) - sağ klik- yine özellikler Orada "Bu bağlantı aşağıdaki öğeleri öğeleri kullanır:" var. Orada NWLink IPX/SPX/NETBIOS uyumlu aktarma iletişim kuralı" var mı diye bakıyoruz. Yoksa "ekle" - "iletişim kuralı" - "ekle" ile ekliyoruz. yerel ağ bağlantısı 'nı kapatıyoruz. Ağ bağlanıtları hala açık. Sağ tarafta "Ev veya küçük işyeri ağı kur" sihirbazını çalıştırıyoruz. Ve sihirbazı takip ediyoruz. Daha sonra bilgisayarım - sağ klik - özellikler- bilgisayar adı 'ndan çalışma grubuna bakıyor gerektiği yerde "değiştir" ile bütün bilgisayarlarda aynı olmasını sağlıyoruz.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: aktiftablet, 30 Mayıs 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Wİn XP kulşlandığını varsayıyorum ağ bağlantılarım -sağ klik- özellikler: yerel ağ bağlantısı (modemşinle olan bağlantı) - sağ klik- yine özellikler Orada "Bu bağlantı aşağıdaki öğeleri öğeleri kullanır:" var. Orada NWLink IPX/SPX/NETBIOS uyumlu aktarma iletişim kuralı" var mı diye bakıyoruz. Yoksa "ekle" - "iletişim kuralı" - "ekle" ile ekliyoruz. yerel ağ bağlantısı 'nı kapatıyoruz. Ağ bağlanıtları hala açık. Sağ tarafta "Ev veya küçük işyeri ağı kur" sihirbazını çalıştırıyoruz. Ve sihirbazı takip ediyoruz. Daha sonra bilgisayarım - sağ klik - özellikler- bilgisayar adı 'ndan çalışma grubuna bakıyor gerektiği yerde "değiştir" ile bütün bilgisayarlarda aynı olmasını sağlıyoruz. yaff bende de war böle bi sorun ağ kuramıorum bu arada xp lerin biri home biri pro ondan kaynaklanıo olabilir mi? yukarıdakileri yapsam kurulurmu home ile pro arasında ağ?[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 benim bu konuda son bir keşfim var problem galiba kablo da ya bi dene yeni kablo alıp denicem bakalım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kardeş iki pcyi hapsız baglıcaksan onun kablosu farkı olur (en azından öle hatırlıyorum) sen onu bi pc ciye sor... ona göre al...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar