PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bir arkadasim Avrupa versiyonunu yurtdisindan getirip satiyor. Orjinal kutusunda, jelatini bile acilmamis ve bedava oyun suresi hic kullanilmamis. Fiyati 95 YTL. Isteyen olursa US versiyonunu da getirtecek ama o daha pahaliya geliyor.. Not: Istanbul'da elden teslim ayarlanabilir veya kargo ile gonderilebilir.[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 şunların fiyatını düşürüp sürümden kazansanız olmaz mı ? yine aynı parayı kazanırsın nerdeyse[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Evet yani sendit'den getirtince 65ytlye falan geliyor yanılmıyorsam. 7 gün beklerim valla 30 ytl fark için.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Biz de sendit'den denedik ama gonderilen paketler gumruge takilabiliyor. Ayrica biz bu isi 3-5 kurus kazanalim, arkadas bana komisyon olarak bira ismarlasin ( :) ) diye yapiyoruz, oyle surumden falan satacak kadar cok satmiyoruz...[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Nası gümrüğe takılıyor ya? Ben taaa kanadadaki bi şirketten 3 kere oyun ısmarladım internetten, hiç gümrük sorunu falan bişi çıkmadı?! [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 29 Mayıs 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 TRde gumruk ne yazik ki yamuk bir yer; paketler fiyatina, icindekine, nerden geldigine, nereye gittigine ve en onemlisi de sansa bagli olarak gayet gumruge takilabiliyor.[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 benim arkadaşım yousenditten wow getirtti iki tane (biri benim için) hiç öyle gümrük sorunu falan çıkmadı.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Neden her ilanda "daha ucuza var!!!" diyen birisi cikar.... Arkadaslar, daha ucuza getirtebiliyorsaniz, buyrun siz satin. Ben ve arkadasim 95 YTLye getirtiyoruz ve satiyoruz. Nette kredi kartinizi kullanmak, posta ile gelmesini beklemek, paketin postada kaybolmasi gibi dertleriniz yok. Ilgilenmeyen yazmazsa sevinirim, cevap vermekten sIkIldIm...[signature][hline]Take the plan Spin it sideways [Bu mesaj PaulPhoenix tarafından 29 Mayıs 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bı fırsatçılık işinden bıktıkta ondan.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Firsatcilik yaptigim yok! Arkadasim oyunu duzgun bir fiyata getiriyor, ustune %10 karini koyuyor ve alici buldugumda da bana 1 bira ismarliyor. Bu kadar! Eger daha ucuza buluyorsaniz almamakta serbestsiniz. Ama netten alisveris yapmak istemeyen veya soylediginiz siteleri bulamayan bircok insan var, biz garantili, elden teslim satis yapiyoruz. Birazcik kar etmeye hakkimiz olsun![signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 % 10[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Not: Netten adres vermekle o urunleri risk alip getirtip satmak ayni sey degildir, o kadar kolay ise buyrun siz getirip satin...[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bizde getirticektik bi zamanlar amao tip şirketlerde paket kaybolduğunda şirket sorumluluk kabul etmiyo paramızdan oluruz diye vazgeçmiştik dünyanın en büyüklerinden birtanesi olan amazon bile kargo gönderiminde %25 kaybolabilir diyo yemedi kısacası[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Oh be, sonunda birisi destekleyen birsey yazdi :) Tesekkur ederim! Biz kaybolmasin ve cabuk gelsin diye DHLe bir ton para veriyoruz...[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Senditten gelen paketler kaybolduğunda yada gümrüğe falan takıldığında Yenisini getirtebiliyosunuz. Yani bal gibide garanti veriyor sendit. Bkz. kullanıcı hakları. Ayrıca burda etrafımda en az 30 tane wow satın alındı hiçde duymadım gümrüğe takıldığını.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Tekrar yaziyorum: "Ama netten alisveris yapmak istemeyen veya soylediginiz siteleri bulamayan bircok insan var, biz garantili, elden teslim ve bekletmeden satis yapiyoruz." Isteyen sendit'ten satin alabilir. Isteyen gider Akmerkez'den 120 YTL'ye satin alabilir. Isteyen on siparis verip 2 ay bekler 75 YTLye alir. 95 YTL'den almak isteyen varsa beklerim..[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: PaulPhoenix, 29 Mayıs 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Firsatcilik yaptigim yok! Arkadasim oyunu duzgun bir fiyata getiriyor, ustune %10 karini koyuyor ve alici buldugumda da bana 1 bira ismarliyor. Bu kadar! Eger daha ucuza buluyorsaniz almamakta serbestsiniz. Ama netten alisveris yapmak istemeyen veya soylediginiz siteleri bulamayan bircok insan var, biz garantili, elden teslim satis yapiyoruz. Birazcik kar etmeye hakkimiz olsun! Sence %10 u Oyundaki Grafikleri Çizen adam alabiliyormu?Sorry %2 sini? Bira Zararlıdır salla şimdi . Not=forumlar Tartisma Yeridir.Herkez Gonlunce fiyati Tartisabilir Gonlunce Aldigi Fiyati Soyler.Ve sen Topic Aciyorsan Elestirilerede Kendini Acmalisin!?! Wow Cd sini 40 $ a Kuzenim Amerikadan Getirdi.Ama Getirtebilirim diye birşey eklemiyorum.Ben o fiyata aldım.Ama diger arkadasim cd ciden 100 $ a aldı Fiyat bu..[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Gordugun gibi elestiriye gayet acigim, burda sorulan her soruya yanit verdim ama insanlarin her forumda bu sekilde"daha ucuza vaaar!" diye mesaj atmasindan biktim. Eger bulamayan insanlara gercekten yardim etmek istiyorsaniz ya siz getirin satin, ya da adam gibi "su adresten, su sekilde su kadara alinir, shipping secenekleri sunlardir, eger gumruge takilirsa....." seklinde bu isi kendi basina beceremeyecekler icin aciklama yazin. Obur turlu sendit sendit diye yazip gitmek kuru kahramanlik oluyor.[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Nedense insanlarda forumdaki diger "saf kullanicilari koruma" diye bir icgudu var! Halbuki herkes herseyi netten ucuza bulamiyor veya bulsa bile netten almak istemeyebiliyor. Tabi Turk insanindaki "eger birisi iyi/karli/duzgun bir is yapiyorsa baltalayalim" icgudusunu de unutmamak lazim...[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar