Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sonunda basvurdum blizzard a :) bakalim blizz amca ne diyecek.. eger kabul edilirsem san diego nun bu guzel kum gunes ve kizlarini birakip taaa nassinin tasi olan irvine a gidecegim :) naapiyor bakalim bizim szass ve digerleri? :) /Lalu :) [Bu mesaj Ceti tarafından 30 Mayıs 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 szasscim bu arada tank rogue olayini bitirdim sonunda :) total olarak vurdugum hp 7860 max flask iyla bufflariyla tabiki :) ne bulduysam verdim chara :P sonunda bu hp cikti ortaya :) beat this :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 aaa kurabiye canavari gelmis : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 7860 gercekten saglam bı hp blızz e ss lerı yollada sana plate gıydırsınler :)[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 plate e gerek yok :) %25 dodge sansi var zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hade len[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar