Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Listen up!

Truwan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Castanza cnbc ekranlarına geri dönüyor. İlk bölümü bugün (14 şubat pazartesi) hadi bakalım nasıl olacak acaba.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
hadi ya....
Kurşun yarasıydı son bölüdü derken atlamışız pardon (ayy rezil oldum)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
bende bu hafta başlıyor sanıyordum. ev birliği sayesinde kaçırdım 2. bölümünü de. kahrolsun özcan deniz'in dizisi ve ekmek teknesini de aynı güne yerleştiren zihniyet! 2 tv var evde, 2'side işgaldeydi. tabii pc'de işgalde olduğundan haftasonuna kaldı izlemek..
Mesaj tarihi:
kız efsane

jason alexander ın karakteri george costanza nın kopyası olmasa daha iyi olacak..

daha yarıp geçtiği olmadı gerçi sadece 2 bölüm izledik..[signature][hline]NERF GOBLINS!
Mesaj tarihi:
Seinfelddeki rolünün birebir kopyası olmuş o bakımdan biraz can sıkıcı tarafları var ama ben beğendim (en azından kızı için izlenir)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
keşke seinfeld'deki rolünün birebir kopyası olsa da zevkle izlesek .. belki de senaryolar fazlasıyla farklı olduğundan aynı rol bu sefer komik gelmiyo olabilir

ama eh işte vasat derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Ahaha adamın meyan köküne bakıp Bernie'yi hatırlaması çok komikti. Ayrıca Tony'nin kızına resmen aşık oldum![signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
Kesinlikle katılıyorum o kız için çiğ buzağı yerim de bugün bir arkadaş o kız 14 yaşında falan dedi bu doğru mu ya??[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
Bence Jason'ın dizideki rolü George'a benzemiyor. Seinfeld'den aşina olduğumuz için sanki aynı karaktermiş gibi duruyor ama değil. Tarz, konuşma, hareketler falan George'tan çok daha farklı. Fakat komedi yine durum komedisi olduğu için aynısıymış gibi duruyor.

İlk defa bu haftaki bölümünü izledim dizinin, çok fazla gülmedim. Ama tek bir bölümle yargılamak yanlış olur tabiki.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Ben sevmedim bu diziyi.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Dizinin eski bölümlerini nerden bulabilirim ben ilk kez geçtigimiz pazartesi izledim hosuma gitti.[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Mesaj tarihi:
jason alexander'ın her kötü davranışında, ezilişinde arkadan kahkaha efektinin girilmesi açıkçası sinirimi bozuyor. kızın, babasını dikkate almaması, onu önemsememesi, kahvaltı sırasında ayağını masaya koyması ve bunu komik olarak göstermek için arkadan yüksek sesle "kahkahahkaha" seslerinin verilmesi sinir bozucu geliyor bana.[signature][hline]ozzystalker
"uoscriptz"
Mesaj tarihi:
Seinfeld lanetini bozabilmişse ne ala...
(Seinfeldden sonra ana karakterlerin hiç biri doğru düzgün film yada dizi de oynayamamış işlerini bir türlü yoluna koyamamışlardır...garip...)[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
Mesaj tarihi:
Çünkü onlar sadece Seinfeldin süper kahramanlari:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
  • Yeni Oluştur...