Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Listen up!


Truwan

Öne çıkan mesajlar

bende bu hafta başlıyor sanıyordum. ev birliği sayesinde kaçırdım 2. bölümünü de. kahrolsun özcan deniz'in dizisi ve ekmek teknesini de aynı güne yerleştiren zihniyet! 2 tv var evde, 2'side işgaldeydi. tabii pc'de işgalde olduğundan haftasonuna kaldı izlemek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Jason'ın dizideki rolü George'a benzemiyor. Seinfeld'den aşina olduğumuz için sanki aynı karaktermiş gibi duruyor ama değil. Tarz, konuşma, hareketler falan George'tan çok daha farklı. Fakat komedi yine durum komedisi olduğu için aynısıymış gibi duruyor.

İlk defa bu haftaki bölümünü izledim dizinin, çok fazla gülmedim. Ama tek bir bölümle yargılamak yanlış olur tabiki.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
jason alexander'ın her kötü davranışında, ezilişinde arkadan kahkaha efektinin girilmesi açıkçası sinirimi bozuyor. kızın, babasını dikkate almaması, onu önemsememesi, kahvaltı sırasında ayağını masaya koyması ve bunu komik olarak göstermek için arkadan yüksek sesle "kahkahahkaha" seslerinin verilmesi sinir bozucu geliyor bana.[signature][hline]ozzystalker
"uoscriptz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...