Truwan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Castanza cnbc ekranlarına geri dönüyor. İlk bölümü bugün (14 şubat pazartesi) hadi bakalım nasıl olacak acaba.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ilk bölüm geçen haftaydi. bugun 2. bolüm yayınlanacak.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hadi ya.... Kurşun yarasıydı son bölüdü derken atlamışız pardon (ayy rezil oldum)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende bu hafta başlıyor sanıyordum. ev birliği sayesinde kaçırdım 2. bölümünü de. kahrolsun özcan deniz'in dizisi ve ekmek teknesini de aynı güne yerleştiren zihniyet! 2 tv var evde, 2'side işgaldeydi. tabii pc'de işgalde olduğundan haftasonuna kaldı izlemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 güzel diziymiş kıza aşık ldum çok güzel kız yaaa[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kızda güzel dizide :D[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kız efsane jason alexander ın karakteri george costanza nın kopyası olmasa daha iyi olacak.. daha yarıp geçtiği olmadı gerçi sadece 2 bölüm izledik..[signature][hline]NERF GOBLINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya açmadı beni fazla seinfeld den soora[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Seinfelddeki rolünün birebir kopyası olmuş o bakımdan biraz can sıkıcı tarafları var ama ben beğendim (en azından kızı için izlenir)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yaw ben izleyemedim... tekrarı var mı yaaa lutfen soleyinde izliyim cok merak ediorm..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 cnbce.com da yukarıdaki menüden yayın akışını seçip tekrarının gününü ve saatini öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 keşke seinfeld'deki rolünün birebir kopyası olsa da zevkle izlesek .. belki de senaryolar fazlasıyla farklı olduğundan aynı rol bu sefer komik gelmiyo olabilir ama eh işte vasat derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bana çok yapmacık geldi costanza nedenn açıklayamıcam ama kasıyo kendini gibi geldi[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ahaha adamın meyan köküne bakıp Bernie'yi hatırlaması çok komikti. Ayrıca Tony'nin kızına resmen aşık oldum![signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 mandrake +1[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 güzel dizi[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ehe o kız o dizide olduğu sürece ne sunsa izleriz bence :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Kesinlikle katılıyorum o kız için çiğ buzağı yerim de bugün bir arkadaş o kız 14 yaşında falan dedi bu doğru mu ya??[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bence Jason'ın dizideki rolü George'a benzemiyor. Seinfeld'den aşina olduğumuz için sanki aynı karaktermiş gibi duruyor ama değil. Tarz, konuşma, hareketler falan George'tan çok daha farklı. Fakat komedi yine durum komedisi olduğu için aynısıymış gibi duruyor. İlk defa bu haftaki bölümünü izledim dizinin, çok fazla gülmedim. Ama tek bir bölümle yargılamak yanlış olur tabiki.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ben sevmedim bu diziyi.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: arcane, 22 Şubat 2005 01:40 tarihinde demiş ki: o kız o dizide olduğu sürece izleriz aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamyoncu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Dizinin eski bölümlerini nerden bulabilirim ben ilk kez geçtigimiz pazartesi izledim hosuma gitti.[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 jason alexander'ın her kötü davranışında, ezilişinde arkadan kahkaha efektinin girilmesi açıkçası sinirimi bozuyor. kızın, babasını dikkate almaması, onu önemsememesi, kahvaltı sırasında ayağını masaya koyması ve bunu komik olarak göstermek için arkadan yüksek sesle "kahkahahkaha" seslerinin verilmesi sinir bozucu geliyor bana.[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Seinfeld lanetini bozabilmişse ne ala... (Seinfeldden sonra ana karakterlerin hiç biri doğru düzgün film yada dizi de oynayamamış işlerini bir türlü yoluna koyamamışlardır...garip...)[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Çünkü onlar sadece Seinfeldin süper kahramanlari:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar