Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aspendos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doru sölüo walla ben neden paralı hostda diiliz belirttim gerisi size kalmış beyler bayanlar merdivenden kayanlar[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr
Mesaj tarihi:
Beyler biz bi web sitesini paralı yapmadık ya yedigimiz lafa bak.Bole dicenizi bilseydim paralı web sitesi kurmadan acmazdık serverı.Yaptıgımız temayı gorunce kim haklı goruceksizniz sitemiz super..[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar..

www.uoyardim.net
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 29 Mayıs 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio demiş ki:
- Sitesi calisan bir serverimiz varsa bunun reklamini Scripting & UO Shard Adresleri topicinde yapabiliyoruz. Ayri topic acmiyoruz.

Siteleri zaten çalışıyo?Free olması neyi değiştirirki..
Bence birisini eleştirirken önce "ben ne yapıyorum kendi shardıma" diyede bi bakın.
İnsanların bukadar üzerine gitmeye gerek yok.

thedarkride;
bence herşey tam anlamıyla hazır olduktan sonra reklam verseniz daha mantıklı olurdu enazından insanlara laf söyleme şansı bırakmazdınız,birazda kendi hatanız.

Herşeye rağmen bukadar eleştiri,bukadar dalga geçmek bizim haddimize düşmez arkadaşlar.Sonuçta buişi çok iyide bilsek,yapılan bişeye saygı duymamız gerek.Sonuçta neyaparlarsa yapsınlar bizi budenli ilgilendirmez.
Güzel yada çirkin,iyi yada kötü,bu onların problemi.
Eleştirimizi daha iyi bir dille yaparak onlara hatalarını göstermek bizim görevimiz,bukadar dalga geçmek,eğlenmek değil.
Biraz daha sağduyu lütfen..

[Bu mesaj Korax tarafından 30 Mayıs 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Gigabyte, 29 Mayıs 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
9$a domain alıp web hosting parası veremiycek kadar acizsiniz ? Serveride bir net cafeden açmışsınızdır allahbilir ? Adsl falan ? Web için para veremiycek birisi co-location a nasıl para versin ?

bak kardeşim ultima-online.gen.tr paralı bir domaindir bizim elimizde web serverımızın kontrol panel şifresi bulunmadığından şimdilik bir site yapmak zorunda kaldık yani anlayacağın para kıymışız değilmi öyle bilip bilmeden konuşma zaten hiç bişibilmediğin belli domainlerin parayla satıldını bile bilmiyorsun gelmiş 9$ filan diye kendi kendine konuşuyorsun çok biliyorsun ya yiyosa kendine aç bi server bu kadar sorumluluğu sen yüklen yaşın küçük tabi yapamazsın anca konuşursun ![signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr
Mesaj tarihi:
reklamlar.. reklamlar.. reklamlar..

güzel güzel başlamışız gene,paticik kapandığından beri okumayı sökememiş arkadaşlar.yukarıdaki KOSKOCAMAN thread'i görmeyip veya okuyamıyıp reklam topici açıyorlar gerçekten tebrikler.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
Herzaman ve tekrar söyleyeceğim gibi siz ownerlık ismini kullanmayı öğrenmişsiniz ama amacını benimseyememişsiniz.Mağdem buraya şu şu shard benim diye yazıyorsun konuşma uslubunuda öğreneceksin.[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur !
Mesaj tarihi:
işte burdada sdc_paris haklı.
birazda kendi hatanız var aslında.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
wjd mıdır nedir bilmiom senı pek tanımıom ama sanırım senın serverının hatalarıda war [yannıs annamayın arkım orda oynuyo cok yakın] ve yanii bilemicem ana avrat düz gittiğini hatırlıom msnden :P
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 30 Mayıs 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
reklamlar.. reklamlar.. reklamlar..

güzel güzel başlamışız gene,paticik kapandığından beri okumayı sökememiş arkadaşlar.yukarıdaki KOSKOCAMAN thread'i görmeyip veya okuyamıyıp reklam topici açıyorlar gerçekten tebrikler.

Reklam adında bır bolum acılsa aslında iyi olur...(acaba kac kısı eskıden soledı :))[signature][hline]Nereghal Catviezel....

Nothing is real But pain now...
Mesaj tarihi:
çok alakasız olcak ama imzan harbiden süfermiş :D:D

karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • Yeni Oluştur...