Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3rd Party Program İçin %100 Fix iddiası

kanex

Öne çıkan mesajlar

said:
Gigabyte, 29 Mayıs 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
güzelim burda seni rencide etmek için yada ezmek için söylemiyorum elimde 2 çeşit teot var birisi piyasada olanlardan birisi biriside rus bir arkadaşın yolladığı çantada dupe bile yapabildiğim versiyon...

Connectorun amacı zaten butur programların clienti gormemesini sagglamak degilmi ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi
RequemUO / Admin Armi
SOAD RLzz...
Sosyal ağlarda paylaş

Suan connector'de sorun cikti zaten yarina fixliyecegiz tamamiyle.

@Doruk: Sende yanlis anliyanlarin arasindasin... TR'de guardian lafi olmadigini bende biliyorum. Client'ta guardiani kullanmiyoruz demek istiyorum, anlamiyor musunuz kardesler??? Biraz dikkatli okuyun allahima.

Ben ABD yerlesince, benim Turkcem bozuldu diye biliyorum eyv ama sizin Turkceniz benden de beter abim yaaa...
[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard ||

Whoever wins... We lose...
Sosyal ağlarda paylaş

Ruslar ah ruslar yokmu nerde warez nerde hebele işin içinde onlar sonrada bunları kullananların başıda türkler :) Tecrübeli olduğum sektör ile ilgili konuşursam (web siteleri ve kodlama teknikleri) aman yani diyorum..[signature][hline]Jabba

Site:CepArsivi.Com
Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

fixler daima geçici bir süre işe yarar , daha sonra yeni bir program yazılır ve o senin fixlerinden etkilenmez...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...