Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: kanex, 28 Mayıs 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Gel istap et o zaman konusalım O tamamda şu güzel :)[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Birileri fix'leyip public etsin bakalim, bizde deneyelim? Laf ile peynir gemisi yuruseydi..[signature][hline]Sentenel Ultima Online Gaming Developer & Admin Sentenel Web Sitesi Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Gigabyte, 29 Mayıs 2005 02:01 tarihinde demiş ki: güzelim burda seni rencide etmek için yada ezmek için söylemiyorum elimde 2 çeşit teot var birisi piyasada olanlardan birisi biriside rus bir arkadaşın yolladığı çantada dupe bile yapabildiğim versiyon... Connectorun amacı zaten butur programların clienti gormemesini sagglamak degilmi ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Suan connector'de sorun cikti zaten yarina fixliyecegiz tamamiyle. @Doruk: Sende yanlis anliyanlarin arasindasin... TR'de guardian lafi olmadigini bende biliyorum. Client'ta guardiani kullanmiyoruz demek istiyorum, anlamiyor musunuz kardesler??? Biraz dikkatli okuyun allahima. Ben ABD yerlesince, benim Turkcem bozuldu diye biliyorum eyv ama sizin Turkceniz benden de beter abim yaaa...[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Kim nasıl istiyorsa öyle iddaa etsin önemli olan işlev işlev. Connector + dialog la tamamen engellenebiliyor bu lanet şey uzatmanın alemi neki yok tek satırdı yok tek kelimeydi yok öyle şeyler yalan dolan[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dialog iyi guzel vendorbudyupe ve vendorbbhack e tam cozum olabilir ama teotun yeni veriyonunda çantanda dupeleyebiliyorsun sorun burda zaten[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 pmden atarsan yeni versionu onada bi care buluruz elbet ?[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bulsam yeni versiyonunu elime geçce bakcam nasıl çalıştıgına ama yok bulan varsa pm den msni verim versin bana[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Rus sitelerinde dolasin, teot hakkinda fixler, yeni versionlar hersey var[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ruslar ah ruslar yokmu nerde warez nerde hebele işin içinde onlar sonrada bunları kullananların başıda türkler :) Tecrübeli olduğum sektör ile ilgili konuşursam (web siteleri ve kodlama teknikleri) aman yani diyorum..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Site:CepArsivi.Com Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 fixler daima geçici bir süre işe yarar , daha sonra yeni bir program yazılır ve o senin fixlerinden etkilenmez...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 RUslarda oyle degil iste, yeni version ciktikta hemen fix yayinliyorlar.. Tek eksigimiz Rusca :)[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ulan ben o rusların karılarını cok sewiyomda uocularını hiç sewmiyom...[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. www.uoyardim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myserseri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 guardıonsuz oyuna gırılıyormus ve teot calısmıyormus allah allah[signature][hline]www.paganuo.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar