Napcam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Merhaba arklar sımdı ben bızım sınıfta bı kızı sevıorum lıse 2 deyım kız a ozellıkle ıkıncı donem ılgı duydum sevgılısı faln vardı ayrıldı (Samıımı oldugumz zmnlarda)Sonra baska bırını buldu fakat sureklı gozume bakarak sevmedıgnı onu soluyordu...Tam acılacakken sımdı yakın arkadaslarımdan bırıyle cıkıyor fakat bugun bı ara bana kız arkadasın oldumu hıc dıye sorarken araya bı ark gırdı sorusu yarım kaldı bu ne demek yanı Tam ondan umudu kesmıstım o Bakısı karsında kaldım napcam ya ??:) Yardım guzın ablaya mı yazsaydım yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 öp[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napcam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Valla hemen :) ..Ya cıdden tam dusunmeyı bırakmıstım onu kız gene bır ısık yaktı hey allam...Valla onerılerınızı beklıyorum 9 gıbı okuycam :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sen de ona bak melul melul...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napcam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Valla dedıgın doru da abı dusunmeden duramıyorum yanı kendıme onemseme desemde onemsıyorum yanı sorun orda ...Sureklı uzgun gozuyorum onu bazen aglıyo bazen guluo anlamadım nese ben kacar yaw aksama okurum :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 okullar kapanıyo malum.bi çok kişinin başına gelmiştir bu.tam kızlarla iyi ilişkilere girilmek üzeredir okullar kapanır 3 ay sonra herşeye yeniden başla. şimdi sen o kızın cep telini al ufaktan ufaktan msjlarla falan gir olaya.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sevgili yavrum, Şansını denemekte yarar var.İçine atmaktansa, kıza açıl, için içini yemesin..[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 git acıl acıl acıl güzin abla ne demiş acıl acıl[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kızın lafını bölen lavuğu evire çevire döv. hani onu soruyosan diye yani..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napcam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 :D valla ne dıyem bılmıyorum acılırsam arkadasımı kaybederım kendsı gelırse artık tabı farklı :) nese dusunmemeye calısıcam herkese tesekkurler Guzın abla Sende saol:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ahahah supermıs bone'un yazdıgı :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: BonePART, 30 Mayıs 2005 20:30 tarihinde demiş ki: donbahar donemine hem arklarının hemde hatunnarın gozunde +10 puanla giriyosun. kırmızı donlu resimlerle mi:-p kıza da helal yani. bi dönemde üçer beşer[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar