Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizzayı çatal ve bıçakla yemek..

Alagar

Öne çıkan mesajlar

caddedeki pizza hut a gitmiştik..garson geldi gelir gelmez ilk cümlesi ''sınırsız menümü'' oldu...tipten belli ediyoruz hayvanlığımızı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

Evde kesinlikle elimle yerim..
Bide ortam varsa tanıdık arkadaşlar falan o zaman elle yerim.
Ama karşılıklı falan oluyorsa çatal bıçak kullanılmalı derim..
Ayrıca ketçap + mayonez'le mis gibide oluyor açıkçası..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 30 Mayıs 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Çatal bıçak yeterince tartışılmış, yeni bir bakış açısı getireyim...

Bi de pizzayı ketçap mayonezle yiyenler vardır ki, kafalarına kalınca bir odun parçasıyla nazikçe vura vura yediklerinin pizza olduğunu hatırlatmak gerekir ;)

(Ciddiye alıp "ne diyon lan sen" diyecekler lütfen mesaj atmaya zahmet etmesinler, ha pizza ketçap mayonezle yenmez kesinlikle orası ayrı)
malzemelerin altinda zaten ketcap var, biraz daha fazlasini istiyomus demekki adam.. ayrica zeytinli vs degil de peperoni, tavuk, kofte veya bilimum et iceren seyler varsa uzerinde mayonez de cok guzel oluyo.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 30 Mayıs 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 30 Mayıs 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Çatal bıçak yeterince tartışılmış, yeni bir bakış açısı getireyim...

Bi de pizzayı ketçap mayonezle yiyenler vardır ki, kafalarına kalınca bir odun parçasıyla nazikçe vura vura yediklerinin pizza olduğunu hatırlatmak gerekir ;)

(Ciddiye alıp "ne diyon lan sen" diyecekler lütfen mesaj atmaya zahmet etmesinler, ha pizza ketçap mayonezle yenmez kesinlikle orası ayrı)
malzemelerin altinda zaten ketcap var, biraz daha fazlasini istiyomus demekki adam.. ayrica zeytinli vs degil de peperoni, tavuk, kofte veya bilimum et iceren seyler varsa uzerinde mayonez de cok guzel oluyo.

Ketçap mı var ? Ben salça var diye biliyordum..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

yerine göre değişir.
eğer restoranda yiyorsam çatal bıçakla yerim, biri aa çatal bıçakla mı yiyosun çok ayıp derse de sana ne derim. yemeye devam ederim. kaldı ki arkadaşlarımla gittiğimizde alayımız çatal bıçak kullanıyor, biri ikisi elle yese bile bişey demiyor. dikkat etmemiştim hiç buna açıkçası şimdiye kadar.
evdeysem kutuyu çekerim göğsüme yatarım yatağa hapur hupur elimle yerim.
her ikisi de keyif verir, veya vermez. sonuçta ikisi de bana etkiyor. çatal bıçakla pizza yemek çok ayıpsa kabul ediyorum, terbiyesizim ben:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bacyo, 30 Mayıs 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
burasi sozluk degil arkadasim burasi forum, sozluge cevirmissiniz ya forumlari

Ne alaka ?[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alagar, 30 Mayıs 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
50cm el varsa.....hımm

oha.. :D

amuahahahah azuahahha koptum gozlerımden yas geldı yaa[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...