Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya ben bişeyi merak ediyorum hani artık solo yapamios ya yaratıklar kaç wuruyo biz kaç vuruyoz? bir tka yı ele alalım ne kadar zamanda masterlayabiliriz??? yazılılar hele bi bitsin geliyorm ona göre... pa hall ı hazırlayın :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 valla bana bi baz nitch(normali giant deil) 3.5k vurdu. gerisini sen dusun.ama normal proflari kasmak kolay cunku artik xp ler dagilmio verdigin damage e gore. hayvan 5k xp veriosa herkes 5k alio. vede bir defa vurman yeterli.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 her halukarda grupla kas birde anlamiyorum size nasil 3.5k vuruyor level 1 karakterime 1.5k vuran hayvanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: xieon, 27 Mayıs 2005 19:30 tarihinde demiş ki: her halukarda grupla kas birde anlamiyorum size nasil 3.5k vuruyor level 1 karakterime 1.5k vuran hayvanlar? bende sasirdim.ama gercek bu. senin defin vardir elbet. defsiz bir karakterdi.levelida dusuktu.isteyene gidip olunup ss alinir..lol[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity [Bu mesaj barbu tarafından 27 Mayıs 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu arada oyunda cok bug var. arkadas level 263 baz nitch gormus.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oke saolun nese girince gorüşürük[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tank olarak 70-80 dmg civarı alıyorum armorlu birisine 160-200 civarı vuruyolar. ama çok hızlı vuruyolar saniyede 1 falan. (bahsettiğim lvl 82 yaratıklar. zaten sanırım daha yüksek lvl yaratık yok genelde. buglar hariç.)[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 alomatikle avlaniyoruz biz stareus ben fln cok olay aliyoruz hayvanlari alomatik tankimiz ztn :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar