Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cu ile ilgili

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

ya ben bişeyi merak ediyorum hani artık solo yapamios ya
yaratıklar kaç wuruyo biz kaç vuruyoz? bir tka yı ele alalım ne kadar zamanda masterlayabiliriz???
yazılılar hele bi bitsin geliyorm ona göre... pa hall ı hazırlayın :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bana bi baz nitch(normali giant deil) 3.5k vurdu. gerisini sen dusun.ama normal proflari kasmak kolay cunku artik xp ler dagilmio verdigin damage e gore. hayvan 5k xp veriosa herkes 5k alio. vede bir defa vurman yeterli.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 27 Mayıs 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
her halukarda grupla kas birde anlamiyorum size nasil 3.5k vuruyor level 1 karakterime 1.5k vuran hayvanlar?

bende sasirdim.ama gercek bu. senin defin vardir elbet. defsiz bir karakterdi.levelida dusuktu.isteyene gidip olunup ss alinir..lol[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

[Bu mesaj barbu tarafından 27 Mayıs 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oke saolun nese girince gorüşürük[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

alomatikle avlaniyoruz biz stareus ben fln cok olay aliyoruz hayvanlari alomatik tankimiz ztn :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...