Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işte ben.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Belphegor, 12 June 2003 23:27 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bu arada ben bonuscard ile gelmedim.Yapı Kredi Worldcard'ın worldpuan'ı ile geldim buralara:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.

iğrençte espri yapIyo Bööğhh

Bide $u postLarI teker teker atmasan hepsini bi anda yazamIyon herhaLde[hline]IcQ=135954330
Mail
dIkLama Kötü oLur...
Mesaj tarihi:
ehahahauahmph. öhöm

hoşgeldin.. mIRC stili atmasan şu mesajları çok daha iyi olacak, rahatsızlık veriyor görünüş açısından. Birşey diyeceksen bir mesajda toplarsan seviniriz..[hline]Fizban (1:32 PM):
oha olm işte
ha amerikan ha türk
Fizban (1:32 PM):
zaten amerikalılar türkmüş
Mesaj tarihi:
said:
Belphegor, 12 June 2003 19:34 tarihinde demiş ki:
ama en kısa zamanda windows 98 cdsi bulup silinen kamera driverlarını yükleyeceğim ve eğer olabilirse 1 resim daha koyacağım yani yeni halimi bu 3 ay önceki halim.yeni halimde şaçlarım uzadı,biraz bıyıklarım çıktı......:)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.

önce hosgeldin sonra PHUPAUPHPHUa
yenı resmını koycaksın ve bıyıkların cıktı
hmzz karızmana karızma katacan yane phupauh[hline]He who commands the future commands the past
He commands the past conquers the future..
Mesaj tarihi:
abi senin buraya gelir gelmez ayağının tozuyla işte bene hödörö diye mesajlar atman bir komik
milletin sana yeni gelin muamelesi yapması bir komik
güzel olmuş yani[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Mesaj tarihi:
said:
Belphegor, 13 June 2003 00:12 tarihinde demiş ki:
tamam bir daha mesajları atarken mirc stili atmamaya dikkat ederim.evet kimyasalı arıyorum ben:-P.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.

simdi ben ingilizcede biliyorummu demek istiosun yane ? :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p
Mesaj tarihi:
said:
Belphegor, 12 June 2003 23:35 tarihinde demiş ki:
chemical nerde bu arada?ne zaman gelir tatilden?onunla tanışmak için can atıyorum.artık pepelek yandı:-P.ama ban yeme korkusu var bende o açıdan çok mesaj atmayı düşünmüyorum şu günlerde.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.

fazla meraklanma 3 gun sonra burda eger sen chemical ı bulamazsan karsılasamazsan o senı kesın bulacaktır hatta kankı bile olursunuz Garanti :D
Edit: Sizden Bir kisi daha cıkarsa Muhtesem 3 lu paticikte Hadi hayırlısı[hline]*arkanda*

[Bu mesaj alkadras tarafından 13 June 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yanliz dikkatinizi cekerim

said:
BonePART, 12 June 2003 15:57 tarihinde demiş ki:
ophohpoho... ehem ehem sey hosgeldin .opopopopooasasafsa

said:
Belphegor, 12 June 2003 16:00 tarihinde demiş ki:
saol bone,biz senle zaten senle icqdan tanışıyoruz:)
[hline]
Mesaj tarihi:
said:
Belphegor, 12 June 2003 19:34 tarihinde demiş ki:
ama en kısa zamanda windows 98 cdsi bulup silinen kamera driverlarını yükleyeceğim ve eğer olabilirse 1 resim daha koyacağım yani yeni halimi bu 3 ay önceki halim.yeni halimde şaçlarım uzadı,biraz bıyıklarım çıktı......:)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.

Bıyık/Tüy? Arada hoşgeldin, bir de ben seni biraz kermit'e benzettim ama, forumlarda bir resmi olacaktı yan yana getirelim :-D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
fake acc değil gerçekten.sadece gelir gelmez kendimi tanıtmam.forumda yankı uyandırdı o kadar.kermit_frog ile benim alakamda olmaz.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
benim asıl amacım sadece pepelekte beni daha iyi tanımanızdı.yani pepelekte yüzü bilenen kişilerden biri olmak istedim:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
valla senin online ım diye haber vermen iyi oldu
KAÇÇÇÇÇÇÇIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN !!!!!![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
olsun be pepelek hala kalbimizde :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
said:
francles, 15 June 2003 10:59 tarihinde demiş ki:
15 yaşına göre bayaa bir küçük göstermiyor msun sen?
Kaç yılında doğdun bakiim?

elemanın avukatlığını yada savunmasını yapmış gibi olmıyım ama belki Hormonal büyüme bozukluğu falan olabilir herkez yaşını göstermez yani.
  • Yeni Oluştur...