Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 size karizmatikliğimi göstermek istedim ve resmimi çekip koydum:).adım onur,15 yaşındayım.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts[Bu mesaj Belphegor tarafından 12 June 2003 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 vay anasını... ...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 aslında daha küselim ama kamera kötü çekiyor:-P.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bak sana abi tavsiyesi güzel olduunu hiç bi zaman söyleme iddia etme, kızlara de sadece ne kadan güzelsiniz deyû[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya tabi öyledir ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Hoşgeldin. Hoşgeldin demiş miydim ben sana? Neyse, iki kez demiş oluruz. =] *!Nickin altındaki balonları işaret eder* Henüz balonun patlamamış zaten, Yeni Gelenler'de hoşgeldin demeyenler burada da diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bu arada ojgeldin[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 saol nefr,yeni gelenler bölümde beni karşıladır:).zaten ben küsel olduğumu idda etmiyorum ki.sadece kamera bozuk diyorum ve gerçektende bozuk kamera,kötü çekiyor:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 saol bone,biz senle zaten senle icqdan tanışıyoruz:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hayır güzelim savunmaya geçme hemen, biz burda hepimiz abilerle kardeşlerle ablalarla dolu bir ortamız yani. Challenge yok. Demek istediim, karizmatiğim de, yakışıklıyım de, çirkinim ama bi çekiciliğim olduunu söylerler de, sempatiğim bile diyebilirsin hatta, ama güzelim deme........ deme.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 karizma erkek[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 horacegoesskiing,savunmaya geçmedim zaten.ben bu karizmatik falan yazılarını geyik olsun diye yazıyorum,sen ise ciddi konuşuyorsun.tamam bir yerde haklısın ama bu yazdıklarımın hepsi geyik olsun diye:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 çok güzelsin :)[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 yapma ya:)! :utaniem: :utaniem: :utaniem:[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 sepete benziyon lo :D *! şaka Yapar * Hoşgeldin bakem :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hakketen ya şimdi tekrar baktım resmime biraz sepete benzer halim var ama uykusuzluktandır:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 güzel şey yerim seni... mmm... :D[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya horacegoesskiing yapma ya!utaniem:utaniem:.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 obaaa cok karizmatiksen bea.:-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: horacegoesskiing, 12 June 2003 16:05 tarihinde demiş ki: hayır güzelim savunmaya geçme hemen, biz burda hepimiz abilerle kardeşlerle ablalarla dolu bir ortamız yani. Challenge yok. Demek istediim, karizmatiğim de, yakışıklıyım de, çirkinim ama bi çekiciliğim olduunu söylerler de, sempatiğim bile diyebilirsin hatta, ama güzelim deme........ deme.[hline]Ben akıllıyım. Yada benim gibi yap ah ulan ne salaaaam de şu yazıyıda doru dürüst yazmayı ne zaman becericem de aksi istikamette yannış anlarlar güzelsen bile çekemezler hıh derler. ;)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ben biraz kısa boyluyumdur:).bakın aşşağıda 3 arkadaşta benim kardeşlerim:-P[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 tahmın etmıstm zaten benzıyorsunuz bırbırınıze.:-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ama onları karizmalarından dolayı kızları hasta ettikleri için nezarathaneye attılar:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ahahahah bellı zaten baksana adamlar sagda solda kız arıyorlar galıba.:-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ho$geLdin.. MaşaLLah , fuLL Karizma bi$i diyemiyorum[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar