Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bide job var biliyonmu jedi ya da beyzbol sopası?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Küba purolarının yapragını yapıştımak için eskiden kadınların vajinasına dokundurklarını duymuştum ne kadar doru bılemıorum dabı[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 benim bildiklerim içimde kokusu uzun süre kalmayan purolar içilmeli purolar kibritle yakılmalıdır puro suyla söndürülmemelidir içici kendi purosunu kendi yakmalıdır Kaliteli puro etrafta koku bırakmaz içim için puronun kesilmesi gereken taraf sarılan yaprağın çıkıntısının olduğu taraftır puronun ucu düzgün bir şekilde yakılmalıdır[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 2 kubali arkadasim var puro verdiler bikactane ama mundar ettik sanirim purolari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Benim tek bildigim puronun yalanması :D daha uzun sure icmek icin zuzu boyle bisi duymustum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 mümkün mertebe el değmeden ağızdan düşürülmeden köpek dişlerinin arkasına takılaraktan sağ kolunda (varsa) bi kız ile (yoksa bi arkadaşını bul) tkaılnılması gerekir[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar