Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaç Pach'i Nerden Bulabilirm?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu hep soruyosun da ne o cok mrk ettim.

Agac goruntulerini yok etme olayi ise .ini dosyasindan ama sordugun gulduruyosa heralde bu diil.
Mesaj tarihi:
valla ilk sizden duydum - zorunuza gitmesin 81 ay OSI den sonra ama bisi mrk ettim, kesilmis gozukmesi onemli diil - pass through oluyomu?[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99
Mesaj tarihi:
Öyle gözükmesi önemli. Ormandayken önünde kaya vs. varsa, veya birini kovalıyorsan, birinden kaçıyorsan işe yarıyor bu landfix.
Ama yasak olan şeyi burada sormanın mantığı nedir çözemedim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
kesinlikle yasak diil - eger UO SA uzerine zamanla upgrade ettiyesiniz uo.ini die bir dosya mevcuttur, SE AS bu dosyalari initialise halen dio - orda trammeldeki agaclari feldeki gibi veya tam tersi veya agaclari malas gibi veya shrub haline satir deistirerek yapabilir herkez. Hatta bunun hakkinda stratics te bir yerlerde kisa bir essay mevcut.[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99
Mesaj tarihi:
http://uo.stratics.com/content/misc/cfg.shtml

Ha iniiiiiii ha config neyse iste.[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99
Mesaj tarihi:
valla ağaçpath bende bi poka yaramıyor çünkü ağaçlardaki otlar yüzünden 5561189151456 kere öLüdüğüm oLdu onun için sildim silmeseydim yollardım :D[signature][hline]Zincirlede Vursalar
Zamanı Durdursalar
Toprağada Koysalar
Bu Sevda Bitmez
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ağaç patchi: Ağaçların kesilmiş görüntülerini görmenizi, takılmadan ve daha iyi koşmanızı sağlayan, yasak olan bir dosyadır. Bu dosyayı kurduğunuz zaman ağaç kesme imkanınız olmuyor. bu yüzdende gm'ler anlamak için bu yola başvuruyorlar.[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster
  • Yeni Oluştur...