Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaç Pach'i Nerden Bulabilirm?


Wonderful

Öne çıkan mesajlar

Öyle gözükmesi önemli. Ormandayken önünde kaya vs. varsa, veya birini kovalıyorsan, birinden kaçıyorsan işe yarıyor bu landfix.
Ama yasak olan şeyi burada sormanın mantığı nedir çözemedim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle yasak diil - eger UO SA uzerine zamanla upgrade ettiyesiniz uo.ini die bir dosya mevcuttur, SE AS bu dosyalari initialise halen dio - orda trammeldeki agaclari feldeki gibi veya tam tersi veya agaclari malas gibi veya shrub haline satir deistirerek yapabilir herkez. Hatta bunun hakkinda stratics te bir yerlerde kisa bir essay mevcut.[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Ağaç patchi: Ağaçların kesilmiş görüntülerini görmenizi, takılmadan ve daha iyi koşmanızı sağlayan, yasak olan bir dosyadır. Bu dosyayı kurduğunuz zaman ağaç kesme imkanınız olmuyor. bu yüzdende gm'ler anlamak için bu yola başvuruyorlar.[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...