Wonderful Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar Agac Pachi Nerden Bulabilrlim Eger Indırebılecegım Bı Sıte VArsa Yardımcı OLurmusunuz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 haha lol[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bunu hep soruyosun da ne o cok mrk ettim. Agac goruntulerini yok etme olayi ise .ini dosyasindan ama sordugun gulduruyosa heralde bu diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wonderful Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 X3m Sen Bunun Ne Olduğunu Bilmiyomusun :) AğaçPach Serverdaki Ağaçları Kesilmis Bir Sekilde Gosterıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 şaka gibi :D[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 valla ilk sizden duydum - zorunuza gitmesin 81 ay OSI den sonra ama bisi mrk ettim, kesilmis gozukmesi onemli diil - pass through oluyomu?[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Öyle gözükmesi önemli. Ormandayken önünde kaya vs. varsa, veya birini kovalıyorsan, birinden kaçıyorsan işe yarıyor bu landfix. Ama yasak olan şeyi burada sormanın mantığı nedir çözemedim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kesinlikle yasak diil - eger UO SA uzerine zamanla upgrade ettiyesiniz uo.ini die bir dosya mevcuttur, SE AS bu dosyalari initialise halen dio - orda trammeldeki agaclari feldeki gibi veya tam tersi veya agaclari malas gibi veya shrub haline satir deistirerek yapabilir herkez. Hatta bunun hakkinda stratics te bir yerlerde kisa bir essay mevcut.[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 link verirmisin merak ettim[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 http://uo.stratics.com/content/misc/cfg.shtml Ha iniiiiiii ha config neyse iste.[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 valla ağaçpath bende bi poka yaramıyor çünkü ağaçlardaki otlar yüzünden 5561189151456 kere öLüdüğüm oLdu onun için sildim silmeseydim yollardım :D[signature][hline]Zincirlede Vursalar Zamanı Durdursalar Toprağada Koysalar Bu Sevda Bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ağaç patchi: Ağaçların kesilmiş görüntülerini görmenizi, takılmadan ve daha iyi koşmanızı sağlayan, yasak olan bir dosyadır. Bu dosyayı kurduğunuz zaman ağaç kesme imkanınız olmuyor. bu yüzdende gm'ler anlamak için bu yola başvuruyorlar.[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ağaç pack i ben googleden buldum arattır.Treepack uo die arattır çıkıyor[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar