Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Photoshop Cs2


Kendersever

Öne çıkan mesajlar

Hmm...aradim once bi forumda, fekat bulamadim, arama olayinda yeteneksiz ise ve konu daha once acildiysa ozurlerimi sunuyorum :)

Photoshop Cs2 cikti arkadaslar, tryout versionu adobe'un sitessidnen cekebilirsiniz...
Fazla bi yenilik yok gibi yalniz, eklenen ozelliklerde daha cok fotograf duzeltme,editleme amacli (bir red eye reduction [boyle miydi?], misal lens correction [aslen iyi bu, balikgozu fotograflarda ise yariyabilir] )
Vanishing Point diye bir olay eklemisler, pek ilginc daha cozemedim, ama patch/clone tool'un sonuclarini daha coskun yapiyo gibi gosteriyo sitede, emin degilim gene...
SmartObject olarak seyedebiliyosunuz bide, yani dosyanin ebatlari kucultup tekrar buyuttugunuzde, kalitede degisme olmuyo...
tasarima yardimci olucak ek bisi yok, gene kendi becerinize kalmis oluyo,
Boyle yani...cok tirt oldu baslik biliyorum, tekrar ozur diliyorum...
saygilar&sefkiler[signature][hline]isyankarim ulan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilaveten benim dikkatimi Blur ve sharpen toollara eklenen yeni ogeler, cs1 e gore daha yavas calisan bir program, Bridge die adobe un her halti acan amagene yaavas kalan bir browser eklentisi cekti..

raw aciyor olmasi felan guzel, digital fotografcilara kolaylik saglayan bi hal almis (normalde imaj pshop'a 3rd party baska programlar dan gecerek geliodu, bu lens duzeltmeleri, kenar hat vignette leri icin)

ama biraz yavasliktan sikaet edim mi die dusunuorm eheh[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 28 Mayıs 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir iki yeniligi varki ciddi alinmasi icin sebep cikariyor,Lkin gelin gorunki bu yenilikler bir elin parmaklarini gecmiyecek nitelikte ,bana kalirsa.

Bir site vardi, unuttum adresini simdi, herifler PS icin plugin yapiyorlardi. Snirim 6.0 icin calisiyorlrdi veya 7,. lakin icinde Cs nin nekdar yeniligi varsa hepsini barindiriyordu. Cs2 icinde aynisini yapabilirler.Lakin anladigim kadariyla ,bir iki + ozellikten cokdaha fzla sey degisti cs2 de.

Nyse baklim belki gelecek yila box alirim.[signature][hline]H.B.E
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...