Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Eskiden bi arada görmüşdüm out ları değiştiriyodun oluyordu oyun açıkken müzik çalıyordu şimdi k2 oynarken yada cs oynarken winap açmak istiom ama oyunun sesi gidio:( eskiden bi ayarınuı oynuodun outlarda ama winapım silindikden sonra yeniden yükleyince o olayı seçme yerinde yokdu out larda bi liste vardı müziğin çıkış ayarlarını seçiodun eskiden listte 4 seçenek vardı şimdi 3 var teki eksin nasıl bulabilirim bunu? Plug-ins Output ayarında liste var nasıl output indirebilirim netten mümkünse ve nerden? olayı anlamışsınızdır herhalde[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ses kartiyle ilgili bi$ey sanirim benim gitmiyo mesela :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ses kartın full dublex destekliyse EAX 3d sound destekli oursa onuda destekler çalabilirsin soundblaster live platinum audigy falan bunlar destekler ama eski 16 bit ler fazla desteklemez.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ama bakın ne diyorum eskiden oluyordu output ayarlarını değiştirince şimdi o ayar yok:) Kartı hiç değiştirmedim daha[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Eskiden olupta şimdi olmuyorsa ses kartının en son driverını indiriver. Buraya Bak[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ama winapta sorun var diyom yav:)[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sen indir yeni driver geçer o merak etme :D olmassa başka mpeg3 player kullanırsın.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Output'u Waveout yerine DirectSound olarak vermeniz sorunu yüksek ihtimalle halledecektir.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 valla benimde ses kartı epey eski. soundblaster 16, ama su anda aynı anda 6-7 tane falan winampden muzik acabiliorum, hepsi de calıo[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Neden iki sesi birden ayni anda calmak istiyorsunki kafa ziker.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 valla winamp açıkken uoda nası calıcam desen daha ii olurdu o daha zevkli:P uo acıkken hem winamp hem media player hepsini acıp sesleri dinleyebiliyom:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 önce winamp i aç ve çalıştır ardından uoyu aç o zmn winamp tıkır tıkır çalışır ama uodan ses gelmiyebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: WindShade, 17 June 2003 07:43 tarihinde demiş ki: Neden iki sesi birden ayni anda calmak istiyorsunki kafa ziker.[hline]Hepsi Gercek...!!! Hakli bi baki$ acisi bence[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 oh benim yok sorunum herşeyi istediğim zaman dinliom :P[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ılk once wınapı calıstır ondan sonra uo clıentını calıstır ama arada uo nın sesı cıkar onuda kaparsın sonra takıl ıstedıgın kadar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ya salla UOyu..Kapat onu.Winamp dinle :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 winample olmaz eğer ayar yapmayı bilmiyosan ama media playerla ayarsız çalıştır[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 2 farklı winamp acıp farklı sarkıları üst üste calıp nası ii gidiyomu diye bakmak zevkli yaf :) mesela arka planda metal calarken matrix islemekte ii oluyo ehehe veya jackass falan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla [Bu mesaj DynamicK tarafından 17 June 2003 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Uo oynarken Winamp aciliyordu.Ben oynarken aciyordum.Ama ayar falan yapmiyordum ya..Neden boyle oldu sende acaba..?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu konuyu iyiki açtın kimya elemanı baksana herkes birden ses kartını kötü olduğunu farkedip değiştirmek istiyodur belkide :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Uo'da bisi deil ki kasma ac winampı sadece lag yapıyo eheh . Az kasmadım minig-bs linkin park dinlerkene acaip motive ediyo ....[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 UO yu sadece örnek verdim asıl olay jk2 oynarken winapta müzik açmanı saplayan programı indirdim ama çalışmıo eh ses kartıma tüküriim[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Llama, 17 June 2003 11:51 tarihinde demiş ki: ılk once wınapı calıstır ondan sonra uo clıentını calıstır ama arada uo nın sesı cıkar onuda kaparsın sonra takıl ıstedıgın kadar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos lafı ağzımdan almışsın. Basit mantıkla driver sorunu falan olmadan baba yöntem :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 uo nun sesi çıkmıyor bu sefer o hatayı veren uo oluyor:)[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar