Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO açıkken winapda nasıl müzik çalınır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eskiden bi arada görmüşdüm out ları değiştiriyodun oluyordu oyun açıkken müzik çalıyordu şimdi k2 oynarken yada cs oynarken winap açmak istiom ama oyunun sesi gidio:( eskiden bi ayarınuı oynuodun outlarda ama winapım silindikden sonra yeniden yükleyince o olayı seçme yerinde yokdu out larda bi liste vardı müziğin çıkış ayarlarını seçiodun eskiden listte 4 seçenek vardı şimdi 3 var teki eksin nasıl bulabilirim bunu?

Plug-ins Output ayarında liste var nasıl output indirebilirim netten mümkünse ve nerden? olayı anlamışsınızdır herhalde[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i]
Mesaj tarihi:
Ses kartın full dublex destekliyse EAX 3d sound destekli oursa onuda destekler çalabilirsin soundblaster live platinum audigy falan bunlar destekler ama eski 16 bit ler fazla desteklemez.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
Sen indir yeni driver geçer o merak etme :D olmassa başka mpeg3 player kullanırsın.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
valla benimde ses kartı epey eski.
soundblaster 16, ama su anda aynı anda 6-7 tane falan winampden muzik acabiliorum, hepsi de calıo[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Mesaj tarihi:
oh benim yok sorunum herşeyi istediğim zaman dinliom :P[hline]It doesn't make any sense This tragic ending
In spite of the evidence There's something still missing

Mesaj tarihi:
ılk once wınapı calıstır ondan sonra uo clıentını calıstır ama arada uo nın sesı cıkar onuda kaparsın sonra takıl ıstedıgın kadar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
  • Admin
Mesaj tarihi:
2 farklı winamp acıp farklı sarkıları üst üste calıp nası ii gidiyomu diye bakmak zevkli yaf :)

mesela arka planda metal calarken matrix islemekte ii oluyo ehehe
veya jackass falan :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla

[Bu mesaj DynamicK tarafından 17 June 2003 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu konuyu iyiki açtın kimya elemanı baksana herkes birden ses kartını kötü olduğunu farkedip değiştirmek istiyodur belkide :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
Uo'da bisi deil ki kasma ac winampı sadece lag yapıyo eheh .
Az kasmadım minig-bs linkin park dinlerkene acaip motive ediyo ....[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
UO yu sadece örnek verdim
asıl olay jk2 oynarken winapta müzik açmanı saplayan programı indirdim ama çalışmıo
eh ses kartıma tüküriim[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i]
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 17 June 2003 11:51 tarihinde demiş ki:
ılk once wınapı calıstır ondan sonra uo clıentını calıstır ama arada uo nın sesı cıkar onuda kaparsın sonra takıl ıstedıgın kadar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos

lafı ağzımdan almışsın. Basit mantıkla driver sorunu falan olmadan baba yöntem :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
  • Yeni Oluştur...