VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaşlar ya bu Ray Crash update etmiyor ne yapmam gerek? İndirdim kaydoldum her bi haltı yaptım update yapamıyorum. bilgisi olan varmı? Başlıyor ve bekliyor öyle[signature][hline]Buyu Lvl 4x Mage Effect klanı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 serverlar bazen kapali oluyor bu siralar bkim icin bakimlardan birine rastlamis olabilirsin. Mechalar arasindaki dengeyi sagalamaya calisiyorlar.[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Bellow, 28 Mayıs 2005 18:54 tarihinde demiş ki: serverlar bazen kapali oluyor bu siralar bkim icin bakimlardan birine rastlamis olabilirsin. Mechalar arasindaki dengeyi sagalamaya calisiyorlar. Denge sağlama işi baya uzun sürmüş olsa gerek hala patch yapmıyor :) Connected diyor sonra armor update yaptığını yazıyor ama tık yok. Kıpırdamıyor bi türlü.[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bilemiycem o zaman :)[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Şans. Bende Maple Story indirim bari :) Oda ilginç geldi[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar