Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DragonCourt] Aslan

Battal_Gazi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlara mountainda aslana benzer bir yaratık var gutsu 130-140 o civarlarda Mnayak berzerk koyuyor saldırsam da kaçsamda hipnoz denesemde fayda yok sadece swındle bazen işe yarıyor.Onun dışında hep öldürüyor beni ne yapacağım?

benim guts 77 wits80 charm 61
birde yaptığım minglelların nerdeyse hiçbiri işe yaramıyor charm artmıyor neden olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bu mesajı yazalı baya zaman oldu doğrusu.Şu an ise guts:109 wits:95 charm 103 hie brasilin kapısını zorluyorum aslanı don lastiği gibi sallıyorum artık animallah:) Birde şu hie brasile sağ salim varabilsek o kadar uğraşıp haritayı buluyoruz docktaki merchant fena pataklıyor beni kaptırıyorum:]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
olurseniz hic biseye basmadan yenile(ie den) deyin bastan baslarsiniz boylece haritani da kaybetmemis olursun
duzgun bise bulduunuzda hana gidip uyuyun
yenile dediginizde handan basliyosunuz
size iseler gonderirdim de karpuz kiziyo zavk alsinlar dio[hline]Mekteb-i Sultani
Abe be tıkla be abe

[Bu mesaj Saykoleo tarafından 26 April 2003 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
said:
Saykoleo, 26 April 2003 13:22 tarihinde demiş ki:
olurseniz hic biseye basmadan yenile(ie den) deyin bastan baslarsiniz boylece haritani da kaybetmemis olursun
duzgun bise bulduunuzda hana gidip uyuyun
yenile dediginizde handan basliyosunuz
size iseler gonderirdim de karpuz kiziyo zavk alsinlar dio[hline]Mekteb-i Sultani
Abe be tıkla be abe
e ettin içine refreshi soleyip
[Bu mesaj Saykoleo tarafından 26 April 2003 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
[hline]Dresquin, 14 June 2003 15:10 tarihinde demiş ki:
Hastasıyım tecrübe çukurlarının!Yürüyesiniz!
-Wissy, 14 June 2003 16:11 tarihinde itiraf etmiş ki kendisi :
*! igrenctir.. *
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw Dc ye olan butun merakım internet bozulduktan sonra bitti.Bole sitesini tıklayasım bile gelmiyor.Shangalaya kasıyodum.Guts:127 Wits:130 Charm 128 bana bi az verin pls...[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

[Bu mesaj Khirsah tarafından 16 June 2003 11:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 17 June 2003 08:35 tarihinde demiş ki:
toptopics de yukarda gördüğün her threade mesaj atmak zorunda mısın? saçma sapan konuşma...

Kızdırma karpuzu da valla biri bana gaz versin de dc oyniyim 3 hafta oldu bırakalı simdi oynasaydım shangala ooooooo....[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...