SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya arkadaşlar bugun beşiktaşta dijifest fifa turnuvası vardı katıldım bende turnuvada kı kımse fıfadan çaktıı yok yemınnen adamlar tusları bılmıyorlardı. ılk macı yendım. ıkınce maca cıktım yıne oyundan cakmayan bırı geldı karsıma çıldırcam adam yendi beni kafayı yedim ya adam daha tuslaın yerını bılmıyo falan ve yendi. ki ben fifayı iyi bilen biriyim ip den sürekli maclar yapan biriyim ama yenildim ya. şu an çıldırma safhasındayım :(((((((, sinirden patladım buraya yazıyım dedım offffff orda da turnuvayı duzenleyen samsung du birinciye monitor hediye edıyolardı. turnuvayı duzenleyen level editoruydu adamla muhabbet falan edıyodum turnuva baslayana kadar. adam zaten kımse bılmıyo fıfayı burdakı ler professıonal deıl dedı. ama gel gorki benim ayatım boyunca hiç güvenmediim şansım her zmn ki gibi yine bana gülmedi :((((( yok ya hayatta 3 dilek olsa mutlaka biri bu şans denilen şeyin üzerimden kaldırılması olurdu. offffffffffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 demek ki adam saf ayagına yatıp malı vurdu ehuehe[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 küçümsediğin için yenilmiş olabilirsin belki : /[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eheuh altı üstü monitör :9[signature][hline]snuk!
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol millet okuldan monitör yürütüyo. sende bulursun bşver[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya ne saf ayağına vurması ya adam cidden bilmiyodu kornerlerde adam yurumeyı bıle bılmıyodu mesela ben kafa atıyorum yuzde 100 gol olması gereken poziyonlarda gol olmuyodu.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 adamda aynen sunlari diyordur ullan artiz cok biliyom dedi caktim beynine:D[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 demek ki %100 değilmiş olasılığı :D[signature][hline]snuk!
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 okulda zorla izletilen akıl oyunları filmindeki adamın yenilmesi geldi aklıma...yenilgiyi kabullenemiyodu saf :D (sen alınma üstüne geçmiş olsun kardeş :))[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 fifa'da iyi orta gol getirir aslında? niye yenemedin?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 korner den kosmayi bende bilmiyorum genelde a ya basiyorum on direkteki adama atiyor sonra onlada kafa atiyorum gol oluyor :) Neyse sende sansini wcg2005 de denersin onun odulu daha buyuk hem singapur a fln gidebilirsin belki ama ondada hic sansin yok almanyadan elemanlar fln geliyor Team64.amd den Emrah miydi neydi adi o geliyor :)
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 fifa kadar kolay ve aptal bi futbol oyunu varmı ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Seni yenen bendim puahah. Güzel çaktım ama di mi?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bak seni yenen silp miş yıllarını verdi o oyuna silp sen bide oyunu bilmiyo diyosun[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=93996 Bakın bu konuda gördüğünüz üzere acımam herkese çakarım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 acı pls[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Monitör de kıyakmış be, 22" Sony Trinitron. Vay ki ne vay..[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: -Mix-, 29 Mayıs 2005 17:39 tarihinde demiş ki: lol millet okuldan monitör yürütüyo. sende bulursun bşver 15" monitördü abi bizimki =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 slip güzel salladın iyimi turnuvayı duzenleyen samsung adamlar sony mı vercekler zuahahahahahaa hey allam ya pauahahhaha[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aehh :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Wining Eleven warken fifa mı oynanırmış pehhh.Çocuk oyunu gıbı fifa ya...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Fifa 97'deki Klinsmann gidi orta sahadan gol atarım sana! Çocuk oyunuymuş, ben Fifa ile büyüdüm lan.. Bir dk, çocuk oyunu gerçekten :(.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Öne çıkan mesajlar