Molian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 üzerinde uğraşıyo olmaları muhtemel.. umarım öyledir arada sirada bakiyosundur herhalde sen de benim gibi siteye, en azından açık olması sevindirici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Barret_Gordon, 27 Mayıs 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Ya çıkıp şu ovedrona rp serverı demeyin ya . .Ciddi berbat bir serverdı orası sorun eksik olmaz rp kimse yapmaz küfür edilir staff zaten olmaz kontrol edicek cidid orayı rp diye övmeyin .. Rp ne bilmiyen staff RP serverıyız diyordu .. Türkiyede açılmış olan en iyi Rp serverı Ring Of Life dım şunu söyliyim oynadığım en güzel shardlardan biriydi çok emek verilmiş ve staff çok iyiydi. Ovedrona Biraz Role play yapabilen biri Rp serverı demez ... Action ve Teot serverıydı .. Barret_Gordon sen ne biliyorsun ?. Hadi onu bi kenara at. Rpciyimdiye geciniyorsun ama işin asli anlamiyorsun.. Ovedronda ben simdiden bahsetmiyordum ilk acildigi zamanlardan bahsediyordum . O zamanlara kimse laf atamaz hiç bir açigimiz yoktu ben ayrildikdan sonra. Sadece bir istegim var bu konuyu uzatma .[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 laf atarak uzatan sensin zaten pm denilen bişey yaratilmiş ? bu konu en iyi rp sunucusu degil en iyi rp yapan en iyi rp kavgasi yapan konusuna donmuş iyice.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak icin buyrun...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Barret_Gordon dedim Sexy demedm.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 barret demen sallamaz uzatma daha fazla ilk laf sana soylendi sonrasina karisma![signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak icin buyrun...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tartışmaya değil de yardıma devam etsek :)[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Türk rp serverı yok. bende çok aradım onlarca server gezdim ama yok[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 mytharria vardır birde eskiden nwn modülüyle yeniden açıldı meraklısına duyurulur[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Türkiye'de bu kadar rp isteyen olduğunu öğrenmiş olduk umarım kısa zamanda güzel bir sunucu açılır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 büyük ihtimalle mail zorunluluğu olacaktır yine kaybedecekler.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Krondor? Gediksavaşları dünyasında mı(unuttum adını..) dolaşılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hangi rp serveri oldugu önemli değil iyi bir özgeçmiş sistemi ile güzel bir eleme yapan her serverda oynarım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 silencer iddialı konuşuyor inşallah kaliteli olur...gerçi forumlarda bir tane güzel birşeyler yazan insan gördüm diğerleri spheredan bulaşacak tiplemeler :S[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... [Bu mesaj parker tarafından 30 Mayıs 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar