Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi rp serverı hangisi?

finch

Öne çıkan mesajlar

said:
Ardhath, 27 Mayıs 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
başkasının yaptığı proglamla iki must dupeledin diye hacker mi oldun.

bunlar böyle, forumda da milletin ilgisini çekmek için (ne alakaysa) kalın yazı kullanıyolar. yasak olduğunu bilmiyolar mı acaba
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Barret_Gordon, 27 Mayıs 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
Şizofreni çift kişilikli olmak ?
Şizofreni olmuyan şeyleri görmek duymak hissetmektir .. Vs. bir sürü çeşidi vardır ukalalık değil bu bil diye söylüorum ..

Şizofrenlkik çift hatta daha fazla kişilik sahibi olmaktır. Olmayan şeyleri görmek de bunun sonucudur.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 27 Mayıs 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
said:
Barret_Gordon, 27 Mayıs 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
Şizofreni çift kişilikli olmak ?
Şizofreni olmuyan şeyleri görmek duymak hissetmektir .. Vs. bir sürü çeşidi vardır ukalalık değil bu bil diye söylüorum ..

Şizofrenlkik çift hatta daha fazla kişilik sahibi olmaktır. Olmayan şeyleri görmek de bunun sonucudur.

doğrusun ama hastalıktan gelen birşey dir o çift kişlik diyince olayı farklı yöne itersin ...[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse arkadaşlar konu dağıldı. YAzın inşallah açacağım serveri makina falan iyi ama uğraş istiyor server öyle pat diye açılan serverları biliyoruz. Ethernass gerçekten çok güzel bir serverdı eğer benimki biraz olsun ona benzerse çok mutlu olurum bunu kötü yorumlayan arkadaşlarım da var saygı duyarım diyeceğim bir şey yok.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticiğin Özelliği bu zaten :) ...

Turkiyede Rp Shardı yok bana göre .. Serverlar var ama O Serverlardada Rp Loncası kuranlar var .. onlarda çok azlar ..
Ovedron iyiydi bende oynuyordum Ama Son zamanlar kötüleşti .. ve kapandı .. Eskiden Nebulada Nordor Adlı Rp Loncası vardı mesala .. Ve Bi kaç serverda Daha vardı ..
Ethernass Adlı Rp Serverı vardı Eskiden Oynamadım ama gerçekten çok iyi bir rp serverı olduğunu biliyorum ..
Ama Şuan için Rp Serverı Yok Turkiyede bence ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
Sosyal ağlarda paylaş

Ethernass ile ilgili bir anım var anlatıyım sinir stres dağılsın :)
Ethernass yeni açılmış 1 player online girdim cafeye bizim cafeden paticiktende Dragonfire dı sanırım nicki o online. Eleman kendi başına gezerken serverda emote kapıyı tıklatır eğilir kalkar falan yapıodu gittim böyle uzaktan izliyodum harbi uçmuşlar :)[signature][hline]Minus'tu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 28 Mayıs 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
Ethernass ile ilgili bir anım var anlatıyım sinir stres dağılsın :)
Ethernass yeni açılmış 1 player online girdim cafeye bizim cafeden paticiktende Dragonfire dı sanırım nicki o online. Eleman kendi başına gezerken serverda emote kapıyı tıklatır eğilir kalkar falan yapıodu gittim böyle uzaktan izliyodum harbi uçmuşlar :)

Uçmuş değil abi... Orda şöyle söylerlerdi: Rp kendi başınada zevklidir, başkası ile çok zevklidir...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eshevar, 27 Mayıs 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
Barret_Gordon... Skyly'ın bahsettiği server daha açılmadı..

ben ovedrondan bahsederken bu araya girdin bende o sandım değilse kusura bakmsın ![signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...