taz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Ardhath, 27 Mayıs 2005 18:32 tarihinde demiş ki: başkasının yaptığı proglamla iki must dupeledin diye hacker mi oldun. bunlar böyle, forumda da milletin ilgisini çekmek için (ne alakaysa) kalın yazı kullanıyolar. yasak olduğunu bilmiyolar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dil uzatmasanız herşeye olmaz dimi ?[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kurallara uymazsan defolur gidersin gerçi sen haxorsun haklarsın beni şimdi ok sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ahaha git başka kişiye dil uzat çok yalanmışsın sen ..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Barret_Gordon, 27 Mayıs 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Şizofreni çift kişilikli olmak ? Şizofreni olmuyan şeyleri görmek duymak hissetmektir .. Vs. bir sürü çeşidi vardır ukalalık değil bu bil diye söylüorum .. Şizofrenlkik çift hatta daha fazla kişilik sahibi olmaktır. Olmayan şeyleri görmek de bunun sonucudur.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şizofreni ile çift kişiliklik farklı şeylerdir, her şizofren çift kişilikli olmak zorunda değildir. ama zaten konuyla alakası yok. çok dağıldı.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sağlık forumuna döndü.Neyse bence skyly'ın aççaz dediğinde iş var gibi gözüküyor. Ayrıntılı bilgi aldım. :D Ama ethernass gerçekten -sadece forumunu okudum- ortam güzel ve rp iyiydi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: skyly, 27 Mayıs 2005 19:38 tarihinde demiş ki: said: Barret_Gordon, 27 Mayıs 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Şizofreni çift kişilikli olmak ? Şizofreni olmuyan şeyleri görmek duymak hissetmektir .. Vs. bir sürü çeşidi vardır ukalalık değil bu bil diye söylüorum .. Şizofrenlkik çift hatta daha fazla kişilik sahibi olmaktır. Olmayan şeyleri görmek de bunun sonucudur. doğrusun ama hastalıktan gelen birşey dir o çift kişlik diyince olayı farklı yöne itersin ...[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Neyse arkadaşlar konu dağıldı. YAzın inşallah açacağım serveri makina falan iyi ama uğraş istiyor server öyle pat diye açılan serverları biliyoruz. Ethernass gerçekten çok güzel bir serverdı eğer benimki biraz olsun ona benzerse çok mutlu olurum bunu kötü yorumlayan arkadaşlarım da var saygı duyarım diyeceğim bir şey yok.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 inşallah benzer .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yapılan işe en azından düşünceye saygım var ama çok eksikleriniz var . Hem bilgi hem scp önce bunları tamamlayın öyle açın ..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kardeş neyin olup olmadığını sen nerden biliyosun?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oynadım gördüm ayırt edebiliorm bazı şeyleri ktöü bşrey sölemedim efelenme hemen ![signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Barret_Gordon sabahtan beri tartışma olmasın konusmayım diyorum ama yeter be usta.Amma kavgacı insansın ya.Ona buna laf atmaktan bıkmadın mı?[signature][hline]Performans geçici, klas kalıcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Barret_Gordon... Skyly'ın bahsettiği server daha açılmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Eshevar, 27 Mayıs 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Barret_Gordon... Skyly'ın bahsettiği server daha açılmadı.. :) ehehe birak kardeşim onunkide bir kişilik saygı duyarım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 konu resmen rp den kişilik problemlerine dönmüş insanların yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim skyly bana ulaşırsan sevinirim[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paticiğin Özelliği bu zaten :) ... Turkiyede Rp Shardı yok bana göre .. Serverlar var ama O Serverlardada Rp Loncası kuranlar var .. onlarda çok azlar .. Ovedron iyiydi bende oynuyordum Ama Son zamanlar kötüleşti .. ve kapandı .. Eskiden Nebulada Nordor Adlı Rp Loncası vardı mesala .. Ve Bi kaç serverda Daha vardı .. Ethernass Adlı Rp Serverı vardı Eskiden Oynamadım ama gerçekten çok iyi bir rp serverı olduğunu biliyorum .. Ama Şuan için Rp Serverı Yok Turkiyede bence ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Türkiye'de tek roleplayi ciddiyen alan sunucu Ethernass idi ve kapalı olduğu halde halen bir rakibi bulunmamakta.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ethernass ile ilgili bir anım var anlatıyım sinir stres dağılsın :) Ethernass yeni açılmış 1 player online girdim cafeye bizim cafeden paticiktende Dragonfire dı sanırım nicki o online. Eleman kendi başına gezerken serverda emote kapıyı tıklatır eğilir kalkar falan yapıodu gittim böyle uzaktan izliyodum harbi uçmuşlar :)[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ehe valla öyleydi, ben de yapıyordum o şeyi. zaten o bulaşıcı bir şeydi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 üzüm üzüme baka baka kararır dimi arkadaşlar :)[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Ferrero, 28 Mayıs 2005 02:05 tarihinde demiş ki: Ethernass ile ilgili bir anım var anlatıyım sinir stres dağılsın :) Ethernass yeni açılmış 1 player online girdim cafeye bizim cafeden paticiktende Dragonfire dı sanırım nicki o online. Eleman kendi başına gezerken serverda emote kapıyı tıklatır eğilir kalkar falan yapıodu gittim böyle uzaktan izliyodum harbi uçmuşlar :) Uçmuş değil abi... Orda şöyle söylerlerdi: Rp kendi başınada zevklidir, başkası ile çok zevklidir...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Eshevar, 27 Mayıs 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Barret_Gordon... Skyly'ın bahsettiği server daha açılmadı.. ben ovedrondan bahsederken bu araya girdin bende o sandım değilse kusura bakmsın ![signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Elbet Ethernass forever... Buarada ethernasstanda haber alamaz oldum... ne güzel yeniden açılacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar