Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Kadınlarda testis olmadığı için prostat olmamalı... Sonuçta prostat testislerin ağırlığının bladder e aşırı yüklenmesinde ve sidik kanallarını yormasından oluyor biliyorum Olmamalı değil zaten yok :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Eternal, 29 Mayıs 2005 23:02 tarihinde demiş ki: olmaz kadınların oturarak işemesinde bile ayrı bi seksi. Oturarak işicek kadınlar. Ağır fetişist konuştu.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 29 Mayıs 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Onlar icinde bi kolaylık olmus ...[signature][hline]Mail | Msn
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 herkes işediyse bence çöpe atın kokuor...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Eternal, 29 Mayıs 2005 23:02 tarihinde demiş ki: olmaz kadınların oturarak işemesinde bile ayrı bi seksi. Oturarak işicek kadınlar. Son nokta şekli ... ben sonuna kadar hem karsı hem yandasım.. Sankı bişi olucak basları göğe erdi anasını satıyım ..[signature][hline]DJ Tiesto
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ama o cihaz zımbırtısı tek kullanımlık yani her işeyişte para verion öle condom gibi de heryerde bulunmaz bulunsa bile almak cesaret ister yani gidip te ayakta işeme şeysi almak garip diyalogları ortaya çıkarır condom almaktanda zor :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Peki şimdi bunlar ayakta işeyebiliyorlarsa.. Biz de ayakta zı.sak.... Tamam tamam çok iğrenç oldu:P Hay allah seni :D[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sonuc cok fantastikmis yalnız. Hmm nası oluyosa...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 düşünün eczanede satılıyo ve kadın utanıyo Ecz:Buyrun hanfendi Bayan:Ben bişey alıcaktım.. Ecz:Tabi buyrun dükkan sizin.. (Esprili Eczacı) Bayan:Şurdan bi şey.. Ecz:Ney? Bayan:Şey işte annasanıza.. Ecz:Burdamı? Bayan:E tabi ..(işte burda yanlıs anlamaya mahal verilmiş.. yazarın mallığı :D) Ecz : ihihihi (Sırıtır..) Bayan : Hoh sonunda yendım utangaçlığımı... Ordan bi İşeme Küllahı :D ehjauehae Ecz: (iç çekiş) Pofff... BUyrun.. Bayan: Borcum ? Ecz: #### lira .. P.S:İlk defa senaryo yazdıgım ıcın sonunu getıremedım daha dogrusu getırdım ama sacma oldu o yuzden hor gorun :D[signature][hline]DJ Tiesto
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu eser yukseldi yukseldi ancak sonunda o ışığı göremedim finish olmamış yani mutlu son olmamış[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs "
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 paketlerinin şekli ve ablajı nnasıl olur acaba ben onu merak ettim şimdi. Resim olarak ne koycaklar? Hunilerin üzerine hangi desenleri yapıcklar? Reklamlarda görebilcekmiyiz? Hatta dizide kadın durup işiyomuş fln görüyoruz bubu garipsemiyoruz fln..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yanlız yukarıda kendı espirime felaket güldüm masa basında eauhea işeme küllahı yazarkende kopuyorum ehuae[signature][hline]DJ Tiesto
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 konuyu sogutmayalım dewam muabbete :D[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 buyursunlar işesinler yani daha ne denir[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 -hasan birayı bitirme lan... lan şurdaki işiyo mu -orda duran kadın salak nası işesin ayakta -evet ya olum yeni huniler çıkmış kadınlar ayakta işesin diye ohoo günaydın -hade len fantezi ha kalın mı uzun mu haha? -?!? yok bize göre değil bu[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın. Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Eşitlik diyenler sanırım istediklerini aldı :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yanlız başlığı görünce içimden "iyi b.k yedin" demek geldi içimden. Hemde feci bir şekilde[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 29 Mayıs 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Walla ole oldu nedır bu eşi tlik sewdasına kepaze olma durumu:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bunun geyigi itiraf.com da olmustu elemanin biri direk lafi cakti sole birseyler demisti mevzu ayakta isemek degil mevzu iserken yon verebilmekte nokta atisi yapabilmektedir:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 penthesilea'da bundan bir depo var. özel getirtmiş. hava atıyodu bize artık ben de sizin gibi işeyebiliyorum. çatlayın gözüm açık gitmez artık diye.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Depo yok organiği var onda. Gerçi huni değil ama başka bir işe yaradığını göremedik :(.[signature][hline]g3nk.
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dün odasındaki sarhoş çocuk onla işemiş halıya[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bol bol pancar salatası ye veya sarılık ol bi de frengi hastalığına yakalan aynı şeyleri hissediyosun[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın. Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: DİYANET: SAKINCALI DEĞİL bu yardı...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Öne çıkan mesajlar