Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ken-do

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw arama yaptim ama aradigimi bulamadim :) istanbulda ken-do sporunun yapildigi yerlerden veya herhangi bir yerden bunlarin kullandigi tahta kiliclardan (adini unuttum) alabilecegim bir yer var mi acaba ? Birde fiyatlari nedir tahmini olarak.[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
daha önce sorcaktimda unuttum aikodo yu görünce hatirladim :)[signature][hline]Hellsing:

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

[Bu mesaj Bellow tarafından 29 Mayıs 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kilicla daliyon :P ama kiliclar öldürmemek icin tahta :D[signature][hline]Hellsing:

Mesaj tarihi:
çata çuta girişiyorsun valla, aikido gibi savaştan kaçınmak barış huzur sporu değil. ama o tahta sopadan olduktan sonra kendoya ne gerek var ben odunla da adam döverim:P[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Aikido da biz haftada 1 gün tahta kılıçlarla filan antrenman yapıoruz işte yani aikido sırf öyle adamı yere atıp direkt topuklama sporu deil:D
Samuraylar aikidoyla rakiplerini silahsız böyle ortada bırakıolarmış ee sonra?Adamlar "hadi bakiim kılıçsız kaldın sen evine dön bak paran yoksa minibüs parasıda veriim" demiolar. Tabii ki çekiolar katanayı haşırt diye yarıyolar:D

Bizde işte o eğitimi gördüümüzden haftada 1 gün ken(kılıç) ve jo(sopa) teknikleri üzerinde çalışıoruz.

Ama özel olarak böyle bir ders yeri varmı bilmiyorum.Ama farklı kılıç teknikleri çalıştıran yerler olabilir.En iyisi araştır çünkü pek bilgim yok:D Sırf aikidoya light sporu dendii için yazdım:P[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık;
Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Mesaj tarihi:
Vakti zamaninda Bokkenlerle ( o tahta kilic dedigini seyler ) savasa gidip, savas kazanan varmis ne diorsunuz.

Ayrica sertlestiginizde, ciddi derecede yaralayici olabilior, ben bir arkadasin parmagini kan revan icinde birakmistim yanlislikla, ki hani keskin falan da degil.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Mesaj tarihi:
www.geocities.com/kendo_ist
burda yurt dışındaki dükkanlara adresler var ama yurt dışından getirmen daha iyi oluyor sanırım en azından bizim okulun kulübünde öyle yapıyorlardı

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 29 Mayıs 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hıhı dersleri hakiki katanayla yapsınlar

Sonra sağ kalana ödül var:P Dersten canlı çıkana ödül verirler artık:D

Acemi birinin eline değil katana, çakı yada meyve bıçağı filan verseler girmem ben o derse.Abartısız söylüyorum.Ne olucağı hiç belli olmaz.Yani bikere kafaya girdimi o kılıç, bıçak her neyse, sonra respawn , resurrect filan olunmuo söliim:D

Ki o tahta kılıçlar bile felaket can yakıyo.Mümkün olduğunca yavaş yapılıo ama en ufak bi kazada bi karış uzunluğunda bi morluk oluşuo:D Az yemedim onu koluma:D

[Bu mesaj PhoenixFire tarafından 29 Mayıs 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizim arkadaş odada şöyle hafifçe bir salladı küçük kulüp odasında onu, tahta kılıç yukardan çizdiği daire şeklindeki yoluna devam ederken, florans lamba yerinden çıkıp fırladı. Hafifçe salladı yani...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
çok merak ettiğim bir olay ve eğer bir klüp yada bir yer varsa yapan keisnlikle katılmak isterim..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
said:
Tuor_annare, 29 Mayıs 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
bokkenler amazon.com da satılıyo da türkiye ye yolluyolarmı bilmem.birara kafayı takmıştım almak için.alacakaranlık samuray dada adamın kafaya bi tane oturtuyodu:D

Alacakaranlık Samurayı da çok güzel filmdi bu arada =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
İTÜnün iaido kulübü var ama o dçvüşmekten çok kendi kendine sopayı kullanmak gibi birşey sanırsam sizi test ederlerkende tek başınıza yapıyorsunuz hareketleri falan daha bireysel. Kendo kadar çok dövüşmüyorsunuz yani ama yinede ondada vardır. (gördüğümden değil duyduklarımdan söylüyorum bunu)

www.geocities.com/kendo_ist
bide bu var
[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 29 Mayıs 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende kilici alip kendi klübümü kurcam haberlerde ölü haberlerimizi görürsünüz artik :D[signature][hline]Hellsing:

Mesaj tarihi:
shinai kullaniliyor kendo antrenmanlarinda, bokken degil. ilginc bir spor. bende aradigimi bulamadim ama acikcasi. oyle kenshin izleyip `heyoo kilic vurucam` diye olmuyormus bu isler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
http://www.istanbulkenshikai.com/Flash/index.htm
Bu siteye bakın acıbademde kendisi (aylık 80 ytl)
Kendo çalışmaları için gereken mazemeleri
www.kendoshop.com dan getirtmenizi öneriyorlar[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 29 Mayıs 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
bende kilici alip kendi klübümü kurcam haberlerde ölü haberlerimizi görürsünüz artik :D

töbe de yazıktır:PPPP[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
  • Yeni Oluştur...