Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

paticik yokken çok kötü günler geçirdim :)
ama artık paticik var[tam olarak ne zaman açıldı?bana bir arkadaş link yolladı gözlerim yaşardı yav kaç ay oldu kaç zamandır yok sonra bir baktım link açıldı yine turuncu arkaplan yine aktivasyon hatası fln ahahah dedim doğru yerdeyim :)]
Sosyal ağlarda paylaş

-Peder evi satıp bizi ortada bıraktı, anneanneme taşındık. Şimdi daha huzurluyuz gerçi.

-Pedere okul nafakası bağlattım.

-5 çeker adlı müzik grubuna klavyeci oldum, 1 sene sonra grup dağıldı.

-Funkart grubuna klavyeci oldum, beklediğim gelişme olmayınca gruptan ayrıldım.

-Macintosh aldım. Windows işletim sistemine veda ettim. Okula gerekli programları (video kurgu, görsel efekt) kurdum.

-Eve nihayet çekiç mekanizma tuşeli bir midi klavye alabildim. Hazır programdaki sesleri kullanarak eğlendim (akustik piyano duruyor halen) Bu sırada ses sentezleme olayına daldım.

-Saten adlı gruba klavyeci olarak girdim.

-Konserde boş klavye işe yaramayacağı için ses modülü arayışına girdim. O sırada kelepir bir analog benzetimli ses sentezleyicisi (virtual analog synthesizer) buldum ve aldım.

-Transparan grubuna klip çektik. Kurgusu bekliyor.

-Ayrıca çekilmesi gereken okul projeleri var.

Bittim ben +_+
Sosyal ağlarda paylaş

aa açılmış lan! sondan başa doğru gidersek;

şaşırdım, hem de çok şaşırdım..

okul, mokul rutin işte..

ilginç şeyler olarak; bir kongrenin düzenlenmesine yardımcı oldum (ACE 2006)

sağlam bir bitirme çalışması verdim ve yayınlanması için kastım biraz popoyu (yayınlanacak inşalla bi iki ay içinde)

paticik için harcadığım zamanı derslere harcayınca notlarımı
yükselttim (bak bu iyi oldu) mezun olabilecek seviyeye geldim (ama hala mezun olamadım, o ayrı)

Popomundo'da BoomTown isimli bir grup kurdum onla eğleniyom işte şimdi..

Ha bi de Parkour yaparken omuzlarımı belimi sakatladım defalarca, mekanı gençlere bırakmaya karar verdim

Şimdilerde sonlu elemanlar metodları ve nonlineer analizler ile uğraşıyorum (hobi değil lan! emir kuluyum.. yoksa anlamıyorum çok fazla bir şey) yok efendim parçalayıp analiz edelim, hadi şimdi de temellerin gerilmelerini karşılaştıralım.. sıkıcı yani

Hmm reel hayat çok sıkıcı be..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...