Burax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 paticik yokken çok kötü günler geçirdim :) ama artık paticik var[tam olarak ne zaman açıldı?bana bir arkadaş link yolladı gözlerim yaşardı yav kaç ay oldu kaç zamandır yok sonra bir baktım link açıldı yine turuncu arkaplan yine aktivasyon hatası fln ahahah dedim doğru yerdeyim :)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 uyuşturucu ve fouş bataana düştüm. allahtan açıldı tövbe edip imana geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 uyudum daha sonra kalktım paticik açılmış... [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 07:48 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 -Peder evi satıp bizi ortada bıraktı, anneanneme taşındık. Şimdi daha huzurluyuz gerçi. -Pedere okul nafakası bağlattım. -5 çeker adlı müzik grubuna klavyeci oldum, 1 sene sonra grup dağıldı. -Funkart grubuna klavyeci oldum, beklediğim gelişme olmayınca gruptan ayrıldım. -Macintosh aldım. Windows işletim sistemine veda ettim. Okula gerekli programları (video kurgu, görsel efekt) kurdum. -Eve nihayet çekiç mekanizma tuşeli bir midi klavye alabildim. Hazır programdaki sesleri kullanarak eğlendim (akustik piyano duruyor halen) Bu sırada ses sentezleme olayına daldım. -Saten adlı gruba klavyeci olarak girdim. -Konserde boş klavye işe yaramayacağı için ses modülü arayışına girdim. O sırada kelepir bir analog benzetimli ses sentezleyicisi (virtual analog synthesizer) buldum ve aldım. -Transparan grubuna klip çektik. Kurgusu bekliyor. -Ayrıca çekilmesi gereken okul projeleri var. Bittim ben +_+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 valla paticik kapanmış ben farkında değilim nasıl daldıysam.sonra nasıl oldu anlamadım dedim bi giriyim baktım açık.şifremi falan unutmuşum o derece dalmışım..neyse kurtardık..ay lav yu paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 -2. sınıfa geçtim -Web-grafik kariyerimde önemli adımlar attım ve bilgimi oldukça arttırdım ve eğitimler aldım (almaktayım) -bol bol sözlümle konuştum -özlem çektim -dersler acayip baydı -strese girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 aa açılmış lan! sondan başa doğru gidersek; şaşırdım, hem de çok şaşırdım.. okul, mokul rutin işte.. ilginç şeyler olarak; bir kongrenin düzenlenmesine yardımcı oldum (ACE 2006) sağlam bir bitirme çalışması verdim ve yayınlanması için kastım biraz popoyu (yayınlanacak inşalla bi iki ay içinde) paticik için harcadığım zamanı derslere harcayınca notlarımı yükselttim (bak bu iyi oldu) mezun olabilecek seviyeye geldim (ama hala mezun olamadım, o ayrı) Popomundo'da BoomTown isimli bir grup kurdum onla eğleniyom işte şimdi.. Ha bi de Parkour yaparken omuzlarımı belimi sakatladım defalarca, mekanı gençlere bırakmaya karar verdim Şimdilerde sonlu elemanlar metodları ve nonlineer analizler ile uğraşıyorum (hobi değil lan! emir kuluyum.. yoksa anlamıyorum çok fazla bir şey) yok efendim parçalayıp analiz edelim, hadi şimdi de temellerin gerilmelerini karşılaştıralım.. sıkıcı yani Hmm reel hayat çok sıkıcı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 diablesse le evlendim askere gittim hala askerdeyim kurtarin beniiiiiiiiiiiiii!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar