bezginank Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu oyunun amacını söyleyebilecek bir arkadaş varmı acaba
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sen ne oynuyorsun.?Ornegın Counter Sen ne zevk alıyorsan buradaki insanlar onun 1000 katı zevki alıyorlar bence.Turk İşi Ekşin misali :D Sonunda hep savaş var ...[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 zaman kaybı ve geyıq amacsız ve gereksız aslında bırı benı kurtarsın:([signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hiç başlama derdim ama başlarsan sosyal hayatın biter internet kafeden oynarsan paran biter sornun cevabıda orklar ve insanlar arasında yapılan sawaş herkez kendini geliştirerek oyunda en çok national point'e sahip olmaya çalışıyor.Bayağı uğraşlı bir iş olduğu için bikere sararsa bidaha bırakamıyorsunoyunun temelinde herşey bir kumar onuda söyliyim[signature][hline]
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bundan 1 sene önceydi... Okula gitmeyip arkadasımla internet cafeye gitmiştik Ben bi PC ye oturdum.hiç bi oyun yoktu.Aha bi baktım KnightOnLine.exe bu ne dedim ve bi baktım.Olay orda koptu :D Sırf bunun için pc aldım :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben ankarada otururken (şimdi taşındık kuşadasındayım) ultima takılıyorduk arklarla sonra bizim masumi diye bi eleman vardı japon eleman mykoyu indirdi oynadı tabi uodan sonra rafikler süper dedim bu ne bi alışkanlık yaptı uo gibi. Halini anlarsan azıcık sosyalleşirsin yoqsa bırakırsın ot gibi yaşarsın[signature][hline]Name:Zibidi Race: Barbarian Level: 4x(henüz,bi yaz gelsin) Job: Blade Clan:henüz yoq
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bırakmaya da calıstım hatta 60 olur biırakırım dedim...[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ares te oynadıgımız zmn tam bir eziklikti.ItalianJob die bi adamla kasıyoduk adan Sin.Ama ben onu wairor sanıp gidip kendime ufak kılıc aramıstım :D Cok eziklikti lvl 25 olduk orc human farklılgını keşfettik. örnegin; Ben:Abi yaw Ark:ne? Ben:Moradonda gördüğümüz orclar pianada nie yok Ark:Bilmem :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
Öne çıkan mesajlar