Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baaayan arkada$ ariyorum...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Fikirtepe Acibadem Kadiköy ve Üsküdarin arasinda kalmis Geri kalmis bir yasam tarzi ile kavgaci , tinerci , görebilceginiz en tehlikeli insanlarin yasadigi mekandir.Her sokakta 8-20 kisilik gruplar gecen kisilere laf atar ve kavga cikarir..Fikirtepe , Kadiköy ve Üsküdar Karakollari calismalari ile bu insanlar tekrar egitime yönlendirilmistir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Sosyal ağlarda paylaş

Maltepe ve Kadiköy Suc oraninda birinci sirada kadiköyde Egitim Bilimleri Dersanesinin 3 yan apartmanin Marketinde 3 silahli kisi 45 yasindaki K.S yi 3 el ates ederek öldürdüler Polis olayi 8 saat sonra ögrendigi için Girisleri kapatamadi 3 silahli soyguncu araniyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheester, 24 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki:..hele o paintten yaptıgın dedigin sey ise oda yalan param bitti zati yakında cenemede yaptırcam

aw, piercing, cool.. reanimation mış msninde ztn linkin park eh? harikasın ya.

ıyk.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 24 Şubat 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
said:
Infernal_Reborn, 24 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
vanille erkek arkadas arıyan sen diilmiydin burda daha 10 gun once :-)

haha in flamesci genclikkk yeah..
hemen ''ben ciddiyim ama'' diye atlayanda sendin ama =) hem ben sewgililer günüyle ilgili acilan topicleri protesto ediodum=P

lütfen in flames e laf atmayalım,çünkü onlar TANRI dır :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...

[Bu mesaj December_Flower tarafından 25 Şubat 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...