Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bence iyi olur.. Liselerde, gelecek yıldan itibaren uygulanacak orta öğretim müfredatı tamamlanmak üzere. Talim ve Terbiye Kurulunun hazırladığı yeni müfredatla liselerde eğitim kademeli olarak 4 yıla çıkacak. Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunca hazırlanan, ortaöğretim müfredatında son aşamaya gelindi. Aralık ayında ortaöğretim müfredatının ilk bölümünü tamamlayan Talim Terbiye Kurulu, diğer bölümler için çalışmalarına devam ediyor. GELECEK EĞİTİM YILINDA UYGULAMADA Çalışmaların tamamlanmasının ardından ise yeni müfredat, lise 1inci sınıflardan başlamak üzere gelecek öğretim yılından itibaren uygulanacak. Yeni müfredatla birlikte liseler de kademeli olarak 4 yıla çıkacak. Anadolu ve Fen liselerindeki hazırlık sınıfları kaldırılarak, yabancı dil eğitimi ilköğretim ve ortaöğretim süresine yayılacak. Süper liseler ise zaman içinde Anadolu Liselerine dönüşecek, bazıları ise kapatılacak. Yeni ortaöğretim müfredatına göre, 9. sınıfta düz liseler ile meslek liselerinde ortak ders programı uygulanacak. Bütün okullarda lisenin ilk senesinde fen bilimlerine giriş, sosyal bilimlere giriş, tanıtım ve yönlendirme, ortak beceriler, İngilizce ve bilgisayar gibi dersler okutulacak. İkinci seneden itibaren ise alınan notlar ve ilgi alanlarına göre branşlaşma başlayacak.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. [Bu mesaj Alagar tarafından 29 Mayıs 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 zor gibi sonuçta daha 7 yıllık zorunlu eğitime zar zor geçtik geçemedik gibi hem yeni müfredat biraz din dersi kapsar sanırım şimdi çıkarsa[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu [Bu mesaj xueshen tarafından 29 Mayıs 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hazırlık sınıflarının kalkması çok iyi haber...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 2 sene okuduk 3 sene daha okucaz işte toplam 5 sene olcak bnm[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın. Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben 6 sene okudum liseyi 4 sene neymiş :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: -DoruK-, 29 Mayıs 2005 17:18 tarihinde demiş ki: 2 sene okuduk 3 sene daha okucaz işte toplam 5 sene olcak bnm yeni lise 1 olacaklar için geçerli.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bi de sınıfta kalanlar için..[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın. Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheridan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu sene hzyi bitirenker icin gecerli degil yeni liseye gececekler icin gecerli bu[signature][hline]Shery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eh iyi olmuş...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 rezil birşey olacak gibime geliyor, cocuklar adam gibi ingilizce ogrenemeyecek hazırlık sınıfının tadna varamayacak. allahtan ben yırttım hazırlıgımı da okudum 3 sene de normal eski mufredat okuyup gidicem.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ooo ıı ıı 6-7 sene olsun daha eğitimli gençler olur[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: lord_elvyn, 29 Mayıs 2005 17:40 tarihinde demiş ki: rezil birşey olacak gibime geliyor, cocuklar adam gibi ingilizce ogrenemeyecek hazırlık sınıfının tadna varamayacak. allahtan ben yırttım hazırlıgımı da okudum 3 sene de normal eski mufredat okuyup gidicem. yahu şu hazırlıkta okutulan 1 yıl ingilizcenin 1 gram faydası olduysa neydim roller coaster oynarken daha çok ingilizce öğrendim allahtan ingilizcem fena değildi fazla koymadı bişi öğrenememek[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın. Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tam dangalaklik normal ortaokul ingilizcesinin anadolu lisesinin hazirlikta verdigi ingilizceyle nasil karsilastiriyorlar? yabanci dilde egitime hayir kabul ederim ama yabanci dil ogrenmek isteyenleri engellemeye en bastan hayir.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yabancı dil öğrenmek istemeyenleri rencide etmeye de hayır anadolu liselerinin sözde tek avantajı 1 sene yabancı dil hazırlık sınıfıydı ama verdiği eğitim ve artı puanlar hep fazla oldu bu da yabancı dil öğrenmek istemeyenlerin dışlanmaması için 1 senesini feda etmesi anlamına geliyordu[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın. Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ [Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Mayıs 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tam zamanında meezun olmusum.. 4 sene okuyacak gençlere tavsiyem, izin kaadı almak için cumaya gitcem bahanesini kullanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bana denk gelmedi. bütün ders programı sıkışıyo lise 3 lerde. keşek benimde 4 yıl olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Peki bu eski konulari diriltmek nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 nostalji forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 eğitim sistemi çok iğrenç. 4 sene okutunca sanki çok şeyi değiştirecekler. hazırlıkları kaldırıp, 4 seneye yaymalarıda hiç iyi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 herşey eğitim olmadığını ne zaman anlıcaklar bu büyüklerimiz çok merak ediyorum herkez okumakla zorunlu kılamazsın tamam ortaokula kadar tamam ama lise çok gereksiz bir uygulama olur ortaokulları bile zorunlu hale getirdiklerinde hiçbir çırak yetişmedi bu berberlerde sanayı dükkanlarında camcı dükkanlarında adam 16 17 yaşından sonra nası çırak yapa bilirinki hele bide lise okudumu olcak yaş 18 19 bu deli çağda ne öğrete bilirsin bence çok gereksiz bi uygulama zati yeterince o kademede okuyupta boş dolaşan adam var dahada öldürmesinler bence genç yaşta adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 oha başlığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar