Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında bazı tavsiyeler


Neron

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar bu tutorial'da size bazı tavsiyelerim olucak,

Öncellikle oyuna açtıgınızda
Ares
Diez
Beramus
Xignon

serverları çıkıcak.Ares'de baya eskiler oynamakta biraz zor olur yeni başlayanlar için.Oynamak istediğiniz sunucuyu seçtikten sonra Select Karus ve Next Page seçenekleri çıkıcak.Orc olmak istiyorsanız select karus'u insan ırkından olmak istiyorsanız Next page'i tıklayın.Sağ taraftan Race'tıklayın ve bir class seçin.

Eğer magician seçtiyseniz,
Daha iyi vurmak için mp'ye basın ama iyi setler giymek istiyorsanız intelligenceye verin

Rogue seçtiyseniz,
İlk başta dex'e verin, level 30-40 arası ise hp'ye basın.

Priest seçtiyseniz,
intelligenceyi seçin daha sonralar hpye verin,

Warrior seçtiyseniz,
Str'ye verin.


Bunlardan birini seçtikten sonra oyuna başladıgınız şehir'de(Moradon) solucanlar olucaktır.Bu solucanları level 10'a kadar kesin.Level 10 olduktan sonra Sağ tarafta büyük bir yaratık olucak.Bu yaratıkdan abilitylerini seçin.

Magician Abilityleri :

Flame, Glacier ve Lighting'dir.
Tavsiyem Glacier ve lightingdir.Glacier düşmana attığınız her büyüde düşmanınızın çok büyük ölçüde yavaş yürümesini sağlar.Lig[bhting ise düşmanınızı durdurmayı sağlar.İlk başlarda lighting pek etkili olmaz ama ileriki levellarda iyi işe yarıyor.

Rogue Abilityleri :

Assasin, Explore ve Archer Explore'dur.

Assasin olucaksanız, skill pointlerinizi Assasin ve Explore'a verin.İleriki levellarda iyi bir dagger sahip olursanız inanılmaz oluyor.Eğer archer seçicekseniz, skill pointlerinizi Archer ve Explore'a verin.


Priest Abilityleri :

Extacy,Healer,Talisman
Extacy str yükseltmeye, talisman karşı tasarın manasını indirir defensini indirir ve res yapar.Healer ise can yükseltir.

Warior Abilityleri :

Atach Defense Passion
Defense basın daha sonaları ise skill pointlerinizi defense verin.Passion ise heal basmaya yarar.Bazı güçlerinizi %20 oranda arttırır.



PS: Ultima-strike'da yazmıştım bıraktım burda yayınlanırsa sevinirim.[signature][hline]Kimseye güvenmediğimiz dünyada güvendiğimiz kişiler arkamızdan vurdu.Ultima-Strike'ı kınıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

COK IYISIN BE HELAL OLSUN DAHA NE OLDUGUNU BILMIOSUN AMELE SENDE GIT ARKADASLARINI KANDIR SEN NOOB.MANYAKMISIN NESIN?OYUNUN O SUNDAN ANLAMIOSUN SEN DAHA BE.GELMISIN BURDA BIZE YAZI YAZIOSUN.YENI BASLAYANLARA DIE YAZI YAZIYOR ORDA.ORAYI OKU ONCE NOOB.

Once sunu oren.Priest Hıcbır zaman HP Basmaz.Int ve Str'ye verır.

60 Priest Buffer veya Healer sa 90-100 arası STR verır Gerisini Int verır.Debuffer 80-100 arası Int verır Kalanını STR ye basar.

Warrior 90 HP kalanını STR ye verır.

BUNLARI OGREN BUNDAN SONRA BURAYA GEL NOOB.[signature][hline]Name : ....
Server : Ares
Clan : TOWN
Rogue :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zor abicim bilmeyipte gelipte birde buraya yazmak AGRIMA gitti.Bilmiosun SOR.Yazma bişi kendini rezil etme. Hem orada ORC lara gore yazmıssın.Humanlarda Var onlara gore yazsana?

Sacmalamıssın Ya SINIRLERIM BOZULDU YA SANA HALA SINIRLERIM BOZUK DELI ETTIN BENI NOOB SUN BASKA BİŞİ DEİL.[signature][hline]Name : ....
Server : Ares
Clan : TOWN
Rogue :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Archery Yada Assasin Statlar ve Skiller ?

Archery: Türkçe anlamı ile okçu. Karakterimizi açarken Tuarek-Rogue açıyoruz.Archery ok kullandıgı için daha çok uzaktan atış yapar. Çok güçlü bowları ve crossbowları vardır. 3 tane oku bir anda atabilir. Yani elinizde ve üstünüzde kaliteli itemler oldugu sürece çok güçlüsünüz. Şimdi Archery Yapmak için skillerimizi açtırdıgımızda Archery/Explore veriyoruz. Ağırlıklı olarak archery veriyoruz tabiki.

Assassin: Türkçe anlamı ile sukastçi gibi birşey. Oyundada sukastten başka bişiy yapmıyo zaten. Üstün vuruş güçleri ve sağlam armorları ile assassin çok güçlü bir ırk olarak karşımıza çıkmakta. Assassinin skillerinden bahsedicek olursak şöle bir kaçını yaziyim. 20 Saniyelik Kendine 800 Defans Basma Gücü, Bir Seferde vuruş gücünün %800 kadar daha fazla vurabilme ve görünmez olarak 80 saniye koşabilme. Tabiki bunları yüksek levellerde yapabiliyor.
Düşük levelde yapabilecekleriniz. %200/400 vurabilme 200/400 defans 20 saniye görünmezlik koşmadan. Skilleri Assassin/explore olrak veriyoruz.


Statlar: İki grup içinde statlar HP=90 DEX= Verebildiğiniz Kadar

Orijinal yazı, Hadescik tarafından yazılmıştır.

Paper Mage: Karakter ilk açıldıgından beri sadece Magic Power (MP) verirler. INT e hiç vermezler. Bunun amacı çok daha fazla damage verebilmektir. Amaçları fazla damage oldugundan daha çok Flame alanına yönelirler. Yan büyü olarakta Düşmanını Yavaşlatmak Amacı ile Glacier en etkili yan büyüsüdür. Armor olarak üstlerine goblin set giyerler. INTleri olamadıgı için iyi bir staff tutamazlar. Daha çok Wizard yada Red Eye Staff Kullanırlar. Takılarını Full MP olarak tercih ederler. Bir Rogue karşı fazla dayanamazlar ama partyler yada toplu savaşlar en çok tercih edilen mage türüdür.


Pet Mage: Karakter açıldıgında ilk 10 statı INT olarak seçerler. Orantılı olarak INT ve MP ye verirler. Ornegin: 2 INT 1 MP INT 160 oldugunda geri kalan bütün Stat pointleri Mp ye verirler. Belirli Bir speciality yoktur. Daha çok damage vermek için Flame, Adamı yavaşlatıp az damage ile öldürmek için glacier, adamı durdurup çok daha yavaş öldürmek için lighting, pet mageler için önerilen speciality Glacier/lighting. Statları ayarlı verildiği sürece her türlü armor ve silah tutabilirler.

Orijinal yazı, Hadescik tarafından yazılmıştır.

Priest :

Buffer/Healer : 90 yada 100 Str verir.Kalan Tüm Stat Pointlerini INT e verir.
Debuffer : 90 yada 100 Int verır.Kalan Stat Pointlerini STR ye verir.

Warrior :
90 HP verir.Kalan Stat Pointlerini STR ye verir.

Mage :

Paper Mage :Hiç INT e vermez.Hepsini MP Yapar.Wizard Staff kullanır.Mp yada HP basılı kıyafet giyerler.

Pet Mage : 160 INT verir.Kalanını MP ye verir.60'da Master olunca Complete giymeleri için ve Elixir,Viper gibi staff kullanabilmek için.

Insallah daha acıklamalı olmustur...[signature][hline]Name : ....
Server : Ares
Clan : TOWN
Rogue :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

QQQ [email protected] arkadasımızda BİR SALAK CIKTI.ODA HP YE VERILECEK DIO MAL BUDA BIRDE UTANMADAN ANNE BACI KUFUR EDIO ARKADAS.ORETIN SUNA OYUNU. FATIHKARACA SENDE PRIESTSIN SENDE SOLE SUNA BISILER.PRIEST HAKKINDA BILGI VER NE OLUR.BOLE MALLAR BIRDE UTANMADAN MILLETIN SIFRESINI ALIYORMUS BURDAN OYNUYORMUS HACKLIYORMUS SONRA COCUGA SIKTIR CEKIOMUS HABERIN OLSUN DOSTUM OK.

BUNLARA YER YOK.MSN DE NE ANA KALDI NE BACI.AYIP...[signature][hline]Name : ....
Server : Ares
Clan : TOWN
Rogue :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaaaaa Demek WArrior lar 90 HP veriyorlarmış Stat point olarak.. Ve sen bu oyunun en iyi clanında oynuyosun?????


Wise, sen çok konuşuyorsun azıcık bi kenara geç, etrafı falan izle...

Bişe bildiğin yok ahkam kesme bari...
hey allam yaa... ne tipler var.[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 61
Job: Blade Master
Clan: TnT
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...