Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripter Aranıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler kim kimki kime ne öğretiyo biraz daha seviye takılın isterseniz pati açılır açılmaz koca karılar gibi birbrinize girmeyin yararlı şeyler yazın mesela loe teot u nasıl engellediginle başlıyabilir :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN

TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
- hayatım +15 ver
- Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim
Mesaj tarihi:
4 yıldır bu işlerdesin 2 aylık adamların fixleddiğini fixleyemiyorsun senin seviyen burda belli oluyor açıklamana gerek yoktu ama neyse. fixe gelince ben yazıcam buraya 2 günlük serverlar fixledik die sitelerinde geçicek sonra noldu onlar kral server bu kadar salak değilim ![signature][hline]Loesendor
-Myth Realm Developer-
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Sphere02, 24 Mayıs 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
DynamicK resimlerin çıkmamışmıydı senin ozaman jandarmayamı gittin ?

şamdana poz vermiştim olay yaratacak şok açıklamalardada bulundum işte
kadınımın geyşası olurum fln diye onları diyosan evet arkasındayım
ozamanlar gençdim[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
said:
-Loe-, 25 Mayıs 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
madem buras script sharing silencer paralı seminer verdiğinde neden destekçi oldun ?
+1 ci

Rahatsızmı oldun ?[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Mesaj tarihi:
ulen eski team yine aynı başarısı yine aynı tavrı ile pati forumlarında beyler db ayarlandı etti ama sizi ayarlamayı unuttular :) abi biraz sizde kendinize çeki düzen verin yaa biraz alttan alın yeni gelenler korkuo ayıptır. Sizinle aynı yaşta olan herifler bile abi demeye baslıyor :D lütfen beyler relax....

Yuppi yaa açıdı pati forumları çok sevindirik oldum paticik için adsl aldım pati kapandı üzüldüm şimdi açıldı çok sevindirik oldum

* Duygu Göz Yaşları Döker * (nasıl laf lan öle)[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
Mesaj tarihi:
Usta scp ter alırken dikkat et çalıntı olmasın ....... Sonradan başın çok ağrır.... euheuheuheuhe :D[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar
---Merak etme kedidir o kedi
Mesaj tarihi:
Ad: Werb
Soyad: YOK
Ceptel: wallaha kullanmıom bıraktım
Adres: ali bakkalın hemen yanı 17 numara
Görev Aldığı Yerler: okulda sınıf başkanlıgı, evde yemek yaptım
Kendi Yaptığı Bir Scp: hee dur orda
on=@değkılik
if ( == sphere02 )
serece.seyesemeşaj et75 buraya sphere02 ler yazı yazamaz
ritörn bir...

yaaa şaka bi yana sphere02 arkadaşım ben cok ciddiyim lutfen bi aklını kullan yahuu burası UO emülatörleri bölme burda scripter aramak ne mana? yanii ne bilim buranın başlığı SARI SAYFALAR fln olsa neyse
Mesaj tarihi:
said:
kaan0489, 24 Mayıs 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
DynamicK'e +1 verirken

sarı sayfalar ne zaman acılıyordu?

Belli deel[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
Mesaj tarihi:
Scripter falan alicaksan serverinin sitesinde yayinla oradan ara, boyle buralara topic acip ararsan, gordugun gibi bu kadar laf yersin.. Benden tavsiye dedigim gibi yap : ) Bayagi bilgilerinide olc alicagin scripterlarin, oyle al, hemen 2sn'de remote falanda verme vs. vs. vs. [signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard ||

Whoever wins... We lose...
Mesaj tarihi:
yiyin birbirinizi, krono$h, loe :p
kronos bide ilgimi bisey cekti 4 yil once sen uo oynuyormuydun ki scripting ogrendin :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Gaming Developer & Admin
Sentenel Web Sitesi

Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
  • Yeni Oluştur...