Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kronos fake yapmaya ne gerek var. eğer çok kişi istiyorsa yayınlayalım ?[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer-
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 istanbul / kartal / rahmanlar gel misfarim olda scripting öretiyim.[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer-
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 beyler kim kimki kime ne öğretiyo biraz daha seviye takılın isterseniz pati açılır açılmaz koca karılar gibi birbrinize girmeyin yararlı şeyler yazın mesela loe teot u nasıl engellediginle başlıyabilir :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 4 yıldır bu işlerdesin 2 aylık adamların fixleddiğini fixleyemiyorsun senin seviyen burda belli oluyor açıklamana gerek yoktu ama neyse. fixe gelince ben yazıcam buraya 2 günlük serverlar fixledik die sitelerinde geçicek sonra noldu onlar kral server bu kadar salak değilim ![signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer-
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 madem buras script sharing silencer paralı seminer verdiğinde neden destekçi oldun ? +1 ci[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer-
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla hala aynılar :)[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Sphere02, 24 Mayıs 2005 22:53 tarihinde demiş ki: DynamicK resimlerin çıkmamışmıydı senin ozaman jandarmayamı gittin ? şamdana poz vermiştim olay yaratacak şok açıklamalardada bulundum işte kadınımın geyşası olurum fln diye onları diyosan evet arkasındayım ozamanlar gençdim[signature][hline]G3NK
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 öeh be[signature][hline]Kimseye güvenmediğimiz dünyada güvendiğimiz kişiler arkamızdan vurdu.Ultima-Strike'ı kınıyoruz.
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: -Loe-, 25 Mayıs 2005 13:01 tarihinde demiş ki: madem buras script sharing silencer paralı seminer verdiğinde neden destekçi oldun ? +1 ci Rahatsızmı oldun ?[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 . [Bu mesaj Solinari tarafından 26 Mayıs 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ulen eski team yine aynı başarısı yine aynı tavrı ile pati forumlarında beyler db ayarlandı etti ama sizi ayarlamayı unuttular :) abi biraz sizde kendinize çeki düzen verin yaa biraz alttan alın yeni gelenler korkuo ayıptır. Sizinle aynı yaşta olan herifler bile abi demeye baslıyor :D lütfen beyler relax.... Yuppi yaa açıdı pati forumları çok sevindirik oldum paticik için adsl aldım pati kapandı üzüldüm şimdi açıldı çok sevindirik oldum * Duygu Göz Yaşları Döker * (nasıl laf lan öle)[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Pati Kapandı,Açıldı Herkez yine Formunda yani ben ne diyim .. Hiç kimse değişmemiş :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 www.kariyer.net buradan yarım alabilirsin :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >> X+ Project web design <<
cenavar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Usta scp ter alırken dikkat et çalıntı olmasın ....... Sonradan başın çok ağrır.... euheuheuheuhe :D[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Adamlar dalga gecmeyin yaziktir...[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose...
Impressive Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: WJD_Sexy, 24 Mayıs 2005 19:03 tarihinde demiş ki: aheahahauhueauha :D " şiit 3 scripter " - " biri tek şekerli olsun " :D aushfkjashdjskahfasd[signature][hline]Epica UO Shard Her sey icin en iyisi > [email protected] <
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ad: Werb Soyad: YOK Ceptel: wallaha kullanmıom bıraktım Şehir: ( istanbul zorunlu) ama izmir Adres: ali bakkalın hemen yanı 17 numara Görev Aldığı Yerler: okulda sınıf başkanlıgı, evde yemek yaptım Kendi Yaptığı Bir Scp: hee dur orda on=@değkılik if ( == sphere02 ) serece.seyesemeşaj et75 buraya sphere02 ler yazı yazamaz ritörn bir... yaaa şaka bi yana sphere02 arkadaşım ben cok ciddiyim lutfen bi aklını kullan yahuu burası UO emülatörleri bölme burda scripter aramak ne mana? yanii ne bilim buranın başlığı SARI SAYFALAR fln olsa neyse
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: kaan0489, 24 Mayıs 2005 22:42 tarihinde demiş ki: DynamicK'e +1 verirken sarı sayfalar ne zaman acılıyordu? Belli deel[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o=
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: rexx, 26 Mayıs 2005 09:27 tarihinde demiş ki: www.kariyer.net buradan yarım alabilirsin :D yaptı yapacağını yine böö[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 :)[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng.
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Scripter falan alicaksan serverinin sitesinde yayinla oradan ara, boyle buralara topic acip ararsan, gordugun gibi bu kadar laf yersin.. Benden tavsiye dedigim gibi yap : ) Bayagi bilgilerinide olc alicagin scripterlarin, oyle al, hemen 2sn'de remote falanda verme vs. vs. vs. [signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose...
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: -Loe-, 25 Mayıs 2005 07:26 tarihinde demiş ki: öyle diyorsunuzda quaxis scriptleri dağıtıldı madem b kadar köklü neden scriptler ortalarda ? Nebulada koklu o zaman neden herkez nebula_ocak 2002 scplerini kullanıyor ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
Albert Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yiyin birbirinizi, krono$h, loe :p kronos bide ilgimi bisey cekti 4 yil once sen uo oynuyormuydun ki scripting ogrendin :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Gaming Developer & Admin Sentenel Web Sitesi Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Öne çıkan mesajlar