Sphere02 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Türkiyenin önde gelen serverlarından biri olan hali hazırda açık olan server'ımıza deneyimli scripter aranıyor ilgilenen arkadaşlarımızın [email protected] adresine Ad: Soyad: Ceptel: Şehir: ( istanbul zorunlu) Adres: Görev Aldığı Yerler: Kendi Yaptığı Bir Scp: Yukardaki Bilgileri Yazarak Scripter Konulu Mail Atarak Başvuruda Buluna Bilirler... __________________________________________________ Staff Konusundada Ad: Soyad: Ceptel: Şehir: ( istanbul zorunlu) Adres: Görev Aldığı Yerler: Yukardaki Bilgileri Yazarak Staff Konulu Mail Atarak Başvuruda Buluna Bilirler... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 serverı neden yazmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bakalım varmı öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere02 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 İsmini vermek istemiyorum.. Staff ı tamamen değiştiriyorum o yüzden yankı yapmasını istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 olaya bak dakka bir gol bir ilk günden kural ihlali :p kardes varsa bende iki üç scripter alayım serverim yok ama olsun belki lazım olur.[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ağğ arkadaşlar " burda mı olcak paketmi yapalım eve de yolluyabilirz" demenizi beklerdim sahsen :P ozlemişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :p[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aheahahauhueauha :D " şiit 3 scripter " - " biri tek şekerli olsun "[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 pati'nin gelmesine bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorum nedense ?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Werb, 24 Mayıs 2005 18:47 tarihinde demiş ki: ağğ arkadaşlar " burda mı olcak paketmi yapalım eve de yolluyabilirz" demenizi beklerdim sahsen :P ozlemişim :P abi tam ben dicektim mesajını gördüm :) (ama bu dememe engel değil) ''Paketmi olsun burdamı yersin?''[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere02 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evet pati geldi sizin gibi adamlarda sağa sola saldırmak düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hayır yeni üyesin(bir bakışta anlarım) nerden biliyorsun bu forumda bizim gibi adamların olduğunu be adam? sahteciliğe karşıyız gerçek üyeliğini kullan lütfen...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 polise fln gittiniz mi hala bulunamadı şu scripter[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 21:07 tarihinde demiş ki: polise fln gittiniz mi hala bulunamadı şu scripter aheahha abi jandarmaya haber salin dagda scripter arasinlar ahuaeuhaue :D(DynamicK bir tanesin)[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 DynamicK'e +1 verirken sarı sayfalar ne zaman acılıyordu?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere02 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 DynamicK resimlerin çıkmamışmıydı senin ozaman jandarmayamı gittin ? Arkadaşlar üstte açıklama yaptım adımı yazmam demek server ın adını açıklamak demek o yüzden yazmıyorum ne kadar anlayışsız insanlarsınız ya bırakın sataşmayı... Sonuçta bu genel bir forum bu forumdan başka hiç bir yerde bu şekilde bir çağrı yapılamaz forum yetkilileri birşey demiyorsa siz neden karışıyorsunuz? üstünüze vazifemi yoksa şu yanda yer alan simgeler içinmi kasıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marje Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ulen allahin geyikleri adam serveri yazsa neden reklam yapıyon dersiniz bi haltlar bulursunuz dalga gececek harbiden zavallılarsınız nediyim bakın işinize kardeşim paticik sizin geyikleriniz acilmadi bi halt yapmassiniz yapanlarada bir kulp bulup dalga gecersiniz yazık diyom size yazıktanda öte...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marje Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 durun tahmin edeyim bu serveri quaxis gibi geldi bana neyse hadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ah ah özlemişim vallahi şu pati forumlarını. Gecenin geç bir saatinde öğrendim sayfanın açıldı ve duyar duymazda koştum forumlara umarim yeni forumlar daha güzel olur dicem ama bakiyorum sari sayfacılar yine burada :) sarı sayfacılar ölmez, pati bölünmez ahaha[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ya belki konuyla alakası olmayacak ancak yazmak istedim . Pati'nin kapalı olduğu süre zarfı boyunca UO Emüla bölümünün yorum açısından değişiceği hissi hep ağır basmıştı ama gördüğüm kadarı ile değişen hiç bir şey yok . Aynı tas , aynı hamam ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: marje, 24 Mayıs 2005 22:58 tarihinde demiş ki: durun tahmin edeyim bu serveri quaxis gibi geldi bana neyse hadi :P Quaxis gibi köklü ve son gelişmelere kadar dimdik ayakta duran bir shard, burda hergün "staff aranıyor, kaliteli jm aranmakta! İstanbul şart olması kaydı ile scripter aranıyor!" gibi başlık açan b@b th3 k3nk takımı insanlarla KESİNLİKLE aynı keseye konmaz, konamaz... Quaxis li olmak bir ayrıcalıktır benim anlayışımda...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 öyle diyorsunuzda quaxis scriptleri dağıtıldı madem b kadar köklü neden scriptler ortalarda ?[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Quaxis İle Alakası Olmayan ßir Haßer ßo$una Kasmayın..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marje Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 quaxis mi köklü zuaahah valla ne kök kaldı ne budak, bitti quaxis bildigim kadarıylada scpter arıyorlar ama kimseye güvenmedikleri icin server testden cıkamıyormuş felen cart curt gibi laflar ortada geziyor cıksa ne olacak cıkmasa ne olacak quaxisin playerimi kaldı pehh nese cok şey var sölenecek o server icin ama boşverdim orayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lucas'da vardı bende ondan aldım hatta quaxis yetkilileri istiyorsa yayınlayabilirz..[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar