cherokee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Birisi bu olayın ayrıntılarını anlatabilir mi?Tam anlamıyla kavrayamadım.Tüm serverlarda geçerli mi pvp yada normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hepsinde var (diye biliyorum).[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Aslında benim merak ettiğim olayın ayrıntıları..Blizardın siteden okudum ama tam anlamıyla bir fikir oluşmadı kafamda..Ben normal serverda oynuyorum. Bu battlegrounds ların detaylarını anlatabilir misiniz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sitede her şey detayıyla yazıyor, onu okumana rağmen anlamadığın özel bir detay olursa sorabilirsin elimden geldiğimce yanıtlamaya çalışırım. Ama battlegrounds'ı anlatmam yani nesini anlatcaz :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 3rd person team fortress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Vışş o ne ki :)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 anlatılmaz yaşanır :) wow un sitede 2 kez battlegrounds test server ı için kayıtlar alındı. siteyi takip ederseniz belki bi daha kayıtlar açılır. banada ilk başta güzel bi olay gibi geliyodu ama 2 gün oynadıktan sonra monotonlaşmaya başladı ve bayrak yarışına döndü olay tamamen.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: OmeN, 29 Mayıs 2005 01:14 tarihinde demiş ki: anlatılmaz yaşanır :) wow un sitede 2 kez battlegrounds test server ı için kayıtlar alındı. siteyi takip ederseniz belki bi daha kayıtlar açılır. banada ilk başta güzel bi olay gibi geliyodu ama 2 gün oynadıktan sonra monotonlaşmaya başladı ve bayrak yarışına döndü olay tamamen. sen alterac oynamadin :) bide onu dene[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Şu battlegruounds bir an önce gelsede cclerden zindan önündeki katlı amlardan kurtulalım.Geçen gece arkı izliyorum Tanariste goblin şehrine vardığında makine biraz takıldı adam direk öldüya 10-15 aly birleşmiş geleni gideni kesiyorlar adamlar honor falanda alamıyorlar ondan sonra damlar windrider master'ıda kestiler şok oldum hatırladığım kadarıyla adamı 2-3 defa kestiler bir ara şehrin guardlarınada saldırdılar ee bu mu ONUR?[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi onu geç battlegrounds test serverında milletin arena ya falan girdigi yoktu lvl 60 charları alıp şehir basmaya gidiyodu herkes ahah[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar