cherokee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Birisi bu olayın ayrıntılarını anlatabilir mi?Tam anlamıyla kavrayamadım.Tüm serverlarda geçerli mi pvp yada normal..
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hepsinde var (diye biliyorum).[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
cherokee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Aslında benim merak ettiğim olayın ayrıntıları..Blizardın siteden okudum ama tam anlamıyla bir fikir oluşmadı kafamda..Ben normal serverda oynuyorum. Bu battlegrounds ların detaylarını anlatabilir misiniz?..
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sitede her şey detayıyla yazıyor, onu okumana rağmen anlamadığın özel bir detay olursa sorabilirsin elimden geldiğimce yanıtlamaya çalışırım. Ama battlegrounds'ı anlatmam yani nesini anlatcaz :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Vışş o ne ki :)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 anlatılmaz yaşanır :) wow un sitede 2 kez battlegrounds test server ı için kayıtlar alındı. siteyi takip ederseniz belki bi daha kayıtlar açılır. banada ilk başta güzel bi olay gibi geliyodu ama 2 gün oynadıktan sonra monotonlaşmaya başladı ve bayrak yarışına döndü olay tamamen.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: OmeN, 29 Mayıs 2005 01:14 tarihinde demiş ki: anlatılmaz yaşanır :) wow un sitede 2 kez battlegrounds test server ı için kayıtlar alındı. siteyi takip ederseniz belki bi daha kayıtlar açılır. banada ilk başta güzel bi olay gibi geliyodu ama 2 gün oynadıktan sonra monotonlaşmaya başladı ve bayrak yarışına döndü olay tamamen. sen alterac oynamadin :) bide onu dene[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk --------------------------------------
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Şu battlegruounds bir an önce gelsede cclerden zindan önündeki katlı amlardan kurtulalım.Geçen gece arkı izliyorum Tanariste goblin şehrine vardığında makine biraz takıldı adam direk öldüya 10-15 aly birleşmiş geleni gideni kesiyorlar adamlar honor falanda alamıyorlar ondan sonra damlar windrider master'ıda kestiler şok oldum hatırladığım kadarıyla adamı 2-3 defa kestiler bir ara şehrin guardlarınada saldırdılar ee bu mu ONUR?[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi onu geç battlegrounds test serverında milletin arena ya falan girdigi yoktu lvl 60 charları alıp şehir basmaya gidiyodu herkes ahah[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman
Öne çıkan mesajlar