Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlegrounds ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında benim merak ettiğim olayın ayrıntıları..Blizardın siteden okudum ama tam anlamıyla bir fikir oluşmadı kafamda..Ben normal serverda oynuyorum. Bu battlegrounds ların detaylarını anlatabilir misiniz?..
Mesaj tarihi:
Vışş o ne ki :)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
anlatılmaz yaşanır :) wow un sitede 2 kez battlegrounds test server ı için kayıtlar alındı. siteyi takip ederseniz belki bi daha kayıtlar açılır. banada ilk başta güzel bi olay gibi geliyodu ama 2 gün oynadıktan sonra monotonlaşmaya başladı ve bayrak yarışına döndü olay tamamen.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman
Mesaj tarihi:
said:
OmeN, 29 Mayıs 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
anlatılmaz yaşanır :) wow un sitede 2 kez battlegrounds test server ı için kayıtlar alındı. siteyi takip ederseniz belki bi daha kayıtlar açılır. banada ilk başta güzel bi olay gibi geliyodu ama 2 gün oynadıktan sonra monotonlaşmaya başladı ve bayrak yarışına döndü olay tamamen.

sen alterac oynamadin :) bide onu dene[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Mesaj tarihi:
Şu battlegruounds bir an önce gelsede cclerden zindan önündeki katlı amlardan kurtulalım.Geçen gece arkı izliyorum Tanariste goblin şehrine vardığında makine biraz takıldı adam direk öldüya 10-15 aly birleşmiş geleni gideni kesiyorlar adamlar honor falanda alamıyorlar ondan sonra damlar windrider master'ıda kestiler şok oldum hatırladığım kadarıyla adamı 2-3 defa kestiler bir ara şehrin guardlarınada saldırdılar ee bu mu ONUR?[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
  • Yeni Oluştur...